Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Per ltv rode..
Labai idomu buvo paziuret,nors ir tik mojavo ranka ir viskas..
is tikro prisipazinsiu,del kazko uzspaude sirdi,apmastymai uzpludo apie savo svajoniu sali ,nors siek tiek geda,bet apsiverkiau..
Labai idomu bent jau buvo paklausyt tostus,nzn kaip kitiem..
Siaip laida gera,buciau buves Vilniuje ,tai turbut tikrai keliauciau gyvai paziuret..
Curse jei rasai komentara, tai rasyk arba angliskai arba lietuviskai, nes ta tavo sudaroma kose man nevisada buna suprantama Make your fingers move right way!
Kas liecia temos pavadinima, tai as apie tai suzinojau tik siandien is tv3 naujienu... sunku buvo patiket tuom, kad jis per visa savo givenima aplankė tik dvidesimt valstybiu.. Jeigu jis jau toks kilmingas asmuo, tai uz ka baltijos salims tokia garbe atiteko? Malonu buvo isvysti gan nemaza palaikimo kompanija ir tokia labai silta sutikima... Litguanian nation nepasisiko!
Nuvariau aš į Katedros aikštę ir kaip man pasisekė!Stovejau prie pat tvoros,per 15 metrų nuo imperatoriaus (ir nedaug trūko,kad apsižliumbčiau).Šiaip truputį nustebino tai,kad žmoniu buvo ne tiek ir daug...
Curse jei rasai komentara, tai rasyk arba angliskai arba lietuviskai, nes ta tavo sudaroma kose man nevisada buna suprantama Make your fingers move right way!
q:
anyway net keista kad del tokiu dalyku jus susigaudinat kolegos... ^^
Nuvariau aš į Katedros aikštę ir kaip man pasisekė!Stovejau prie pat tvoros,per 15 metrų nuo imperatoriaus (ir nedaug trūko,kad apsižliumbčiau).Šiaip truputį nustebino tai,kad žmoniu buvo ne tiek ir daug...
lol kam del jo zliumbti?
as atejau vakare, apie 17.00 ir pamaciau ji vos pora skundziu kaip jsi ranka iskele...na man uzteko ir isejau iskart po to...
O kas ypatingo ten gali but???? O.o Imperatorius! suprantu, butu kazkas keisto jei atwarytu : "degantis japonijos imperatorius su samuraju buriu ir alaus backa" arba "girtas, pusnuogis japonijos imperatorius su 4 geishom ir alaus backa"... wot tada tai tikrai butu kazkas neiprasto, kad net atskira gyja reiketu del sito sukurt.
Tik tai kad Antras pagal galinguma zmogus pasaulyje.... Nors man atrodo kad jis turetu but pirmas...
neiprasciausia buvo tai kad adamkus per priemima jam kazka i ausi snekejo tai mes sumastem ka jie galejo sneketi:
adamkus - wana some votka
Akihito - hai hai hai
O mes vat imperatoriaus atvykima japoniškai ir pažymėjom. Kendo šeštadienis - išpilta 3-4 litrai prakaito, nutrinti padai, ir kovinės dvasios bei technikų užtaisas porai mėnesių.
O,tu - Usotsuki, kur dingęs eh ? Ateisi į salę tai už visus griekus atidirbinėsi, specialią haya suburi ir kakari-geiko sesiją gausi !
Comment