animacija be anime (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
Norėčiau pasidalint viena animacija, kuri gan sudomino savo t tikra dalimi, tai yra pagal Mark Twain - Mysterious Stranger novele kurią dar iki šiol pina paslaptys:
Šį filmuką galima taipogi rast visą youtubėj partais sudėliotą, tačiau ši dalis man pasirodė įspūdingiausia.👍 1Comment
-
Va matau Bardakas jau paminėjo mano mėgemiausią animacinį non-anime filmą.
Tikrai įdomus,mistiškas ir gal net šiek tiek kraupus (buvo pora disturbing momentu) šedevras... Filmas kaip suprantu buvo skirtas vaikams, bet jame yra daug paslėptos reikšmės skirtos ir suaugusiems žiurovams.Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...Comment
-
The Simpsons (porą kartų matytas, bet vistiek) , Code Lyoko (siužetas nepakartojamas, tik gaila, kad LT tik porą sezonų terodė), Lilo & Stich ("Ohana means family...", manau puikiai perteikia Havajų dvasią), Aladin (Pirmoji dalis puiki, be to, gražus garso takelis), Trejetas iš Rūgpienių kaimo (labai nuoširdus, paprastas, be to, piešimas gražus, išskyrus trečiąją dalį), ir Kempiniukas Plačiakelnis (kas per juokingas filmukas, tai negaliu)Comment
-
Jurijus Noršteinas, turbūt vienas iškiliausių ir žinomiausių animatorių pasaulyje, kurio darbai pripažįstami vieni geriausiu animacijos srity ne tik tam tikrais metais, bet ir per visą animacijos istoriją.
Apie patį autorių manau galit susigooglint, o čia įmesiu (jei dar niekas neįmetė) jo žinomiausią ir bene labiausiai pripažintą darbą - "Pasakų Pasaka"
Spoileris:
Taipogi ką nors linksmesnio ir savotiškai įdomaus. Istorija apie berniuką kurio santykiai su vėju nuo pat gimimo buvo nekokie, ko pasekoje išsivysto fobija. Emiel Penders - "Angst":
Spoileris:👍 1Comment
-
Comment
-
Rusų ekranizacija Stephen King'o istorijai. Šio autorio darbų neskaičiau, tiesiog patraukė dėmesį piešimas prie kurio pradžioj teko kiek priprasti, tačiau vėliau visai nekliudė, net žavėjo.
Spoileris:Сражение [Susirėmimas]
Taip pat šiek tiek fantastikos
Spoileris:Встреча (1984) [Susitikimas]. Piešimas klasiškas, tačiau tos kalbos, ne itin gerai mokant rusiškai, kiek erzina.
Вампиры Геоны [Geonos vampyrai]. Čia tik vieno epizodo pavadinimas, kadangi šito filmuko epizodų yra kur kas daugiau. Garso takelis verčia iš kojų.
👍 1Comment
-
-
Būtent šiuo metu be anime dar žiūriu amerikietiškus animuotus filmus, na arba tiesiog multikus. Niekada neatsisakau kokį vieną naują iš jų pažiūrėt kino teatre. Man jie patinka. Blemba, gi pavargsti nuo visų japoniškų filosofinių painiavų, tos sunkios vyraujančios atmosferos. O mokykliniai, haremai ir romanai dažnai pabosta. Kartais norisi kažko spalvingo, linksmo ir vaikiško stiliaus. Šie multikai man labai padeda pailsėt nuo anime piešimo, kuris jau būna įstrigęs mintyse. Simpsonai, Futurama, South Park'ai visokie nelabai traukia. Labiau už juos komiksiniai Marvel, DC ir kitų studijų darbai. Fantastic Four, The Avengers, Spider Man, The Incredible Hulk, Iron Man, Superman, X-Men, The Transformers, Justice League, Silver Surfer, The Batman, Legion of Super Heroes, Green Lantern. Aš jų nežiūriu dabar, bet visada mėgau juos vaikystėje, jie ir dabar man patinka. Na kitaip jų neapibūdinsi, jie tiesiog kieti ir viskas. Traukia savaip. Patinka super didvyrių tematika ir ryškios spalvos. Dar be jokios abejonės gerbiu Tom & Jerry, Ghostbusters, Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold!, The Jetsons, Ed Edd n Eddy, Casper ir Life with Louie epopėjas. Nemirtingi dalykai. Jie pasižymi reikiamu amerikietišku background'u. Aš turbūt galėčiau ir dabar juos žiūrėt pasitaikius progai. Šiaip išvardinau ne mėgstamiausius, o tik tuos, kuriuos žinau ir esu pats matęs.
ast., Встреча labai patiko. Tikriausiai bet kokią animaciją galiu žiūrėt. Nelieku jai abejingas. Nekeliu anime aukščiau už visko. Ir be jo yra padorių pieštinių darbų.👍 1Comment
Comment