animacija be anime (Pakomentuokite)

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aivaras
    ką tu?

• 2008 09 10
    • 358

Man tai db kabliukas South Park, 9 sezoną žiūriu, bet kai jau anime visiškai nebespoksau, tai va tą pasijungiu, liuks.

Comment

• Sashiri
      Loner

• 2009 09 17
      • 104

megas xlr, ten gan fainos kovos ir piesimas, dar samurai jack, toks ramus, geras filmukas, phineas and ferb (finas ir ferbis durnai skamba, o as daugeli seriju ir taip per telika angliskai maciau), ir aisku simpsonai, seimos bicas, pietu parkas, king of the hill, byvis ir teslagalvis ir panasus. avataras man siaip ne visai patiko, kovos per daug letos, per nagli ir per kvaili veikejai, per daug nevykusiu juokeliu (cia ir svarbi dalis, bet kur jo yr, ir taip tikrai ne vietoj, ir netinkamai pavaizduota, nors buna ir ne tokiu blogu)... pabaigoj gal pasidaro kiek idomesnes kovos, ypac kaip visi tie firebenderiai pradeda viska naikint. gerieji firebenderiai vis del to uz blogus vis del to bet kokiu atveju kietesni ir stipresni. Faina pabaiga buvo. tik del jos ir ziurejau galu gale vis gan geras tas avataras
      http://sashiri.deviantart.com/

Comment

• Ishimaru
        Tea Stirring Master
        • 2010 04 18
        • 5

Sashiri-chan, tiek kritikos ant avatar supylei, kad paskutinis tavo sakinys vos iš kedės neišvertė O man kaip tik humoro ten buvo tiek kiek reikia ir svarbiausia laiku ir vietoj. Gal ir buvo keletas kvailokų vietų, bet daugelyje komedijos turinčių kūrynių jų pasitaiko. O dėl kovų, tai kažin ar joms reikėtų daugiau veiksmo. Rytų kovos menai daugiau dirba su energijom, o ne su fizine jėga(mosavimu kumščiais).

Čia biški nukrypsiu nuo temos, bet niekaip nesuprantu ir man visada kliūna, kodėl south park skirtas suaugusiems, o simpsonai visai šeimai..?
        Anime Quotes

Comment

• slicKrox
          Catching some Zzzzs...

• 2012 08 01
          • 2161

Autorius Ishimaru
          Čia biški nukrypsiu nuo temos, bet niekaip nesuprantu ir man visada kliūna, kodėl south park skirtas suaugusiems, o simpsonai visai šeimai..?
          Ar bent teko matyti SP? Tadu rekomenduoju pažiūrėt ir viskas taps aišku jau po pirmo epizodo.
          Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-04-21, 00:45.

Comment

• Ishimaru
            Tea Stirring Master
            • 2010 04 18
            • 5

Esu matęs pora episodų, bet ten be keiksmažodžių ir šiek tiek kraujo nieko verto slėpti nepastebėjau. Simpsonai irgi turi tokių scenų, o ypač Nieštukas ir Krapštukas
            Nors, kai daug nežinau apie south park, tai geriau ir nesigilinsiu.
            Anime Quotes

Comment

• Lota :D
              Love and Peace~!

• 2010 02 17
              • 239

Iš tiesų nelabai mėgstu tokių filmukų kaip 'simpsonai' ar 'south park' ir pan. Atsiprašau, jei kas įsižeis, bet man jie atrodo žemo lygio. Gal aš per daug rimtas žmogus, bet jie yra tiesiog ne man, ir keista, kad tokiam dideliam kiekiui žmonių tai atrodo labai įdomu ir juokinga. Bet čia tik mano nuomonė O šiaip žiūrėjau nemažai filmukų per jetix ar cartoon network (jų dėka ir išmokau anglų kalbos būdama labai maža). Dar 'Avatar' žiūrėjau, atsimenu, visai patiko. Turiu mažą brolį, tai kai jis ką nors tokio žiūri, aš neprieštarauju ir prie arbatėlės kartu su juo pažiūriu

Comment

• Spirit of Nightmare
                !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                • 209

