Karate

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Kurotani
    Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
    • 119

Autorius Dokino
    ties varzybomis bet pas mus klube ziaurei griezta atranka tai nevisus prileidzia
    is kokio klubo esate? ir kaip sekasi varzybose? pastangos atsiperka?

Autorius efkiss
    turiu geltona dirza visai fun buvo palankyt karate ^^
    jei buvo fun, kodel metei? o_O

Comment

• efkiss
      Naujokas
      • 2007 05 02
      • 18

turiu geltona dirza visai fun buvo palankyt karate ^^
      klubas rytai cia vilniuje, tuskulenuose, labiausiai patiko uzduociu ivairumas ir rezultatai
      sorry uz double post
      Paskutinis pakeitimas nuo efkiss; 2007-08-31, 14:38.
      ... give them nothing, but take of them EVERYTHING !

Comment

• Termis
        Naujokas
        • 2007 11 04
        • 27

nesenai pradejau lankyti kung fu wing tsun. kolkas treniruotes labai patinka, atrodo gan praktiska. Mano tikslas ismokti savitvardos, disciplinos ir nugaleti baime.
        Visus judesius stengiuos atlikti taisyklingai. Tikiuos ryzto nepritruks ir tobulesiu ilgai .
        Aj dar labai norejau aikido pabandyt, bet siauliuos nemokina. Bet dabar nesiskundziu tikrai.

Comment

• Teysun

Sveiki.
          Lankau dar db karate shotokan. Ši karate rūšis yra nekontaktinė, pagal idėją, nors pasitaiko visko..
          Labai džiaugiuosi pradėjusi būtent šitą sportą. Kovoti (kumite) dar nesu labai įgudusi. Tačiau dievinu kata, kai galima kovoti su nematomu priešininku.
          Lankau dar tik ketvirtus metus, tačiau, manau, karate pagrindus jau turiu.

Comment

• Kurotani
            Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
            • 119

Net ir per keturis metus galima istiesu nemazai pasiekti, ypac kumite srityje.
            Nors specializuojuosi kyokushinkai, bet nemanau kad tobulejimo aspektais shotokanas butu "letesnis"

Comment

• yuusuke-kun

Oy! As lankau Kyokushin Karate Labai geras, yra dar toks Shotokan-do karate Tai ten meshlas. Ten nepilno kontakto kowos, tik taskai O pas mumis duoda i galwa is kojos swaru i ippon

Comment

• oyo
                Toks žmogus
                • 2006 05 07
                • 611

Autorius yuusuke-kun
                Tai ten meshlas.
                Nesmerkite už grubumą, bet jūsų požiūris arčiau to.
                Paskutinis pakeitimas nuo oyo; 2007-11-05, 00:05.
                www.kendo-lka.lt
                www.kendo.visiems.lt
                www.armleg.com/nebulagleam/

Comment

• niekšas
                  forumo idiotas

• 2006 08 23
                  • 544

Autorius Termis
                  nesenai pradejau lankyti kung fu wing tsun. kolkas treniruotes labai patinka, atrodo gan praktiska. Mano tikslas ismokti savitvardos, disciplinos ir nugaleti baime.
                  Visus judesius stengiuos atlikti taisyklingai. Tikiuos ryzto nepritruks ir tobulesiu ilgai .
                  Aj dar labai norejau aikido pabandyt, bet siauliuos nemokina. Bet dabar nesiskundziu tikrai.
                  Jo, (tik) su tokia motyvacija galiu garantuoti, kad ryžto pritrūks ir gana greitai... Disciplinos mokytis eik į armiją, nors tokio dalyko nesunku ir pačiam išsimokyti, tik kas iš to? Baime nugalėti ten irgi nelabai išmoksi, iš patirties sakau. Dėl savitvardos tai irgi... Čia nebent pavojingiems psichiniams ligoniams reikalingas dalykas. Užkniso mane visi tie 'klubiniai' kovos menai. Visiškai atitolo nuo esmės. Dabar ten moko savitvardos, garbės, disciplinos, filosofijos, gerų manierų, paklusnumo, mandagumo, moko vaikus taisiklingai kalbėt, kulturingai elgtis prie stalo, gerbti vyresniuosius, silpnesniuosius ir tt ir dar kokio tik nori velnio. Ten per gerkle grūda morale, dorovę ir kitaip smegenis plauna. Jau galutinai nusivyliau visais tais klubiniais aikido ir pan. durnizmu. Jei ten mažiau šuda maltų ir rimčiau į visą ką žiūrėtų tai gal visi ten besimokanys išauklėti berniukai bent mažiau verktų kaip koks nors nieko nemokantis, užtai nakačinas plikšvis jiems į nosį duoda. Dabar jau galiu galutinai rekomenduoti: Neužsiimkit lietuvoj (bent vilniui) kovos menais. Nieko neišmoksit. Turiu raumenyje neišmoksit nieko kas susije su normalia gatvine kova. Aišku jei norit išmokt gerų manierų tai jums kaip tik ten. Nustebau kai supratau kad lietuvos 'sensėjai' nežino pačių esminių kovos principų...
                  Pala.. Wing tsun? A čia tas moteriškas stilius.. Jo, žinau. Visiškas briedas... Dar tik vienai mergaitėi praktikoj pavyko apsiginti panaudojus šį stilių (pasak legendos )
                  Autorius yuusuke-kun
                  Oy! As lankau Kyokushin Karate Labai geras, yra dar toks Shotokan-do karate Tai ten meshlas. Ten nepilno kontakto kowos, tik taskai O pas mumis duoda i galwa is kojos swaru i ippon
                  Nu tavo kyokushin dauguma atžvilgių toks pats 'mėšlas'
                  Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2007-11-05, 18:01.

