simpsonai,kempine,xmenai,avataras,sabrina,sena rusu animacija dauguma rodytu per tv,isskyrus visokie south parkai,american dad ir pan
animacija be anime (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
-
Avataras rulina xD Na, as nekenciu lietuvishko vertimo xD Amerikieciai labai fainai ir igarsino ir pastate pati filmuka, tik galas nlb praejo, nors kurejai nieko geresnio ir negalejo sau leisti, lb viskas sugrieztinta amerikoj.
Na kaip jo serijas jau 100 kart maciau, mane db sudomino lb kietas naujas filmukas per cartoona rodomas - Total Drama Island xD Piešimas įdomus, veikėjai super ir scenarijus nerealus, na mane tiesiog sužavėjo jis. Tai parodija ant tokių realybės šou kur žmonės apgyvendinami negyvenamoje saloje.
Spoileris:👍 1Comment
-
kad avatar regis kaip anime jau skaičiuojasi, ar ne? šitas neblogas, kai kartais yra laiko, tai prieš simpsonus pažiūriu.
-edit-
soriux Dancia, vistik tai ne anime.
na, aš pridėsiu dar vieną: Dead Space: Downfall . linkomanija.net galima rasti šį pakankai niūrių ir labai žiaurų visiems žinomo to pačio pavadinimo žaidimo priešistorę. mano nuomone nelabai vykęs pats siužetas, ir po jo tikrai nebenoriu pabandyti žaisti šio žaidimo, nes pagal ši animation tai laukia tik daug žarnų, nutrauktų kojų, smegenų, š**ų ir kas be ko kraujo,o tai galiu ir taip kasdien girdėti per radiją eismo įvykių suvestinėse, trumpiau tariant Dead Space: Downfall animacija be anime.👍 1Comment
-
Paskutinis mano matytas ir man labai patikęs animacinis filmas buvo Hemingvėjaus knygos "Senis ir jūra" ekranizacija. Tiesiog super piešimas ir šiaip gražiai vaizduojama istorija.
Štai čia yra visas filmukas, tik dviem dalimis pateiktas.
http://www.youtube.com/watch?v=v1EbNvHDxbA
http://www.youtube.com/watch?v=l2_KszEnlq0Comment
-
Man:
Spongebob SquarePants
Simpsons
Futurama
ir rods viskasDon't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
Ziuriu THE MAXX
Labai idomus animacinis darbas.Adaptacija is vieno gero super-hero nepopsinio komikso...
Okey...tarkim yra du pasauliau...tirkasis ir vaizduotes "Outback".Tikrajam pasaulyje Maxxas yra benapis,kuris gyvena dezeje...Bet outbacke jis yra didvyris,dziugliu karalius ir karalienes sargybinis..Netgi labai perdaug originalu..
http://www.youtube.com/watch?v=NGXKZxQBLTEPaskutinis pakeitimas nuo Smart; 2009-04-21, 16:11.Comment
-
nu as anglu pramokau is CN
o taip tai man CN patikdavo dauguma ;D
dar Futurama, South Park, American Dad, Daria (kartais)Comment
-
Comment
-
Simpsonai, Samurajus Dzekas, Billy and Mandy ir apskritai Cartoon Network su Jetix. Dar patinka siu laiku ilgametraziai Rusu ar tai Ukrainieciu filmukai apie ju senoves didvyriusNever argue with someone stupid, because they'll just pull you down to their level and beat you with experience.Comment
-
Pats geriausias 'multikas' tai man buvo (ir bus) Ed, Edd 'n' Eddy - mazas budamas ziurejau ir dabar surades laisva akimirka kartais pasiziuru, ir visdar juokiuosi is ju tu "Scam'u" ar Ed'o totalaus idiotiskumo .
Antra vieta atiduociau Simpsonam ir Family Guy - priezasciu manau netgi nereikia (:and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
Comment