Anime versus "cartoons"

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Blizzard
    GFX maker

• 2009 03 25
    • 224

geras video ...

Comment

• Firo
      Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
      • 313

Autorius Smart
      Anime buvo pradeta kurt kaip pigesnis variantas amerikieciu animacijos.
      WAT? Ji buvo kaip alternatyva filmams, o ne "pigesnis amerikiečių animacijos variantas".

Kas liečia biudžetą, I believe, skirtinga technika - skrtingas ir reikiamos pinigų sumos kiekis. + Norint' jog Brian Adams tau padarytų soundtrack'ą, Jim Carrey įgarsintų veikėją taip pat kainuoja. (+ Japonijoje animatoriai (dunno norm. žodžio) nepasigirs didžiuliais "honorarais"...)

Comment

• sek0ne
        AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
        • 1260

na chai jau skonio reikalas
        man pvz labai prie sirdies visokie shrekai ir kitokie CG tvarinai, bet taip pat labai megstu animus (dauguma)
        ir aisku DC bei Marvel kartoonai - vieni geriausiu

Comment

• Miglaja
          Cute potato ~

• 2007 12 16
          • 551

O kaip Simpsonai ? Va čia tai amerikiečių pasididžiavimas ...Nepamirškime Kempiniuko, Pietų parko, Vyrai juodais drabužiais, Edas Edis ir Edys ir X-menai...
          Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Aramis

Simpsonai ir liks Simpsonais - bent jau pirmieji sezonai buvo labai prastai animuoti, piešimas tikrai tragiškas. Berods nuo 6 sezono viskas pasitaisė. Gali kilti klausimas kodėl aš taip sakau - piešimo atžvilgiu Simpsonai kažin ar galėjo patraukti žiūrovų dėmesį, jie turi kitokio žavesio - savo siužetu jie atspindi realybę (o, juk jo vietoje galėčiau būti ir aš). Tas pats taikoma ir anime "gigantams" (daug serijų turintiems anime). Piešimas bent pradžioje nėra išbaigtas, žiūrovai viliojami siužetu. Manyčiau, kad šiuo atžvilgiu lygiosios, 1:1.
            Šnekant apie pilnametražius anime ir cartoon atstovus, būčiau linkęs lyginti Studio Ghibli ir Disney studios filmus. Kodėl? Šios dvi studijos man kažkodėl asocijuojasi su vaikyste, pasaka. Jų piešimas yra gana panašus (gal tai ir ginčytinas faktas, bet mano nuomone taip yra). Veikėjų plastika, aplinkos detalumas (Kiki's delivery service ir Lilo & Stich).
            Spoileris:

Spoileris:
            .
            Manau irgi lygiosios.
            Siužetai, kad ir amerikiečių sulėkštinami iki negalėjimo, vistiek neša kažkokią idėją (šneku apie pilnametražius filmus, ne apie tokias beprasmybes kurios buvo minėtos post'e kaip gerų cartoon pavyzdžiai). Ir dar. Negi rusų multiplikaciniai filmai turi savo atskirą pavadinimą? Jie labai gražūs, bet tai tie patys cartoons. Manau, kad ir čia lygiosios.
            Anime manyčiau verta rinktis vien dėl Sountrack. Op ir Ed puikiai nubrėžia anime siužeto liniją, ko trūksta europietiškiems cartoons.
            Taigi, mano pasirinkimą vienu tašku nulėmė būtent anime OP ir ED, taigi ir pasirinkau anime, kaip labiau vertus dėmesio

Comment

• sek0ne
              AnimeMinusFamHator

• 2007 04 28
              • 1260

nu nzn, nekiskit tokiu padjobkiu, kaip edis edis ir edis. nei ten animacijos nei siuzeto.

Comment

• Blizzard
                GFX maker

• 2009 03 25
                • 224

del anime istorijos siulau paskaityti
                http://www.animezona.net/forum/view....orija_pirmieji

apie rusu multikus, jie turi ir minties ir nupiesti gana graziai, nera labai jau skurdus...

Comment

• Firo
                  Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                  • 313

Autorius Smart
                  ...man pirmieji animes atrodo kaip disnejaus darbai,bet truputi pigesni...Kaip gali but alternatyva kai buvo kazkokia kopija...Po to japonai vyste kol gavosi alternatyvus pasakojimas,piesimas ir t.t Ir pradejo rysket skirtumai.
                  Taip pat jau zvaigzdiu labai daznai nesamdo igarsinimui nes tai yra didziausia rip off ever.Yra amerikoj tam tikra aktoriu rusis ,kuri uz mazesnius pingus igarsintu is kart po 4-5 personazus...Kalbant apie animes voice acting,as ten skiriu tik ,kad moteriskas ir vyriskas balsas.Negirdziu ten charakteristikos jokios.Kai pas amerikiecius http://www.youtube.com/watch?v=1V-xKq64aRY
                  Jie pigesni atrodo todėl, jog jie buvo eksperimentiniai. Pirmu bandymu šedevro nesukursi (?), o Disney jau tai darė kurį laiką. Jie sukurti kažkam "sudėtingo" neturėjo sąlygų. (laiko, patirties, pinigų stoka) Ech, žinai, ne vieni amerikiečiai praktikavo animaciją. (žinau, Disney/whatnot american įtakojo Japoniją, be tai nereiškia, jog jiems ir reikia atiduoti visus laurus) Kita, ką norėjau pasakyti: jie juos darė ne tam, jog "kažką nukopijuoti" (wow, žiūrėkit ką tie amerikonai daro, davai ir mes!~), o ieškojo naujų būdų "pasakoti istorijai" - jie "pasisavino" idėją, taip, nukopijavo, in a way, bet tai nereiškia, jog dėl to jie prastesni. (kažko "pradininkai" nebūtinai būna/išlieka geriausiais toje sferoje) + Tai, jog sulyginai "filmų alternatyvą" bei "kopiją" skamba kiek keistai~~. (nors ir kopija, tai gali būti alternatyva, tarkim, tiems patiems filmams, lol)

