Illuminated (2008)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Eisas Kuperis
    Simintis Sun

• 2006 01 25
    • 355

Man kažkodėl visiškai nerūpi kokia ten bus mintis, ar labai vogta ar šiaip banali. Muzika neretai išduoda patiks man ar nepatiks. Ir ši sako jog jog neverta svajoti apie jos atsiradima, reikia tik laukti.

Autorius Airiz
    lazinuos kad 75-85% noretu pabegt nuo musu realybes, o virtualiojo "gyvenimo" populiarumas jau vercia susimastyt...
    Kažkaip abejoju vis. Gija kiek keliautu į anime nedvejodami, man atrodo jog ten mažesnis procentas nei 75. Na žmonių norus aš nevisada pastebiu, bet priešininkų virtuolybei netrūksta. Net jei ši idėja butu realialybė, manau netrūktu kovotoju prieš ja.

Comment

• slicKrox
      Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
      • 2161

animeforum.com
      My name is Anson 'Phong' Vogt, I've spent the past year setting up an animation studio in BC, Canada,
      and building a virtual network of artists to create an animated series called Illuminated. Artists in
      Vancouver, San Francisco, New York, San Diego... I would love to meet more people around the world
      and to build and strengthen the core creative team. We will be producing a manga series of the story in
      early 2008.

We'll be releasing the first 6 minute chapter in January, 2008. The first chapters happen in the Dreamfield
      environment and are a blend of 3D animation and manga style illustrations animated in Adobe After
      Effects. If you're interested in contributing to the project at any level, please contact me directly. anson
      (at) illuminated (dot) com I can share some more if you're interested.

Comment

• mindzze
        Forumo vilkas

• 2007 05 18
        • 375

Na ideja puiki ,bet piesimas per nelyg kopiuterinis tas truputi man nepatinka.Lauksim kas cia iseis , is tokios naujojo pobudzio anime.

Comment

• FainaruFantaji
          Cyber Snake

• 2007 04 28
          • 579

Marvelous! Nezinau kodel, bet as beveik 80% tikra, kad sis anime tures pakankamai gera minti, kazkuom man jis primena Code Lyoko, Prancuzu half-CGI multika, jeigu bus bent kas arti jo bus smagu ziuret.

Apie grafika nekalbu, nu prikibt aisku rasciau prie ko, bet atsizvelgiant, kad ne visos firmos yra Square-Enix si kart tepasakysiu, kad grazu!

Working underground.

Comment

• slicKrox
            Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
            • 2161

Autorius mindzze
            Na ideja puiki ,bet piesimas per nelyg kopiuterinis tas truputi man nepatinka.Lauksim kas cia iseis , is tokios naujojo pobudzio anime.
            3D art & design tikrai atrodo labai savotiskas ir idomus, maisytas su gruboko piesimo
            elementais ir konturais, kas priduoda visai nebloga efekta... naujas anonsas, kuriame matyti
            naujos siuzeto, bei piesimo detales:

Comment

Working...