Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Ugh...as nesakiau ,kad zodis neegsistuoja,o zanro tokio nera....Nu okey aiskinsiu taip...tarkim yra zodis multikai ,o tai jis dabar yra zanras,Del kurio nesilaikymo jau nebegalima vadint animacinio filmo multiku?
Nera tokio zanro kaip "cartoons"
Pasirodo sakei. Beje, nuo kada multikai yra įrašytas lietuvių kalbos žodyne kaip terminas? Visada maniau, kad teisingas yra "multiplikaciniai filmai" (nors šis terminas jau gali būti išimtas iš dabartinės bendrinės kalbos žodyno) arba "animaciniai filmai". (vaje, vėl animaciniai filmai, vėl ta animacija kuri smart visą gyvenimą gadina) Pats tamsta nurodai realų terminą, kuriuo disponuoji kaip Tamstai patinka, nors jis yra ir žodyne, ir enciklopedijoje... Ajajai, kaip negerai
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-07-09, 22:28.
Vaikas gavo saldainį, pasirodo tai barbarizmas. Vaje vaje... Ką man dabar daryti? http://www.google.lt/search?q=multiplikacija
Tegul Kalbos komisija kuo greičiau baudžia šituos niekdarius kurie barbarizmus vartoja, ajajai.
Ne, palauk, už šmeižtą reikia tiktai Smart bausti! LKŽ:
multiplikãcija sf. (1) DŽ
1. dauginimas, nuorašų skaičiaus didinimas.
2. TrpŽ filmavimas atskirų nuosekliai išdėstytų piešinių, kuriuose užfiksuoti palaipsniui kintantys figūrų judesiai.
O čia ką sako Tarptautinių žodžių žodynas:
multiplikãcija [lot. multiplicatio – dauginimas]:
1. kino filmo kūrimo būdas, kitaip animacija;
2. dauginimas, pvz., dokumentų multiplikacija, brėžinių multiplikacija, piešinių multiplikacija, teksto multiplikacija.
Gal jau baigsime šią diskusiją? užteks rodyti savo neišprusimą...
Atsiprašau visų, kas tai turėjo skaityti, nesusivaldžiau
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-07-09, 22:44.
Pirma...pasakymas,kad nezinau ,kas yra anime ir cartoonai nuskambejo kaip izeidimas...
Hahaha, o kitus vadinti n00b'ais yra ok, butthurt-kun? :'D
kad jus nelabai ispruse europieciu animacijoje,todel ir pasiemiau amerikieciu,apie kuria nors kazkiek girdesit
Ohoho, iš kur tokia informacija? Net Lietuvoje transliavo ne vieną europiečių darbą. Aš pats vaikystėje labai mėgau tokius filmukus kaip Kalinietį, Lioko Kodą ar tą pačią "senąją animaciją"...
As nezinau is kur jus istrauket ,kad pas amerikiecius nera siuzeto...
Juk mus su tokia animacija mūsų televizija ir supažindino~. (Edys, kempinė, pawahpuff ("siužetas" yra, bet jis apgailėtinas, imo) (nors taip, ji ne visa tokia buvo)
Ot ir ne multikai yra barbarizmas ir rusu kalbos.
Neberandi prie ko kibti?
Žodžiu, lock. Apklausoje klausiama kas geriau, post'e klausiama "ar anime lenkia amerikiečių animaciją visais aspektais", susimauta terminuose, bla bla bla. Gaunasi, jog kalbama keliomis temomis vienu metu = mindfuck.
"Multikai tai neterminas,kaip ir anime ar cartoonai"
Terminas, tai: žodis arba žodžių junginys, tiksliai pažymintis tam tikrą sąvoką, vartojamą moksle, technikoje, mene;
Dabar norėsi prisiknisti, jog nėra tiksliai nusakyta kas yra anime, lol. Anime apibrėžia japonų animaciją, to pakanka. Beat it.
Paskutinis pakeitimas nuo Firo; 2009-07-09, 22:44.
prasau tavo wikipedia kalba apie tave http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Smart
manau tau tai pades suprasti daugiau apie save ir galbut uztektinai suprasi how smart you are ....
vienas dalykas, tu esi labai protingas, nes sugebejai perdirbti savo sudinas mintis i dar didesni suda ir gale visko tai pats patvirtinai...
taigi jeigu turi pakankamai laiko prasom pasiziureti i si paveiksleli, jis turi labai daug prasmiu, as tau ju nespoilinsiu, nes tai butu negrazu is mano puses, siulau giliai isiziureti ir galbut kanors jame isvelgsi
Mm jau nekalbant ,kad tu galvoji,kad paprastas zodis ,gali but zanrus su siuzeto reikalavimus,nes taip pasake wikipedia.Ir mane vadini idiotu,cia tu prikibai prie zodzio ir nieko nepesiai.Pavargau cia gincytis jai cia pradejot rasinet kvailystes ir poto aiskinat ,kad as kvailas.
dude failini tu cia. Ka tu bandai cia irodyti? Uzteks visiems forumo nariams pirsti savo nuomone. Eik pailsek.
