Kam jūs skiriate savo laisvalaikį be anime siuntimosi ir žiūrėjimo?

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Shiki
    Naujokas
    • 2010 07 04
    • 17

    As prie tu nelabai liksmos kasdienybes zmoniu. Kadangi turiu gana keista charakteri manes niekas nesupranta, bet kadangi per ilgus vienatves ir kitu stebejimo metus ismokau "skaityti" zmones, dragu vis gi turiu, bet nei vienas neturi tokiu interesu kaip mano, su jais beveik nesitrinu . Laisvalaikiu namie sportuoju (siek tiek daugiau nei minimaliai, kad islaikyt forma ir po truputi dar stipreti), groju gitara, kuriu dainas (ir muzika ir zodzius), labai daug laiko praleidziu besiklausydamas Jmusic. Zaidimu beveik nezaidziu, nedomina. Skaitau tik manga, knygu nekenciu. Is namu iseinu tik i mokykla, parduotuve, retu atveju - su draugais, i koki rengini ar seip tusa.

    Comment

    • denix2
      Visa valdžia vaizduotei!

      • 2008 04 19
      • 350

      Groju gitara... ir apskritai atsiranda labai daug veiklos... reik tik nepatingėt paieškot užsiėmimo...
      “I reject your reality and substitute it for my own.”
      www.facebook.com/DenisO.art.

      Comment

      • Insanity
        Alter Ego

        • 2010 01 31
        • 122

        Autorius Lota :D
        Witkau, vis dėlto mano dienos labai panašios į tavo Vaikystėje ir aš kaip pakvaišusi lakstydavau kieme (po medžius karstydavausi, nes buvom kieme 2 merginos ir 15 bernų). O dabar namie užsidariusi sėdžiu, bet ne dėl savo kaltės. Na, aš iš tikrųjų esu namisėda, bet turiu taip pat vieną vienintelę draugę, kuri taip pat žiūri anime. Kadangi mes susitinkame kasdien (ta pati klasė), savaitgaliais ar šiaip susitikti kažkaip netraukia, o daugiau su kuo eiti kur nors neturiu, tad sėdžiu namie. Ilgai išmiegoti neišeina, tad dienos būna labaaaaaaai ilgos... Prisipratinau skaityti knygas ir jas labai pamėgau, jos dalinai suformavo mano asmenybę. Nežinau, sau atrodau normali (gal ir turiu kelias keistenybes), nesuprantu, kodėl neturiu draugų. Matyt nelemta O šiaip kompanijų taip pat nemėgstu. Nu tiesiog ne man bastytis gatvėmis ir tuo labiau gerti. Užkimšau savo dienotvarkę piešimu, knygomis ir muzika, ir nieko neveikimu. Dar pastoviai aplinkiniai klausinėja kuom būsiu (11 klasė, metai beliko), o aš net nežinau kas man patinka ir ką galėčiau veikti. Tad dar galvoju apie tai. Ir pro langą stebiu, kaip bendraamžiai nuleidžia savo gyvenimus į klozetą kartu su alkoholiu Smagus gyvenimėlis Perskaičiusi pranešimą supratau, kokia aš beviltiška... Gerai, kad ne aš viena taip 'nuostabiai' leidžiu dienas
        Na jau geriau nieko neveikti, negu, kad kaip tu sakai, nuleisti savo gyvenima y klozeta. Bet yra ir kitu budu kaip leisti laika, as pavyzdziui pazystu labai daug zmoniu, bet skiriu pazystamus nuo draugu. Praktiskai savanaudiskai naudojuosi kitais zmonemis del savo linksmybiu, nes zinau kad po 10 metu man net nebus ydomu atsiminti kai kuriu zmoniu vardus...
        Bet gryztant prie temos, kaip jau minejau yra tikrai daug budu kaip gali praleisti laisvalaiky. Kaip pavyzdiui as:
        Klubai, draugai, plotai, alkoholis, na taip, viskas yra gerai kas su saiku, bet tai neesu tikrasis as, koks atsiskleidziu kitiems, o tikri draugai zino, kad mano neatsiejama gyvenimo dalis yra sokis. Siaip mokykla yra mokykla, einu sedziu mokinuosi ir man to pakanka, jog tvirtai zinau, jog islaikysiu egzaminus ir tikrai gerai. Po pamoku as arba varau kur su draugais (kazkaip paskutiniu metu naktiniai filmai arba pasivazinejimai su masina arciausiai sirdies) arba sedziu namie ir ignoruoju visus (kartais uzsizaidziu su xbox) arba soku, kas man yra didziausia pramoga. Anksciau lankiau modern sokiu mokykla, kazkaip po to supratau, kad paciam mokintis daug geriau sekasi. Susiradau gera sokiu partnere ir paskutiniu metu saltas dienas leidziu besimokindamas sportinius sokius.
        Taip kad manau reikia nepabijoti isbandyti viska, taciau jausti saika ir istikruju atrasti kas tau artimiausia sirdziai. O su naujais interesais ir nauji draugai atsiranda, kuriu pasekoja ir kiti uzsiemimai.

        Comment

        Working...