Comment

• oyo
                    Toks žmogus
                    • 2006 05 07
                    • 611

Nori gatvės - eik į gatvę. Bendrauk su gatvine chebra. Aukščiau jos nepakilsi. Kiekvienam "krūtam" atsiranda "krūtesnis".
                    Susigadinsi sveikatą arba sėsi - bent jau niekas už tave neatsakys.

"Nustebau kai supratau kad lietuvos 'sensėjai' nežino pačių esminių kovos principų..." - arba nebuvot vertas sutikti geresnių (o kas tada JUS mokė??), arba esat tiesiog aukščiausio lygio Lietuvoje (kuri rašosi šiaip iš didžiosios raidės)? Žodžiu, deimantas šiukšlyne?

P.S. Kas negerbia savų, tas nenusipelno ir svetimų pagarbos.
                    Paskutinis pakeitimas nuo oyo; 2007-11-05, 21:31.
                    www.kendo-lka.lt
                    www.kendo.visiems.lt

Comment

• niekšas
                      forumo idiotas

• 2006 08 23
                      • 544

Autorius oyo
                      Nori gatvės - eik į gatvę. Bendrauk su gatvine chebra. Aukščiau jos nepakilsi. Kiekvienam "krūtam" atsiranda "krūtesnis".
                      Susigadinsi sveikatą arba sėsi - bent jau niekas už tave neatsakys.

"Nustebau kai supratau kad lietuvos 'sensėjai' nežino pačių esminių kovos principų..." - arba nebuvot vertas sutikti geresnių (o kas tada JUS mokė??), arba esat tiesiog aukščiausio lygio Lietuvoje (kuri rašosi šiaip iš didžiosios raidės)? Žodžiu, deimantas šiukšlyne?

P.S. Kas negerbia savų, tas nenusipelno ir svetimų pagarbos.