SaimonasSako, tiesą sakant, Tu ne ką mažesnis trolis kaip ir anas. Iškarto dedi prie kitos animacijos, o ne anime kempiniuką ir deksterį. Maladec šiaip žiauriai varai, gali dar kartą paskaityt mano postą, jei tai kuo nors padės, nors jei Tau visa animacija, kas yra ne anime, vaikams, tai nemanau, kad gali padėt. Dar kartą pasikartosiu: yra pilna animacijos, kuri yra ne japonų, skirtos vyresnio amžiaus auditorijoms. Jei dar nesi visiškai apsišvietęs toje srityje, tai pasilik neteisingą nuomonę sau.
Cid, o didysis animacijos žinove, taip puikiai apsišvietęs šioje srityje, atleiskit už mano "neteisingą nuomonę" Žmogus sukuria balsavimą, tada nepatenkintas jo rezultatais išvadina žmones NOBAIS, duodamas suprasti, kad jis baisus intelektualas Aš pirmam savo poste sakiau, kad žinau, jog ne visi Cartoons (ar animation, ar multikai ar, kad ir kaip ten juos vadintumėt) skirti vaikams. Niekieno nuomonės netrashinu, o tu sakai, kad aš trolis Kempiniuką su deksteriu paėmiau kaip pavyzdį, nes skaitydamas "gudrius" Smart postus pamaniau jog jam ne pro šalį butu atvėsti ir pažiūėti lengvos animacijos (nuo trupučio sveiko humoro niekas dar nenumirė) Žinau kad ir be anime yra ką pažiūrėt... Bet negi nesutinki, kad lengviau surast gerą ir įdomų anime negu tokį pat kokybišką cartooną? Anime savo pusėje turi ir kokybę ir kiekybę
Autorius SataNa
nesamonė šitas pasakimas. Yra ir ne comedy cartoon'ai vyresniesiams žiurovams
Jup, tu teisi (-us), kažkaip ne taip išsireiškiau Sorry, my bad
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!! NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpic
Atsiprašau, jei įžeidžiau, bet kai prie cartoonu praleisto gyvenimo gal 10 kartų daugiau negu prie anime, tai norisi pagint juos. Betkokiu atveju, taip, anime rast rimtų galima daugiau, bet negalima sakyt, kad kitų šalių animacija prastesnė už anime tuo, kad ji "skirta vaikams". balrhasdlkghfsd.
Jau supratau, kam ši gija skirta - flood'ui. O, ir dar Smart post'ų skaičiaus padidinimui. Seriously, vyruti, pilstai iš tuščio į kiaurą, ir bandai įrodyti kažkokią nesąmonę, perši mums savo nuomonę.
Kiek kliedesių... Net bjauru skaityti tapo. Pilkasis kardinolas težino cartoon network kanalą ir visokius kempiniukus, simpsonus ir dar bando čia rauti ale didžiulį išmanelį apie cartoon'us. Kiti išvis, kurie tik parodiją mato amerikiečių visoje animacijoje susilaikytų nekomentave.
Geras pavyzdis kur yra siužėto linija ir nera jokios parodijos, tai MARVEL animacija
SPAWN irgi su siužėtu ir yra vyresniesiams žiurovams.
visokie old-school'ai kaip Mortal Kombat the animation, Visionaries yra be jokios parodijos.
Išvis nebelendat į Amerikos animaciją jei neprasedėjot prie taip vadinamų jų "cartoon'ų" bent 5 metus. Aš asmeniškai kaip ir Cid'as tiek prasedėjau prie jų xD
Iš vis daugelis(mano nuomone) čia reginos nes ir taip savaime aišku jiems artimiau anime..
Man ir anime artimiau ir labiau patinka del piešimo,tikroviškumo,siužetų (ne visų aišku,nes būna ir nepergeriausių).Bet kartais tenka pažiūrėt ir cartoon su broliu.Ir nestumiu ant jų,galima pažvengt..
