Hmm dirbu, po to dar karts nuo karto univere apsireiškiu. Be to karts nuo karto paprogramuoju, knygas skaitau (teisingiau ryju jei jau susirandu knygą), su psp pažaidžiu bet čia dažniausia būna prieš miegą. Dar visokius administravimo darbus su pc apsiimu padaryti arba prisiverčiu pagaliau. Taip dienos ir eina.
Kam jūs skiriate savo laisvalaikį be anime siuntimosi ir žiūrėjimo?
Collapse
X
-
Comment
-
Kiekviena diena mokykla, poto muzika, dainavimas arba atletika, taciau visada lieka atliekama valanda DBSK naujienu apzvalgai ^^ (paveiksliukai, klipai, seip droolinimas).
Be DBSK dar ir su bosu pagroju ar japonu ir korejieciu kalbu mokinuos.
Dabar kaip tik nauju zaidimu isleis,tai eisiu lost ^^
O seip daugiau nieko XDKiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje neberaComment
-
laisvalaikiu piesiu, skaitau fanfic, miegu, manyciau dar galima sakyt kad laisvalaikiu lankau dailes mokykla... tai vat toks mano laisvalaikis be anime. ai dar einu susitikt su draugem, retkarciaisComment
-
Comment
-
Na istikruju man lb daug kas patinka
Db be anime duomiuosi fotografija (uuu kazkas naujo) , knygu neapleidziu kaip patiko taip ir patinka nesenaij gera issigyjau ;>>>>> na piesimas ivairus patinka tiek banksy,graffity ir daug pan piesimo dalykeliu .Poto lb patinka keliaut ;>>>>> Nauju virtuviu atradimas ir daug kt dalikeliu👍 1Comment
-
Pastaruoju metu turiu per daug laisvo laiko ir neturiu kur ji isleisti, uz tai kitais metais turbut lankysiu dailes mokykla, nes nerandu tiesiog ka veikt. O siaip tai laisvalaikiu skaitau, mokausi japonu kalbos, piesiu, klausau muzikos, sedziu prie kompo ir ka nors su photoshopu petskeliojuComment
Comment