Dar viena priezastis keltis i Japonija....

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• shashke
    replied
    Nu ka as zinau nera jau toks prastas tas netas musu europoj cia greitis su yokohama

o cia su sena gera lietuva kauno serveriu

O cia su svedija

testavau skirtingas vietas pamatyti skirtuma
    Na ir paskutinis su USA NY

As savo netu nesiskundziu gerai downloadina visai is viso pasaulio Seip tai nera ko skustis mes treti pagal download ir pirmi pagal upload pasaulyje gerai gyvenam
    Paskutinis pakeitimas nuo shashke; 2008-12-12, 16:51.

Rašyti komentarą:

• Snabas
    replied
    pas mane siuncia mazdaug 30 kb/s, kartasis siek tiek greiciau xD Visi stebis, bet cia musu zebras kaltas, baigia nudvest ir dar belaidis, tai ner ko stebetis del tokiu greiciu.

Rašyti komentarą:

• Eglaya
    replied
    Čia priklauso nuo serverio, iš kurio siunčiat. Aš sėdžiu Korėjoj su vidutinišku greičiu 6.5Mbps ir džiaugiuosi, nes namie būdavo 15kb/s arba geriausiu atveju 200kb/s.

Kita vertus torrentai ne ką greitesni, ir šiaip tai patys korėjiečiai iš korėjietiškų serverių siunčiasi greičiu apie 100Mpbs... tik kad ten gali siųstis nebent korėjietiškai gerai kerti >.>''

Taip kad, ne tik japonai gali pasigirti super greitu netu...

---
    EDIT
    padariau tą speed test.
    Yokohamos serveris rodo greitį 4000kb/s o Tokyo - 25000kb/s. Nu tai žinosi čia žmogus... >.>''
    Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2008-09-20, 19:03.

Rašyti komentarą:

• Aivaras
    replied
    Varau gyvent i Japonija nes ten greitas internetas

Rašyti komentarą:

• Futari
    replied
    30 kbps tikrai iskeisciau i 61 Mbps
    Pradedu taupyt vienpusiam bilietui i Japonija - 11500 Lt

Rašyti komentarą:

• gizmou
    replied
    ble mano interio greitis 1mbs o siucia 100 kbs tai amerikonam yra ko skustis dar jie gal bent pasirinkima turi o kur as gyvenu tai arba zebra arba balticum ir abu sudai o kad pas japonus toks internetas tai nieko nestebina bet jei vidutinis greitis 64 mbs tai idomus koks ten skaitomas greitas internetas

Rašyti komentarą:

• diCharge
    Guest replied
    Dar viena priežastis kletis į japoniją - ten yra Nissan skyline

Rašyti komentarą:

• Eisas Kuperis
    replied
    www.speedtest.net
    Apačioje dešinėje yra topai. Pagal kontinenta Š.Amerika - 4195 kb/s 807 kb/s Pagal šalį Japan 9880 kb/s 4126 kb/s Toliau švedija ir latvija su oho kokiu dideliu vidurkiu. Pagal ISP - SECICO 25686 kb/s 22546 kb/s ir Prov.RU 23598 kb/s 11595 kb/s

Rašyti komentarą:

• Evil_of_Darknesz
    replied
    Autorius niekshas
    Dar viena svari priežastis keltis į japonija viskas keliuosi į japonija...
    Taip as jau manta susidejes oro uoste sedziu, laptopu rasineju is vilniaus....

Rašyti komentarą:

• niekšas
    replied
    Dar viena svari priežastis keltis į japonija viskas keliuosi į japonija...

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied
    Ko jus cia triukshma keliat? kiekvienas nori pasivadint protingesniu uz kita? imkit ir perkelkit, arba laukit kol moderis perkels gija kur kitur. Vienas gija sukure nevietoj, kiti supuole. Jei nepastebejot cia visi stebi kas Japonijoje vyxta, ziuro anime, skaito mangas, tad ash nenustebsiu jei kox sukurs panashia gija kas kokia programele kur sudejo.
    Realios valdzios neturit, bet jau savimones tai ohoho...neverciam foruma i super protingu ir visu kitu stovyklas..
    Yra problemu? Spreskit jas Tyliai..

Rašyti komentarą:

• Bardakas
    replied
    Autorius pittass
    ne ta koja is lovos islipai ar taip bloga diena buvo, kad toks piktas? ar cia vakystes traumu itakotas poziuris i anglijoj studijuojancius lietuvius vercia kurti tokius unikalius atsakymus i bandyma pradeti nauja galbut visai idomia diskusija?

be to sakyk ka nori 61mbs namu internetas yra tikrai didelis greitis net pagal anglijos (jau nekalbant apie Lietuvos) standartus...
    Ramiau. Aš ir nemanau, kad dėl tokio dalyko reikėjo kurt giją. Jei dar nepastebėjai moderatoriai ir taip vargsta trindami didžiąją dalį panašių gijų, kurios tampa tik dar vienu floodinimu. O gal tegul kiekvienas sukuria po naują giją kaip: japonai įdiegė nauja programėlę savo robotukams, japonų interneto greitis išaugo 0,01mbit/s, japonai pastatė nauja didelį tiltą ar pastatą...
    Manau yra bendrų gijų kur galima šias naujienas skleist, o kurt neverta

Rašyti komentarą:

• Evil_of_Darknesz
    replied
    Vaikystes trauma??? Na gal tu ir esi kokia nors trauma, ai tingiu cia aiskint kiekvienam, vel baudos tasku gausiu...

Rašyti komentarą:

• pittass
    replied
    Autorius Evil_of_Darknesz
    Nu ir del to reikejo kurti gija??? Taigi japonija technologiju salis nera cia ko stebetis, kad toks pas juos greitis... Vietoje naujos gijos, galejai sita straipsni iklijuot i "klausimai, pasisakymai, nesamones"
    ne ta koja is lovos islipai ar taip bloga diena buvo, kad toks piktas? ar cia vakystes traumu itakotas poziuris i anglijoj studijuojancius lietuvius vercia kurti tokius unikalius atsakymus i bandyma pradeti nauja galbut visai idomia diskusija?

be to sakyk ka nori 61mbs namu internetas yra tikrai didelis greitis net pagal anglijos (jau nekalbant apie Lietuvos) standartus...
    Paskutinis pakeitimas nuo pittass; 2007-06-27, 16:19.

Rašyti komentarą:

• Eglaya
    replied
    tačiau, kaip bebūtų keista, kažkodėl visose lentelėse USA rašoma kaip daugiausiai broadband'o vienam žmogui turinti šalis. o tu pamėgink pasakyt amerikiečiui, kad kažkas už jį geresnį netą turi, vieną kartą manęs vos fašiste neišvadino už tai xD

Dėl Japonijos tai žinau, kažkada su vienu pažįstamu MSN kalbėjom ir jam failus siunčiau, tai jisai:
    sorry, pas mane biškį lag'as tipo. aštuonis filmus siunčiuos.
    Aš: o.o
    po dešimt minučių:
    o jau vieną parsiuntė
    Aš: O_________O

bet šiaip man ir Pietų Korėjos užtektų

Rašyti komentarą:

Working...