Satana, juk Smart pats padarė išvadą, jog mes esame pakankamai susipažinę su amerikiečių animacija, unlike Europos ar kitų kraštų (be Japonijos), o dabar: "jūs nieko nežinot, mažai matę, stfu n gtfo", lol.
Tu padarei išvadą, jog jis matęs tik tas kempines dėl jo "pvz?" post'o? Gal jis paprasčiausiai norėjo įsitikinti, jog pats nešneki be pagrindo. (kalbi apie siužetą kai tematęs kempinę) Nors nesvarbu ką jis matęs, ko ne, terminais gali svaisčiotis kas nori, tereikia mokėti skaityti. Manau, jis įrodė~, jog Smart naudoja žodžius nesuprasdamas (/nesigilindamas) jų reikšmės.
"kiekvieną frame'ą su pieštuku paišė ir jokio kompo. Čia gi damn" - Nice, tik gaila, jog ten kalbama apie background'us, o ne viską absoliučiai. (ar nejau aš blogai supratau?~)
Žodžiu, Smart, rinkis kokia tema nori kalbėti: "kas geriau" ar "ar anime lenkia amerikiečių cartoon'us visais aspektais". + Jei pasirinksi pastarąjį, prašyčiau ir parašyti kokie tie "aspektai". Jei pirmą, na, nebematau tikslo čia rašyti, kadangi stumti ant žmonių dėl preferences... lulz. (nors gal ir būtų malonu išgirsti, tarkim, iš tavęs, kokie amerikiečių cartoon'ų pranašumai. Kuo jie gali pasigirti, kuo anime negali~)
Kiek kliedesių... Net bjauru skaityti tapo. Pilkasis kardinolas težino cartoon network kanalą ir visokius kempiniukus, simpsonus ir dar bando čia rauti ale didžiulį išmanelį apie cartoon'us. Kiti išvis, kurie tik parodiją mato amerikiečių visoje animacijoje susilaikytų nekomentave.
Aš gal susilaikysiu nuo didelių komentarų, tačiau paklausiu, Tamsta prašau pakomentuoti postą, kuriame aš sakau, kad amerikiečių animacija yra geresnė/ blogesnė už anime . Neminėjau aš nei Kempiniuko, nei Simpsonų (bent jau nestūmiau tikrai ant nieko). Jūsų valia rinktis. Tiesiog buvo paaiškinta, kad mes balsuojame ne už amerikietiškus animacinius filmus/serialus, o už visus animuotus filmus, kuriuose yra siužetas , staiga rasdami pirmame post'e įvardinimą amerikietiška animacija. Jei Tamstai tai stūmimas (beje, berods pats Smart to ir siekė, kuo daugiau provokuoti atvirą konfliktą), į kurį aš mandagiai atsakiau, tai gal Tamstai reikia įsiskaityti į mano postus ir pateikti vietą, kurioje aš neigiu kažkieno nuomonę, arba sakau, kad japonų animacija geresnė už tą ar aną. Mano buvo tik vienas postas ta tema, kuriame išreiškiau savo pasirinkimą, lygindamas Ghibli ir Disney studijų darbus, kartu pabrėždamas, kad japoniškąją animaciją vertinu labiau dėl jų sugebėjimo parinkti OP ir ED
O jei tamsta nenori žinoti už ką balsuoja, na, Tamstos ir reikalas.
Ir kartais ar ne per daug sau leidžiate, abejodamas mano kompetencija, kai nei žinote ką aš esu matęs, ko nesu matęs ir pan.
Lyginti Ghibli ir Disney darbus ėmiausi tik dėl jų panašumo piešimo srityje.
Daugiau į beprasmį floodinim'ą nesileisiu, jei kažkas nori kažką pasakyti, rašykite man asmeniškai , o ne terškite forumą.
P.s. Jei žmogus prašo pateikti pavyzdį ne komedinio žanro amerikietiškojo animacinio filmo, negi tai taip sunku padaryti, verčiau pasakyti, kad taip bjauru skaityti? Nepatinka, neskaityk, ignoruok, tai tik Tamstos reikalas, vistiek galiausiai mane iškoneveikęs ponas kitame poste pateikė puikų animacijos pavyzdį.
Spoileris:
http://www.animezona.net/forum/archive/index.php/t-971.html Animaciniai filmai, kuriuos mielai žiūrėjau/ žiūrėsiu
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2009-07-10, 14:39.
Priežastis: Pridėjau nuorodą į forumą
Comment