Futurama, South Park, Ed Edd n Eddy, Samurai Jack, Grim Adventures of Billy and Mandy, Dexter's Laboratory, Beavis and Butthead, Courage the Cowardly Dog, Cow and Chicken, Simpsons, Megas XLR, MIB, Star Wars Clone Wars, What's with Andy?, Martin Mystery... daugiau dbr nepamenu
animacija be anime (Pakomentuokite)
Collapse
Ši gija yra iškelta
X
X
-
totally spies,kempiniukas placekelnis,winx club,walt disney kolekcija,warner bros kolekcika(filmuku),super mergaites,liutas karalius,nu visus maciau t.t.t esu tokiu jau prisiziurejui(nuo situ filmuku perejo iki geresnes... anime)Comment
-
Na ką gi, pastaruoju metu mažai aš filmukus žiūriu {juolabiau tv}, bet pabandysiu psminėti tuos, kuriuos kažkada mėgau. Teks kartotis, nes visi jau čia išvardinti: Futurama, Simpsonai {nors iš tikro retokai juos žiūrėdavau}, Grim Adventures Of Billy And Mandy, Beavis and Butt-head {po galais, iki puskės atvažiavimo aš jų nemėgau.XD}, Foster's home for imaginary friends {nebežiūriu išvis, bet likę mieli prisiminimai.:3}. tikriausiai viskas. na dar ir Walt Disney animacija, su kuria augau.:}Comment
-
norėčiau rekomenduoti Star Wars-Clone Wars, bet ne filmą, nes jo dar nesu matęs, bet greičiausiu laiku tikiuosi pamatyti, čia animacinis variantas, tik vėlgi, negaliu pasakyti ar veiksmas po ar prieš filme rodomus veiksmus, tačiau man tikrai patinka ir dabar jau kelis epizodus mačiau ir pozityvūs atsiliepimai- piešimas toks biški keistokas, daug kampuotų linijų, kaip ir CG, tačiau efektai atidirbti neblogai ir pati istorija, kam patinka Star Wars, tikrai patiks.
yra patalpinti du epai mūsų mylimojoje http://www.linkomanija.net/browse.phpComment
-
Comment
-
Paziurejau DC animacini filma Superman:doomsday
Didesnio slamsto nesu mates.Buvo smagu ziuret gal kokias 5 min kai kalela(klarka) be jokio vargo skalde kazkokia pabaisa,ar dar kazkoks gyvis,velnias zino.Tada atseit jis mire,bet prisikele,po kiek laiko pasirode ,kad ten buvo Lexo luthoro sukurtas klonas,wow koks siuzetas
Ir nepamirskime pamineti pacios galingiausios maskuotes "akiniu",per kuriuos nieks neatpazysta KlarkoPaskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-10-30, 18:23.Comment
-
Edd ed 'n' eddy - legenda, megstamiausias mano mazuju dienu filmukas! ir sheip jei db kartais sumastau tai isijungiu Cartoon network ir paziuriu ;]. Ir sheip ziuredavau viska ka per cartoon network rodydavo, nemegau tik Flinstonu ir Jetsonu (puke)
Family guy daznai paveizeju, American Dad, Futurama irgi praziurejes visas serijas. ir kas be ko - Simpsonai.and when they pulled her from the wreck you know she
still had on her shades
they say that dreams are growing wild just this side of
burma shaveComment
-
Patinka Futurama (Simpsons irgi, bet jau beveik visos serijos matytos, gal kiek pabodę), Daria, Kempiniukas, iš CN Foster's, Juniper Lee, Courage, Samurai Jack (Kažkodėl pastaruoju metu nematau Oo) gal dar keletas kokių...
Nors CN suprastėjo, kažkokį š pradėjo rodyt. Jau nebesinori jungti to kanalo nes vis tiek nieko gero nebesitiki
O šeip visada traukė animuoti dalykai, tai galima sakyti, užaugau su animacija... Ir dabar augu...Paskutinis pakeitimas nuo stella; 2008-10-31, 21:01._____
In the future 15 people will be famous
👍 1Comment
-
Noreciau pamatyti sita australu sedevra,bet nemanau,kad iki musu daeis.
http://chrisj.com.au/thepassenger/Comment
-
Mazdauk priesh pora menesiu downloudinau tesiok del pavadinimo "Dragon Hunters" galvojau gal koks filmas ar dar kas. Paaishkejo kat tenais Prancuzu CGI animacija. Tokia vaiku pasaka su truputeli juodu shizofreniniu pasauliu. http://www.youtube.com/watch?v=N9tHrWdYaFoI Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
Comment