Kaip gaila, jog negirdi jokios charakteristikos, bet tai, matyt, jau tavo paties problema.

Tiesa, "pirmieji anime" nebuvo itin "dideli projektai". + Didesnė pinigų suma =/= geresnė kokybė.

Anime laimi auditorija. Įvairovė FTW. Šalalala~

Comment

• Derogatory`
                    Loki'd

• 2007 10 06
                    • 350

Smart, koks tavo tikslas?
                    Pakeisti visų, kad prabalsavo, kad anime yra geriau, nuomonę?

Comment

• Firo
                      Obvious troll is obvious

• 2008 06 24
                      • 313

Taigi, tavo manymu visi prabalsavusieji "Anime geriau" yra n00b'ai? Net aš pripažįstu, jog yra gerų cartoon'ų, kaip ir yra lėvų anime, bet overall, man jie laimi. Gal ir ne tema, "kas labiau patinka", bet tu klausei kas mes manom - mes tą ir išdėstėm. Tu ką, tikėjaisi itin objektyvių atsakymų apsvarstančių mažiausias detales, etc.? ROR

"Alternatyvu ieskojimas visada turi kokia nors priezasti...Apie tai pagalvojai?" - Dėl to, kad tau nepatiko jap. seyuus (čia bent viena iš priežasčių) tu "atradai" cartoon'us, joa? Jei taip, atsakymas "taip". Skonio reikalas, tiek suprantu, tiesiog jei tau ir š, juk nereiškia, jog ir kitiems. (DUH) Aš pats tą "charakteristiką" girdžiu, deaf boy.

Comment

• Derogatory`
                        Loki'd

• 2007 10 06
                        • 350

Autorius Smart
                        Taip...nes cia atsakymo teisingo nera!!!!!Cia netema "kas labiau patinka"...Ir siaip neimanoma pasaykyt kieno geresne...Tikslas tame,kad man pasake ,kad anime yra pati geriausia animacija ever...Ir as norejau pazet kiek cia noobu sutiks su tuo.
                        Tada jau tavo bėdos, kad blogai suformulavai temą. O plius, abejoju, ar pakeisi kitų nuomonę, tad gali ir nesistengti. Nes atrodo juokinga, kai kiekvieną žmogaus postą gan neargumentuotai paneigi, jeigu šis sako, kad cartoonai dažnai yra blogesni už anime, ar panašiai.
                        O pati geriausia animacija.... Priklauso kokį anime paimsi. Man asmeniškai nėra geresnio animacinio filmuko, cartoono ar kito anime už Tengen Toppa Gurren Lagann. Taip, čia skonio reikalas. Bet tame anime, viskas yra pernelyg gerai, mano nuomone. Tad aš sakyčiau, kad TTGL yra pati geriausia animacija, ha. : D
                        Vien dėl tokių ir panašių šedevriukų mano balsas yra už anime.

Comment

• gizmou
                          Narys

• 2007 07 29
                          • 55

abu turi savo pliusu ir minusu nu aisku anime peisimas geresnis ir istorija yra ko daznai apie amerikieciu animacija nepasakysi bet cia dazniausiai skonio reikalas ir priklauso nuo atskiru pavizdziu yra ir anime ir Cartoonu geru bet yra ir labai prastu pavizdziu abiejosia pusese

Comment

• pinokio
                            友情

• 2008 11 16
                            • 218

Taigi, vistiek, kurie užsiregistravo šioje svetainėje, turėtų labiau mėgti anime.
                            O šiaip ,tai iš tikrųjų, kiekvienas normalus žmogus turi savo skonį ir pats išsirenka, kas jam įdomiau: anime ar cartoon'ai, , nes kiekvienas iš jų turi savų pliusų ir minusų

Comment

• sagara sanosuke
                              forumo idiotas
                              • 2009 04 14
                              • 134

Mano nuomone cia durna diskusija nes cia skonio reikalas. Vieniem geriau anime kitiem geriau cartoon.

Comment

• SataNa
                                Mind Zone

• 2008 02 15
                                • 600

1 balsas už cartoon'us
                                Kartoškė

Comment

Working...