Autorius Lota :D
                Iš tiesų nelabai mėgstu tokių filmukų kaip 'simpsonai' ar 'south park' ir pan. Atsiprašau, jei kas įsižeis, bet man jie atrodo žemo lygio. Gal aš per daug rimtas žmogus, bet jie yra tiesiog ne man, ir keista, kad tokiam dideliam kiekiui žmonių tai atrodo labai įdomu ir juokinga. Bet čia tik mano nuomonė O šiaip žiūrėjau nemažai filmukų per jetix ar cartoon network (jų dėka ir išmokau anglų kalbos būdama labai maža). Dar 'Avatar' žiūrėjau, atsimenu, visai patiko. Turiu mažą brolį, tai kai jis ką nors tokio žiūri, aš neprieštarauju ir prie arbatėlės kartu su juo pažiūriu
                Na, dėl "South Park" nežinau, bet "Simpsons" yra tikrai subtilaus humoro serialas. Viskas parodijuojamą ne tik, kad proto ribose, bet dar ir žiauriai juokingai. Atvirkščiai nei visokiuose "Scary, Epic, Disaster Movie" ir panšiuose šūduose. Kur juokingiausias bairis, kai kokio nors žinomo filmo veikėjas užbezda netinkamoje vietoje.

O, kas dėl Sp, ar jie skirti suagusiems, tai ne kraujuje esmė. Naruto yra kraujo, bet jo kažkaip netraktuoja, kaip suaugusiems SP bairiai aiškiai susiję su sekso ir panašiomis temomis. Be jokių tabu tyčiojamasi iš žmonių ir t.t. Dar dėl kraujo - kraujas komedijose tikrai prastas elementas. Visi prasčiausi "Simpsons" epizodai yra iš "Halloween" serijos. Tų niekad nežiūriu, nes 80 % visko ką parodo būna nejuokinga ir nuobodu.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• Lota :D
                  Love and Peace~!

• 2010 02 17
                  • 239

Autorius Spirit of Nightmare
                  O, kas dėl Sp, ar jie skirti suagusiems, tai ne kraujuje esmė. Naruto yra kraujo, bet jo kažkaip netraktuoja, kaip suaugusiems SP bairiai aiškiai susiję su sekso ir panašiomis temomis. Be jokių tabu tyčiojamasi iš žmonių ir t.t. Dar dėl kraujo - kraujas komedijose tikrai prastas elementas. Visi prasčiausi "Simpsons" epizodai yra iš "Halloween" serijos. Tų niekad nežiūriu, nes 80 % visko ką parodo būna nejuokinga ir nuobodu.
                  Vat dėl kraujo tai pilnai sutinku

Comment

• Ishimaru
                    Tea Stirring Master
                    • 2010 04 18
                    • 5

Autorius Spirit of Nightmare
                    Na, dėl "South Park" nežinau, bet "Simpsons" yra tikrai subtilaus humoro serialas. Viskas parodijuojamą ne tik, kad proto ribose, bet dar ir žiauriai juokingai. Atvirkščiai nei visokiuose "Scary, Epic, Disaster Movie" ir panšiuose šūduose. Kur juokingiausias bairis, kai kokio nors žinomo filmo veikėjas užbezda netinkamoje vietoje.

Vienas geresnių atsakymų į tą visus kamuojantį klausimą "KODĖL?" Dabar viskas atrodo daug skaidriau. Išlaisvinai mane nuo nežinomybės kančių. Dėkui.
                    Anime Quotes

Comment

• Kentashi.!*
                      Naujokas
                      • 2010 04 23
                      • 10

The Simpsons,
                      Futurama,
                      Avatar ( kur rodė anksčiau per TV3),
                      Žiauriai retai tai žiūriu multikus
                      Nu gal bišky Tomas ir Džeris..

Manga and Anime is my Life. ;DD

Comment

• CyberDork
                        Hate with a passion
                        • 2008 05 22
                        • 20

Heavy Metal (ir tesinys 2000), Aeon Flux, Dexters Lab (1 season only), Dilbert
                        Cmon, let's see what you got.

Comment

• Beprotis :P
                          Klasifikacija-nevisprotis
                          • 2009 10 18
                          • 31

O cia klausimas: Avatar the last airbender yra labiau japonu ar amerikieciu kurybos ? O.o
                          Avatar: the last airbender yra ir linxmas, ir prikolnas, ir man bent gero siuzeto

Comment

• Džiro sesė
                            X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                            • 604

Autorius Beprotis :P
                            O cia klausimas: Avatar the last airbender yra labiau japonu ar amerikieciu kurybos ? O.o
                            Avatar: the last airbender yra ir linxmas, ir prikolnas, ir man bent gero siuzeto
                            "Avatar: The Last Airbender (also known as Avatar: The Legend of Aang)
                            is an American animated television series"
                            Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• agne1992
                              Narys

• 2009 10 20
                              • 39

Mulan... mėgstamiausias animacinis filmas...
                              ir šiaip Disney neblogi...

dar, aišku, Simpsonai ir Futurama...

Comment

• Konata
                                Naujokas
                                • 2010 07 08
                                • 18

Foster's Home for Imaginary Friends,Futurama ir Simpsonai =3

Comment

Working...