animacija be anime (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Neskaitant Simpsonu parsisiunciau Batman The Animated Series ir man jis visai patiko... Dvelkia 193X dvasia, visi veikejai, o ypatingai gangsteriai igarsinti nuostabiai. Joker'is kogero geriausias blogietis imhoComment
-
-
-
kad be anime ner ka ziuret, nejaugi koki Betmena ar zmogu vora ziuret ar isviso net ,,nu pagadi"👍 1Comment
-
South Park puikus humoristinis filmukas, beje jį galima legaliai žiūrėti per internetą tiesiai iš kūrėjų tinklapio (gal kas nežinojo):
http://www.southparkstudios.com/episodes/Comment
-
south park, simpsonai.. čia nieko naujo, daugumai patinka, man taip pat. taipogi dauguma jetix repertuaro. bet vistiek, legendinis ir niekad man neatsibostantis yra ežiukas rūke. :} jaučiu kažkokią malonią nostalgiją rusiškai animacijai.
o čia šiaip jei dar kas nėra matęs :
Spoileris:Paskutinis pakeitimas nuo amaeru; 2009-04-22, 00:01.👍 1Comment
-
Nu aisku simpsonai, futurama, dar kai per LNK rode Man in black arba Ghosts busters (toks svitas piesimo stilius patiko), MegasXLR, Tom & Jerry ^^,
La linea (Sampe YouTube)...ir dar daug visokios animacijos...Comment
-
animacija be anime.
dabar tai turbūt The Penguins of Madagascar. jie grynai yra koviniai, patys nuraučiausi pingvinai pasaulyje, patariu pažiūrėti jų nuotykius. čia bus vaizdų iš jų mini serialo, linksminkitės :
Spoileris:
P.S. jeigu esat goblino produkcijos mėgėjai
Spoileris:susiraskit Youtube.com Madagascar Pingvins (GOBLIN) Funny.Comment
-
Nežinau..aš ir filmukų megėja nuo pat vaikystės mėgiamiausi kanalai Catoon Network/Nickelodeon aišku be šių kanalų buvo irgi gerų animacinių.Visi kurie patiko:
Kappa Mikey (nežinau ar ten japonai neprisidėjo,bet man jis nerealus,nors gal jų grimasos gan nukopijuotos nuo anime);
Danny Phantom;
Ben 10;
Spongebob Squarepants;
The Fantastic 4;
Rocket Power;
Tom&Jerry;
The Simpsons;
Man ir tie senesni patiko kai rodė per LTV, bet labiausiai įsiminė: 'Ežiukas Rūke' ir 'Na, Palauk!'Comment
-
ai joa, dar flashiniai http://www.fat-pie.com/ man patinka. na, tokie keisti, bet geruliai. dar Charlie The Unicorn. ten tas irgi neatsibostantis. :}Comment
Comment