animacija be anime (Pakomentuokite)

Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dejviz007
    Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
    • 127

Autorius IbuDreamer
    Nežinau..aš ir filmukų megėja nuo pat vaikystės mėgiamiausi kanalai Catoon Network/Nickelodeon aišku be šių kanalų buvo irgi gerų animacinių.Visi kurie patiko:

Kappa Mikey (nežinau ar ten japonai neprisidėjo,bet man jis nerealus,nors gal jų grimasos gan nukopijuotos nuo anime);
    Danny Phantom;
    Ben 10;
    Spongebob Squarepants;
    The Fantastic 4;
    Rocket Power;
    Tom&Jerry;

The Simpsons;

Man ir tie senesni patiko kai rodė per LTV, bet labiausiai įsiminė: 'Ežiukas Rūke' ir 'Na, Palauk!'
    Man rodos, kad Avatar: The Last Airbender; yra Anime

Comment

• Petras
      Senjougahara Fascination
      • 2008 04 12
      • 38

Autorius Dejviz007
      Man rodos, kad Avatar: The Last Airbender; yra Anime
      Amerikiečių kūrimo, bet samdė korėjiečius kad pieštų, sakyčiau iš esmės ten daugiau cartoon nei anime tarp fanų priimtu žargonu.

Comment

• Bardakas
        Žmogus Ne

• 2005 09 22
        • 1462

Norėčiau pasidalint viena animacija, kuri gan sudomino savo t tikra dalimi, tai yra pagal Mark Twain - Mysterious Stranger novele kurią dar iki šiol pina paslaptys:

Šį filmuką galima taipogi rast visą youtubėj partais sudėliotą, tačiau ši dalis man pasirodė įspūdingiausia.
        Maybe on Earth, Maybe in the Future
        sigpic
        Kurokawa idėjinis lyderis
        Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Dejviz007
          Rimtas forumo narys

• 2009 01 03
          • 127

Autorius Petras
          Amerikiečių kūrimo, bet samdė korėjiečius kad pieštų, sakyčiau iš esmės ten daugiau cartoon nei anime tarp fanų priimtu žargonu.
          Aišku, ačių, kad pasidalinai savo žiniomis.

Comment

• n'Huun
            Solid aggression.
            • 2009 06 12
            • 72

Va matau Bardakas jau paminėjo mano mėgemiausią animacinį non-anime filmą.

Tikrai įdomus,mistiškas ir gal net šiek tiek kraupus (buvo pora disturbing momentu) šedevras... Filmas kaip suprantu buvo skirtas vaikams, bet jame yra daug paslėptos reikšmės skirtos ir suaugusiems žiurovams.
            Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Comment

• Dwesk
              Rimtas forumo narys

• 2008 12 27
              • 162

South Park, Geriausias humoro animacinis serialas mano manymu

Comment

• Aramis

The Simpsons (porą kartų matytas, bet vistiek) , Code Lyoko (siužetas nepakartojamas, tik gaila, kad LT tik porą sezonų terodė), Lilo & Stich ("Ohana means family...", manau puikiai perteikia Havajų dvasią), Aladin (Pirmoji dalis puiki, be to, gražus garso takelis), Trejetas iš Rūgpienių kaimo (labai nuoširdus, paprastas, be to, piešimas gražus, išskyrus trečiąją dalį), ir Kempiniukas Plačiakelnis (kas per juokingas filmukas, tai negaliu)

Comment

• Bardakas
                  Žmogus Ne

• 2005 09 22
                  • 1462

Jurijus Noršteinas, turbūt vienas iškiliausių ir žinomiausių animatorių pasaulyje, kurio darbai pripažįstami vieni geriausiu animacijos srity ne tik tam tikrais metais, bet ir per visą animacijos istoriją.
                  Apie patį autorių manau galit susigooglint, o čia įmesiu (jei dar niekas neįmetė) jo žinomiausią ir bene labiausiai pripažintą darbą - "Pasakų Pasaka"
                  Spoileris:

Taipogi ką nors linksmesnio ir savotiškai įdomaus. Istorija apie berniuką kurio santykiai su vėju nuo pat gimimo buvo nekokie, ko pasekoje išsivysto fobija. Emiel Penders - "Angst":
                  Spoileris:
                  Maybe on Earth, Maybe in the Future
                  sigpic
                  Kurokawa idėjinis lyderis
                  Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Akina
                    Narys

