Man tai db kabliukas South Park, 9 sezoną žiūriu, bet kai jau anime visiškai nebespoksau, tai va tą pasijungiu, liuks.
animacija be anime (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
megas xlr, ten gan fainos kovos ir piesimas, dar samurai jack, toks ramus, geras filmukas, phineas and ferb (finas ir ferbis durnai skamba, o as daugeli seriju ir taip per telika angliskai maciau), ir aisku simpsonai, seimos bicas, pietu parkas, king of the hill, byvis ir teslagalvis ir panasus. avataras man siaip ne visai patiko, kovos per daug letos, per nagli ir per kvaili veikejai, per daug nevykusiu juokeliu (cia ir svarbi dalis, bet kur jo yr, ir taip tikrai ne vietoj, ir netinkamai pavaizduota, nors buna ir ne tokiu blogu)... pabaigoj gal pasidaro kiek idomesnes kovos, ypac kaip visi tie firebenderiai pradeda viska naikint. gerieji firebenderiai vis del to uz blogus vis del to bet kokiu atveju kietesni ir stipresni. Faina pabaiga buvo. tik del jos ir ziurejau galu gale vis gan geras tas avatarasComment
-
Sashiri-chan, tiek kritikos ant avatar supylei, kad paskutinis tavo sakinys vos iš kedės neišvertė O man kaip tik humoro ten buvo tiek kiek reikia ir svarbiausia laiku ir vietoj. Gal ir buvo keletas kvailokų vietų, bet daugelyje komedijos turinčių kūrynių jų pasitaiko. O dėl kovų, tai kažin ar joms reikėtų daugiau veiksmo. Rytų kovos menai daugiau dirba su energijom, o ne su fizine jėga(mosavimu kumščiais).
Čia biški nukrypsiu nuo temos, bet niekaip nesuprantu ir man visada kliūna, kodėl south park skirtas suaugusiems, o simpsonai visai šeimai..?Comment
-
-
Esu matęs pora episodų, bet ten be keiksmažodžių ir šiek tiek kraujo nieko verto slėpti nepastebėjau. Simpsonai irgi turi tokių scenų, o ypač Nieštukas ir Krapštukas
Nors, kai daug nežinau apie south park, tai geriau ir nesigilinsiu.Comment
-
Iš tiesų nelabai mėgstu tokių filmukų kaip 'simpsonai' ar 'south park' ir pan. Atsiprašau, jei kas įsižeis, bet man jie atrodo žemo lygio. Gal aš per daug rimtas žmogus, bet jie yra tiesiog ne man, ir keista, kad tokiam dideliam kiekiui žmonių tai atrodo labai įdomu ir juokinga. Bet čia tik mano nuomonė O šiaip žiūrėjau nemažai filmukų per jetix ar cartoon network (jų dėka ir išmokau anglų kalbos būdama labai maža). Dar 'Avatar' žiūrėjau, atsimenu, visai patiko. Turiu mažą brolį, tai kai jis ką nors tokio žiūri, aš neprieštarauju ir prie arbatėlės kartu su juo pažiūriu👍 1Comment
-
Iš tiesų nelabai mėgstu tokių filmukų kaip 'simpsonai' ar 'south park' ir pan. Atsiprašau, jei kas įsižeis, bet man jie atrodo žemo lygio. Gal aš per daug rimtas žmogus, bet jie yra tiesiog ne man, ir keista, kad tokiam dideliam kiekiui žmonių tai atrodo labai įdomu ir juokinga. Bet čia tik mano nuomonė O šiaip žiūrėjau nemažai filmukų per jetix ar cartoon network (jų dėka ir išmokau anglų kalbos būdama labai maža). Dar 'Avatar' žiūrėjau, atsimenu, visai patiko. Turiu mažą brolį, tai kai jis ką nors tokio žiūri, aš neprieštarauju ir prie arbatėlės kartu su juo pažiūriu
O, kas dėl Sp, ar jie skirti suagusiems, tai ne kraujuje esmė. Naruto yra kraujo, bet jo kažkaip netraktuoja, kaip suaugusiems SP bairiai aiškiai susiję su sekso ir panašiomis temomis. Be jokių tabu tyčiojamasi iš žmonių ir t.t. Dar dėl kraujo - kraujas komedijose tikrai prastas elementas. Visi prasčiausi "Simpsons" epizodai yra iš "Halloween" serijos. Tų niekad nežiūriu, nes 80 % visko ką parodo būna nejuokinga ir nuobodu.
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
O, kas dėl Sp, ar jie skirti suagusiems, tai ne kraujuje esmė. Naruto yra kraujo, bet jo kažkaip netraktuoja, kaip suaugusiems SP bairiai aiškiai susiję su sekso ir panašiomis temomis. Be jokių tabu tyčiojamasi iš žmonių ir t.t. Dar dėl kraujo - kraujas komedijose tikrai prastas elementas. Visi prasčiausi "Simpsons" epizodai yra iš "Halloween" serijos. Tų niekad nežiūriu, nes 80 % visko ką parodo būna nejuokinga ir nuobodu.Comment
-
Na, dėl "South Park" nežinau, bet "Simpsons" yra tikrai subtilaus humoro serialas. Viskas parodijuojamą ne tik, kad proto ribose, bet dar ir žiauriai juokingai. Atvirkščiai nei visokiuose "Scary, Epic, Disaster Movie" ir panšiuose šūduose. Kur juokingiausias bairis, kai kokio nors žinomo filmo veikėjas užbezda netinkamoje vietoje.
O, kas dėl Sp, ar jie skirti suagusiems, tai ne kraujuje esmė. Naruto yra kraujo, bet jo kažkaip netraktuoja, kaip suaugusiems SP bairiai aiškiai susiję su sekso ir panašiomis temomis. Be jokių tabu tyčiojamasi iš žmonių ir t.t. Dar dėl kraujo - kraujas komedijose tikrai prastas elementas. Visi prasčiausi "Simpsons" epizodai yra iš "Halloween" serijos. Tų niekad nežiūriu, nes 80 % visko ką parodo būna nejuokinga ir nuobodu.Comment
-
The Simpsons,
Futurama,
Avatar ( kur rodė anksčiau per TV3),
Žiauriai retai tai žiūriu multikus
Nu gal bišky Tomas ir Džeris..
Manga and Anime is my Life. ;DDComment
-
O cia klausimas: Avatar the last airbender yra labiau japonu ar amerikieciu kurybos ? O.o
Avatar: the last airbender yra ir linxmas, ir prikolnas, ir man bent gero siuzetoComment
-
is an American animated television series"
Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
Comment