Kalbėjau ne apie banditizmą. Tame ir reikalas, kad banditaudamas gatvėje, kaip sakėt "aukščiau jos nepakilsi". O jei noriu pakilt? Ir šiaip mano supratimu kovos menai ir yra skirti apsigint toj pačioj gatvėj.
                      Mane mokė nelicenzijuotas žmogus (kurį, aišku, išvadinsite šarlatanu ) kuris nebuvo joks mokytojas, o tiesiog žmogus, didelę dalį gyvenimo atidaves kovos menams. Nesiekė jis jokių diržų ir pan. tiesiog mokėsi taip sakant 'dėl saves'. Ir tai geriausias mokytojas kurį buvau sutikes, nes jis tiesiog mane treneravo ir mokė kovinių veiksmų (ech, gaila jis tuo beveik nebeužsiima ir tenka treneruotis vienam) nekišdamas man į galvą visokių filosofijų, kurių norėdamas aš ir pats galiu prisiskaityt arba prisigalvot. Ir gerbiu tą mokytoją, todėl, kad jis gerbė mane, nesikišdamas į mano asmeninę pasaulėžiūrą. O tie esminiai principai kurių jis mane išmokė labai elementarūs - naglumas. Jei nekovosi agresyviai ir 'nenulauši' priešininko psichologiškai, nelaimėsi (nei gatvej, nei ringe, nei bet kur kitur), kad ir kokį ten stebuklingą kovos būdą esi įvaldes. Tikroji kova vyksta psichologiniam lygmenyje. (beje, kaip vėliau įsitikinau, tą patį teigė ir pats Miamoto Musashi, tik kitais žodžiais)
                      Neseniai galvojau: "ai, dirbu vilniui, oi atleiskit Vilniui, nuvarysiu į kokį aikido klubą ar kažką pan. Seniai norėjau, bet specialiai į Vilnių važinėt... O dabar vistiek dirbu, tai bus kaip tik."
                      Užteko vienos savaitės, kad suprasčiau kokių "kovos" menų ten moko. Su aikido seniai esu susipažines, manes lengvai atsiprašant neapi***i. Nors su technika ten gal buvo ir viskas gerai, bet pernaivus mokytojo požiūris į kovos menus. Per daug nerimtai viskas atrodo. O dviejų valandų užsiėmimo (kur 20proc. laiko užima dorovinis auklėjimas) net treneruote pavadint negalėčiau. O blogiausias dalykas tai dorovinis auklėjimas, kurio buvau mokomas kaip pirmokėlis. "Visada konflikto reikia vengt" (sakydavo mano jau buves aikido mokytojas) - Prie ko čia kovos menai, galvodavau aš? Ne į temą nusišneka mokytojas. Buitinis santykių aiškinimasis - ar tai kovos menų kompetencija? Maniau jie reikalingi tam, kad įšgyventum kritinio agresijos akto metu.

Comment

• oyo
                        Toks žmogus
                        • 2006 05 07
                        • 611

Kurkite tada savo klubą. Rimtai. Daug ką suprasite.
                        www.kendo-lka.lt
                        www.kendo.visiems.lt

Comment

• niekšas
                          forumo idiotas

• 2006 08 23
                          • 544

Autorius oyo
                          Kurkite tada savo klubą. Rimtai. Daug ką suprasite.
                          gera idėja. Aišku labai nereali, bet... gal kadanors

Comment

• 9inch
                            ELO

• 2007 11 13
                            • 159

Sportuoju Kick Boksa, manau, kad sis sportas yra siek tiek susijes su rytu kovos menais, nes kick boksas, kiek zinau(nedaug) kiles is Muay Thai?(pataisykit jej klystu). Dar tik 3menuo, taciau treniruotes labai patinka, visa treniruote vyksta aktyvus fizinis(bei technikos) darbas, treneris(rimtas bei grieztas ) uz menkiausius nusizengimus baudzia: Tarkim nusikeiki - 100 atsispaudimu ir t.t. Sportuoju butent sy sporta, tam kad ismokciau apsiginti gatveje, nuo blogu zmoniu ir pan. ;/ Kas labiausiai patinka tai sparinguotis, kadangi sios praktikos tikrai prireiks gatveje. Looking forward into this sport! Yosh!

Comment

• gunlovergirl
                              chisai joshi
                              • 2008 07 10
                              • 20

Nesimokiau,bet apsiginti sugebeciau
                              Paskutinis pakeitimas nuo gunlovergirl; 2009-06-06, 15:32.

Comment

• Ame
                                Narys

• 2007 12 03
                                • 98

Nors su technika ten gal buvo ir viskas gerai, bet pernaivus mokytojo požiūris į kovos menus. Per daug nerimtai viskas atrodo. O dviejų valandų užsiėmimo (kur 20proc. laiko užima dorovinis auklėjimas) net treneruote pavadint negalėčiau. O blogiausias dalykas tai dorovinis auklėjimas, kurio buvau mokomas kaip pirmokėlis. "Visada konflikto reikia vengt" (sakydavo mano jau buves aikido mokytojas) - Prie ko čia kovos menai, galvodavau aš? Ne į temą nusišneka mokytojas. Buitinis santykių aiškinimasis - ar tai kovos menų kompetencija? Maniau jie reikalingi tam, kad įšgyventum kritinio agresijos akto metu.

Nesutikciau , ponas niekshe , jeugu per sios 19 metuku, su visa kovos menu ir "gatves mokyklos " kursais teigiate kad treniruotes nebuvo.Zmones 99% laiko turi mokytis isvengti konflikto. Issivaizdujate!Vat taip...
                                Teisingai dare tas nekompetetingas mokytojas , aiskino paprastas tiesas o jus negirdejote, v nature
                                Ateis laikas kai kumsciai ir naglumas nepades , reikes begti.....
                                sigpicWelcome to the Master plan

Comment

Working...