• 2009 03 09
                    • 82

Futurama, Disney multikai. Totally Spies kartais paziuriu.

http://astnav.deviantart.com/

Comment

• ast.
                      AZ rėmėjas

• 2007 11 16
                      • 159

Rusų ekranizacija Stephen King'o istorijai. Šio autorio darbų neskaičiau, tiesiog patraukė dėmesį piešimas prie kurio pradžioj teko kiek priprasti, tačiau vėliau visai nekliudė, net žavėjo.
                      Spoileris:
                      Сражение [Susirėmimas]

Taip pat šiek tiek fantastikos
                      Spoileris:
                      Встреча (1984) [Susitikimas]. Piešimas klasiškas, tačiau tos kalbos, ne itin gerai mokant rusiškai, kiek erzina.

Вампиры Геоны [Geonos vampyrai]. Čia tik vieno epizodo pavadinimas, kadangi šito filmuko epizodų yra kur kas daugiau. Garso takelis verčia iš kojų.

Comment

• Ayami
                        Menas buti savimi.

• 2009 05 10
                        • 123

Kazkaip pasidare idomu kuo skiriasi anime nuo paprastos animacijos? Tik piesimu ir kurejais?

Aaaaaaa!

Comment

• Calyx Deuced
                          Narys

• 2006 12 06
                          • 96

Aš peržėjau Ben 10 ir Ben 10 alien force dabar galactik football žiūriu

Comment

• Silvestras
                            Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                            • 162

Būtent šiuo metu be anime dar žiūriu amerikietiškus animuotus filmus, na arba tiesiog multikus. Niekada neatsisakau kokį vieną naują iš jų pažiūrėt kino teatre. Man jie patinka. Blemba, gi pavargsti nuo visų japoniškų filosofinių painiavų, tos sunkios vyraujančios atmosferos. O mokykliniai, haremai ir romanai dažnai pabosta. Kartais norisi kažko spalvingo, linksmo ir vaikiško stiliaus. Šie multikai man labai padeda pailsėt nuo anime piešimo, kuris jau būna įstrigęs mintyse. Simpsonai, Futurama, South Park'ai visokie nelabai traukia. Labiau už juos komiksiniai Marvel, DC ir kitų studijų darbai. Fantastic Four, The Avengers, Spider Man, The Incredible Hulk, Iron Man, Superman, X-Men, The Transformers, Justice League, Silver Surfer, The Batman, Legion of Super Heroes, Green Lantern. Aš jų nežiūriu dabar, bet visada mėgau juos vaikystėje, jie ir dabar man patinka. Na kitaip jų neapibūdinsi, jie tiesiog kieti ir viskas. Traukia savaip. Patinka super didvyrių tematika ir ryškios spalvos. Dar be jokios abejonės gerbiu Tom & Jerry, Ghostbusters, Teenage Mutant Ninja Turtles, Hey Arnold!, The Jetsons, Ed Edd n Eddy, Casper ir Life with Louie epopėjas. Nemirtingi dalykai. Jie pasižymi reikiamu amerikietišku background'u. Aš turbūt galėčiau ir dabar juos žiūrėt pasitaikius progai. Šiaip išvardinau ne mėgstamiausius, o tik tuos, kuriuos žinau ir esu pats matęs.

ast., Встреча labai patiko. Tikriausiai bet kokią animaciją galiu žiūrėt. Nelieku jai abejingas. Nekeliu anime aukščiau už visko. Ir be jo yra padorių pieštinių darbų.

Comment

• Mao
                              a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                              • 223

be Family Guy man patinka vienas specifiškas mažvaikiškas multikas vien dėl jo Pop Culture References ir gan trenktų juokelių xDD Bet net nenoriu sakyt, apie ką čia kalbu. Per CN jį rodo...xDDD
                              I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• Olasas
                                back forever

• 2009 02 27
                                • 273

žiuriu ar žiūrėdavau...:Simpsonus,Family Guy,South Park,Beavis & Buthead,Ed,Edd "n" eddy,Futurmama... lyg tais viskas

Spoileris:

Comment

Working...