Laisvalaikis? Kai gaunu (labai retai) varau į miestą...
Kam jūs skiriate savo laisvalaikį be anime siuntimosi ir žiūrėjimo?
Collapse
X
-
-
Groju gitara, pieninu anksciau lb daug laiko skirdavau kompiuteriniams zaidimams, bet dabar labiau su draugais trainiojuos ^^Run, live to fly, fly to live, do or die.
Won't you run, live to fly, fly to live, Aces high!
sigpicComment
-
As be anime ziurejimo dar labai megstu skaityti...tai yra mano antroji aistra...Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...
Comment
-
Daug ko ir visko, bet pastaruoju metu radau labai smagų ir kažkaip keistai raminantį užsiėmimą - origami lankstymas. Man dar toli iki profesionalų darbų, bet kokį lotosą ar drugelį ramiai atsisedus labai smagu išlankstytdeviantArt
BLACKOUTComment
-
Anime laikau kaip pomėgį,tai labiau jis įeina į tą vadinamąjį laisvą laiką,kai sėdi namie , viena ir nelabai ką turi be veikt, o šiaip visad atsiranda ką nuveikt,blūdiji su draugais,mėgstu apsipirkinėt, xD,pc kas be ko,pastaruoju metu teko daug paskirti laiko mokslams,knygoms ir etc.Comment
-
Magic'ą žaidžiu... su draugais/draugėm būnu. Tiek ir tos veiklos >_>A black cat crossing your path signifies, that the animal is going somewhere...Comment
-
Tapau, groju bugnais, su merginom leidziu laika, su tokiu vienu draugu raunames ant bicu ir duodam (kartais gaunam) i snuki , dar muzikos klausaus,
megstu i kino teatra paeiti, pasivaikcioti, vat salduves parke susirast "savo vieta" kuriose su mergom bunu xD nu man mergos visalaik idomesnes budavoComment
-
Be anime ziurejimo - filmu ziurejimas. Dar dabar dazniausiai bunu kieme, ar kitur, po parduotuves daznai vaikstau Megstu gamtoj but, skaitau knygas!(labai megstu.xD) Kartais kanors nupiesiu.Nors dazniausiai piesiu ant daiktu.. Ir mokinuosi kalbas, kadangi esu gabi tarti svetimus zodzius, ir juos greit isimenu, o svarbiausia man tai patinka. Tai tiek.Comment
Comment