Joh, man ir neteko niekur pabuvot ;O Čia tos krizės piz**s.Būčiau pas sesę į Airiją varęs ;[
kur buvote? ką matėte?
Collapse
X
-
Latvija - Ryga
Estija - Talinas
Lenkija - kaip visad tik pravaziavau
Čekija - Praha (manau tuo viskas pasakyta )
Slovakija - stovykla kalnuose
Prancūzija - Strasbūras (euroscolla projektas )
Vokietija - Europos parkas (tas pats euroscolla projektas)
Austrija
Tik tiekPaskutinis pakeitimas nuo ForestTiger; 2009-06-24, 17:17.Žiūrim į avatarą!Comment
-
Comment
-
pernai buvau Kanadoje. Toronte vyko renginys Canada Expo 2008. Anime, manga, kitu komiksu, video zaidimu, horror, sci-fi ir dar bileko misinys. Vyko visa savaitgali. Tikejausi pamatyti daug anime cosplayeriu, bet nusivyliau, nes ju buvo nedaug.
stai keletas foto is renginio:
http://picasaweb.google.com/asta747/...eat=directlink👍 1Comment
-
Bala zino kiek kartu esu buves europos salyse, tai jos realiai nelabai ir idomios man... idiomiausia kelione buvo po Maroka su masina. Ten valgiau pati skaniausia patiekala - prie akiu sugauto ryklio(jo skrandy rado laikrodi xD ) kepsni.Comment
-
Comment
-
Teko lankytis Lenkijoje, Slovakijoje, Vokietijoje, Vengrijoje. Kol kas labiausiai patiko Budapešte :}Comment
-
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.Comment
-
teko pabuvoti:
Lenkija - mainu programa
Cekija - per ja skrydau
Rumunija - Erasmus
Vengrija - ta pati Erasmus
Ukraina - viena koja ten, nes toliau sienos neleido kirstiComment
-
Mano pasipildė vos dvejomis vietikėmis: Švedija (Gotlandas) ir teritoriniai Rusijos vandenys, Kaliningrado srityje.Comment
-
uuuu... Sri Lanka... geras... d(~_~)b
gerbiamieji... dekit pagaliau fotkiu... kazkaip aklai pavydeti visai neidomu... pasireklamuokite taip, kad visiems seile tystu... (prasymas foto suarchyvuoti photobucket'e ar belekur kitur ir nedeti nieko necenzurinio. isanksto dekoju )
...pirma pamaniau, kad Lietuva nevisai skaitosi, bet urgh... kai pamaciau, kokias viteoves musu neaprepiama Gimtine slepia, tai net susigedau (pasirodo visai Lietuvos nepazystu, o tiek grozybiu yra)...
zodziu, dekit foto! nezinau kaip kitiems, bet man reikia irodymu XD..
.................................................. .................................................. .............
beje... kas ten per Juodas papudimys? is smalsumo net GooglePlanet'inu... papasakokite kas buvot, kuo jis be juodo smelio toks ipatingas .👍 2Comment
-
Rusijoje sankt peterburge per baltasias naktis. sveicarijoje, briusely, cekijoje. Ir siaip lb noreciau po azija pakeliaut.Comment
Comment