animacija be anime (Pakomentuokite)

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Silvestras
    Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
    • 162

Vakar vakare pagaliau atsisiunčiau Jérémy'io Clapin'o animacinį kūrinį pavadinimu Skhizein. Trumpametražis filmas šiais metais dalyvavo Sundance kino festivalyje. Praeitais metais Kanuose laimėjo specialų Kodak apdovanojimą trumpalaikių juostų kategorijoje.

Eilinį miesto gyventoją netikėtai partrenkia neaiškių substancijų meteoritas. Nuo tos akimirkos vyras vardu Henris lygiai 91 centimetro atstumu atsiskiria nuo savo kasdienynės individualybės. Žmogus ne savo noru priverčiamas prisitaikyti prie išskirtinio ir ne itin patogaus gyvenimo būdo. Jisai tik nori, kad į jo problemą kažkas nors atkreiptų dėmesį ir pabandytų jam padėti, bet panašu, kad visiems į tai nė motais. Tada jam nebelieka jokios kitos išeities kaip tik viską pabandyti išspręst savarankiškai be niekieno pagalbos. Tačiau daug žadanti pabaiga su išsigelbėjimu kartais sumaišo visas kortas ir iškrečia šiurkštų pokštą.

Ryškus šiuolaikinės prancūziškos animacijos pavyzdis. Tikrai unikalus mokslinės fantastikos pasakojimas su nebūdingu pateikimu. Jautrus garso takelis puikiai prisitaiko prie tamsių antspalvių ir depresinės veikėjo savijautos. Tokia istorija išskirtinai turėtų patikti įvairaus amžio ir interesų žmonėms, nekalbant jau apie tai, kad AZ forume prisirinko didžiulė krūva animešniku. Kokią dieną nepatingėkite išsižadėti vienos vienintelės anime serijos ir pasimėgaukite kažkuo rimtesniu.

Dauguma torrento failų jau apmirė, tad pagelbėsiu tiems, kurie gal būt sumanė pasižiūrėti šį filmuką. Originali kalba: prancūzų, subtitrai: anglų, trukmė: 13 min.
    >>>Tiesioginis parsisiuntimas<<<

Spoileris:

Comment

• H[asas]
      WarGod'az

• 2009 05 22
      • 125

Simpsonai kas be ko

Comment

• Sick2
        Graffiti Writer
        • 2009 07 23
        • 14

komiksu pvz Spider-man lb, dar ten stop motion.. Simpsonai, Familly guy. Stuff Like That~!
        I'm a Virgin ......
        Graffiti Writer, Skateboarder, Clown Walker...

Comment

• cikinkira
          Naujokas
          • 2009 06 08
          • 27

Futurama.. o vaikystėj tai visokie Scooby doo , cow and chicken..ir pan...žodžiu visi kuriuos per cartoon network rodydavo

Comment

• Sagenas
            Narys

• 2007 08 14
            • 92

Futurama, Simpsons, Family Guy, South Park, Spider-Man (orginalas, o ne tie remeikai), dar Tom and Jerry
            Sek mane twitter'yje

Comment

• rauliux
              Naujokas
              • 2009 07 28
              • 1

e gal zinot kur anglu kalba whats with andy galima episodes rast arba parsisiust?;] buciau lb dekingas

Comment

• mariux9998
                Labas.

• 2008 06 20
                • 434

Autorius Smart
                Heh futurama dar gali gryzt... http://www.animationmagazine.net/article/10320 butu gerai nors ir su kitais balsais...
                Bus laikas - bus ir Futurama. Čia ir taip buvo aišku, kad ji grįš. Bet kiti balsai tai not very good :/
                Ai, svarbu grįš

Comment

• Sagara
                  Ferrum Aeternum.

• 2009 07 20
                  • 78

Kartais pažiūriu South Park'ą / Simpsonus .

Comment

• sek0ne
                    AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
                    • 1260

grizo robot chicken - praise the Lord
                    .viena geriausiu jankiu isradimu

Comment

• Helicon2
                      yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
                      • 55

Autorius mariux9998
                      Bus laikas - bus ir Futurama. Čia ir taip buvo aišku, kad ji grįš. Bet kiti balsai tai not very good :/
                      Ai, svarbu grįš
                      Svarbu kad benderį tas pats bičas įgarsintų. Mėgstu south park, johnny bravo (HOBBO HOBBO) , fosters home for imaginary friends , cow and chicken

Comment

• Helicon2
                        yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
                        • 55

Autorius Smart
                        Tai ,kad Billy west buvo daug pelningesnis jis didziausiaja dauguma personazu igarsino kai DiMaggio tik viena benderi.
                        diMaggio vistiek pats tas benderiui. man tas balsas nesveikai taikliai pritaikytas. (iam bender, please insert girder)

Comment

• Ru.
                          Narys

• 2008 02 24
                          • 67

kai buvau jaunesne (maždaug prieš 3 - 4 metus) žiūrėdavo cartoonnetwork kanala... tai iš ten ir angliškai pramokau kol į šulę nėjau... žinoma futurama, simpsonai, kempiniukas ir t.t...

Comment

• Varnas
                            Ne varnas XD

• 2008 11 10
                            • 109

Jeigu nieko neveikiu ir neto nesinori jungt, pasitenkinu per TV rodoma animacija...

Comment

• CvC
                              [_]D CareCup, It's Empty.
                              • 2009 01 15
                              • 75

Family guy,Simpsons,Futurama,American Dad ir aisku visokie Srekai ir pns kur bajerius paskaldo

Comment

• Helicon2
                                yra ir geresnių nei aš

• 2009 04 14
                                • 55

PO PERKŪNAIS pamiršau savo vaikystės mėgiamiausią filmuką - Kaubojus Lukas - damn man kaip patikdavo. ypač jo mėtinis gėrimas

Comment

Working...