Jus nepatiksit- darbui... jei turiu laisvo laiko dazniausiai ji skiriupadeti tevams darbe arba seip draugams, mokytojams ir pan.. nors to laiko dazniausiai nedaug tebuna^^ dr kartais piesiu ar rasau eilerascius.. bet del laiko stokos ypac paskutini darau labai retai...
Kam jūs skiriate savo laisvalaikį be anime siuntimosi ir žiūrėjimo?
Collapse
X
-
anime man laiko neryja atvirkščiai animei laiko nelieka mokykla , knygos , draugai , kompiuteriniai žaidimai, ir .t.t ir kur rasti vietos anime? tiesiog rutina. Tuoi depresija įsivarysiu nėra laiko net pailsėti nuo visko.Comment
-
Un . .. Mokykla. . .Tada dwi walandos mieste . .. po to japonu pamoka .. . griztu namo apie 19 pc. . .anime. . pamokos. . .pc. . ir mieg0!:dizzy: Sawaitgaliais su draugais . .. rasau, skaitau . .. nu ir nuobodus man sie metaiImagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
mmmm let see...nu daugiau nei puse dienos praleidziu college prie pc nes mokinuosi IT jau netgi 2-us metus , to tenka pertrauku metu jai nesitingi ir pazieti animo serija jai tingisi tj tenka traukti laukan ir uzduminti kad pratemti maza laiko tarpa .. gryzus is koledzo wel tenka siesti prie pc nes pakankamai daug uzdawe namu darbu >.> ( damn i spend way to much time by pc) nu bet kj atsiranda laiswesne diena tj susisiekiama su draugais ir traukiama i kases aikste twarkyti juodas***** aj ir asq wisa skiriu kelias minutes pasiskaityti FF postus ir pasijuokti is jos idiotizmo in other word her posts always makes my day(\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
(O.o) signature to help him on his way to
(>< ) world domination!👍 1Comment
-
laisvailaikiu leidzhiuosi "prievartaujama" draugu~ DD dar galiu pasigirt kad lankau dailes shule~ dar ir paprasta shule DD shiaip vaikshtau ir gasdinu zhmones~daug pieshiu~ sedzhiu prie pc~~~tinginiauju~~~~~~~~~~~XD dzhiaugiuosi paauglyste,nuotaiku kaita,gedos jausmo praradimu,svajonem apie ateity ir nemalonia tiesa apie dabarti,gyvenu.KLAUSAU CHRISTIAN ROCKO!!!!!ir dainuoju arba giedu arba*wtfkkiekdaugparashiau!!* tai ka daro visi paaugliai.XDComment
-
em.....hmn..mano rutina labai itempta ..Grysk is mokyklos ,nubek i stotele,nuvaziok puse miesto su autobusu , islipk stoteleje ( svarbiausia nepamirsti padaryti to ) nueik iki japonu kalbos paskaitu ..pasimokyk (nu kartais tenka "miegot" nes nobodu kai nieko nesupranti) ,hmnn kas liko?..aij jo grysti namo ,padaryt namu darbus ,parasyt i anime zone ka nors (jei laiko yra ) ,pazaist arba anime paziuret ,miegot ..manau viskas .stai tokia uzburta mano rutinaEveryone knows this is a lie but a lie wont start without truth...Comment
-
na mano laisvalaikio uzsiemimai be anime gana aktyvus...
vasara-ishkilos,vakareliai ir kitokios pramogos gamtoje (nes gyvenu vienkiemi,ne mieste,o gtaila)
rudieni-darbas lapus sugrėbti,gitaros pamokos,pieshimas ir bandimas ishtrukti is namu pas draugus
ziema-snieglenė!!!(tik kj yra sniego,nors austrijoj geriausias sniegas)...
pavasaris-beveik visos tos pachios pramogos kjp visada.gitara,draugai ir pan...Comment
-
Na, as daug skaitau. Kadangi man siais metais egzaminai tai daug mokinuosi, tad nori nenori arba knygos arba kompiuteris ieskant informacijos. Siaip bunu su draugais, vaikstau gamtoj, klausausi muzikos, piesiu, kuriu knygas, eiles, dainu zodzius, soku, vaidinu, bet aisku kad niekam to nerodau tai ti pasimaivymai pries veidrodiComment
-
mmmm let see...nu daugiau nei puse dienos praleidziu college prie pc nes mokinuosi IT jau netgi 2-us metus , to tenka pertrauku metu jai nesitingi ir pazieti animo serija jai tingisi tj tenka traukti laukan ir uzduminti kad pratemti maza laiko tarpa .. gryzus is koledzo wel tenka siesti prie pc nes pakankamai daug uzdawe namu darbu >.> ( damn i spend way to much time by pc) nu bet kj atsiranda laiswesne diena tj susisiekiama su draugais ir traukiama i kases aikste twarkyti juodas***** aj ir asq wisa skiriu kelias minutes pasiskaityti FF postus ir pasijuokti is jos idiotizmo in other word her posts always makes my day
Sutinku del padumijimo. nors sako kad melas jog nervus nuima bet kaip tiki taip ir yra.o kai nera ka veikti, gerai taip prastumt nors pora minComment
Comment