Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
jame-world.com/lt ^^ cia daug visko galima paraut jai gaudotes nete is j-music labjausiai megstu visual kei *.*
vardint nevardinsiu,daug kas pribure,tai gan panasios band
Na seip dazniausiai atskiraiu muzikos neieskau, bet po kol kas gan patinka L'arc~en~Ciel, bet tai turbut taip tipiska, kad net nuobodu o seip, tai gan neseniai atradau Hey!Say!7 , nors ir popsiska muzika, bet ju debiutine daina Hey!Say! tokia gan nebloga, o ir patys neprastos ishwaizdos ;D
Hehe, o jau galvojau kad tik man vienai tie popsiški berniukai patinka
Hmm na mėgstu labai daug, bet pabandysiu išvardinti tik pačius mėgstamiausius ^^
Sug
Gazette
Ayabie
Alice Nine
12012
An Cafe
Vistlip
Bergerac
Dir En Grey
Charlotte
Gackt
Phantasmagoria
Attic
Girugamesh
Kagrra
Kra
LM.C
Lolita23q
Malice Mizer
Miyavi
Nightmare
Plastic Tree
Rentrer En Soin
SID
UnsraW
Heart
X Japan
v Neu
Vidoll
Vinett
UVERworld
na dar iš pop tai mėgstu kartais paklausyt DBSK arba KAT-TUN xD
O informacija apie jos....hmm na jeigu kam apie kokią grupę reikės informacijos ar kokių jų dainų, tai gali man rašyti - atsiųsiu ^^
Hmm na mėgstu labai daug, bet pabandysiu išvardinti tik pačius mėgstamiausius ^^
Sug
Gazette
Ayabie
Alice Nine
12012
An Cafe
Vistlip
Bergerac
Dir En Grey
Charlotte
Gackt
Phantasmagoria
Attic
Girugamesh
Kagrra
Kra
LM.C
Lolita23q
Malice Mizer
Miyavi
Nightmare
Plastic Tree
Rentrer En Soin
SID
UnsraW
Heart
X Japan
v Neu
Vidoll
Vinett
UVERworld
na dar iš pop tai mėgstu kartais paklausyt DBSK arba KAT-TUN xD
O informacija apie jos....hmm na jeigu kam apie kokią grupę reikės informacijos ar kokių jų dainų, tai gali man rašyti - atsiųsiu ^^
Zmogau, pagarba man ir patinka labai An Cafe (cia mano dievas ), Gazette, Miyavi, Nightmare ir kiti J-Rockeriai xD
Dar klausau Nana Kitade (groja J-pop ar pop-rock), Boredoms (situ muzika labai juokinga) apie juos galit wikipedijoj paziuret (Nana Kitade sukure Fullmetal Alchemist End, tai is ten as ja ir suzinojau )
yoko kanno, tsuneo imahori, toshiyuki o'mori, beat crusaders, denki groove, heavenly star, husking bee, judy and mary, maximum the hormone, monoral, pearl kyoudai, penpals, sacra ir the pillows. Gal dar ko yra, bet čia rimtesnio klausymo labai daug vienetinių dainų yra, bet šitų gausiai rast galima pas mane. Tik dėl heavenly star neįsitikinęs ar jie japonai, bet atrodo, kad jo
Paskutinis pakeitimas nuo krapija; 2008-11-23, 23:44.
Comment