japonu kalba
Collapse
X
-
Žiūrint kokių dėstytojų. Kažkodėl OC tinklapy patalpinta informacija, jog galima užsirašyti į korėjiečių kursus, tačiau jau du semestrai iš eilės kaip nėra mokytojo, cha cha. Hangeul jau savarankiškai išmokau.
Dėl tų kanji.. tai patys japonai dėl jų keikiasi. Kiek teko kalbėt, tai daugiausia "normaliam" gyvenime vartoja hiraganą, ir tiek. Sako, jeigu atvažiuoja koks turistas, gerai kanji mokantis, tai net gėda būna...Comment
-
VU tai semestras 500lt kainuoja,seip paskaiciavus panasiai kaip ir privaciai gaunasi mm vat seip man labai pasiseke,radau japona kuris moko ir uz valanda su puse ima 20lt seip dar nej karto tiek nebuvo paemes,vis po 10 ar po 15 lt o seip tai labai gerai isaiskina vat jei kas labai susidometu tai galeciau su juo pasneket,nes seip nzn ar jam mokiniu truksta (cia Vilniuj jei ka )Comment
-
heh...^^ o as ir pas ta japona lankau privaciai ir VU jau 2 semestra baigineju... ;3Comment
-
mm vat seip man labai pasiseke,radau japona kuris moko ir uz valanda su puse ima 20lt seip dar nej karto tiek nebuvo paemes,vis po 10 ar po 15 lt o seip tai labai gerai isaiskina vat jei kas labai susidometu tai galeciau su juo pasneket,nes seip nzn ar jam mokiniu truksta (cia Vilniuj jei ka )Comment
-
Comment
-
Hai ,Koichi Sato^^ jis ir uzupio ir dar kazkokioje gimnazijoje moko mokinius^^
man atrodo, kad gomenasai tai taip labiau atsiprasineji, rimciau, o sumimasen jei tarkim pertrauki pokalbi,,kazkas tokio^^ sunku paaiskintComment
-
Comment
-
O kaip yra tie prierasai prie vardo Miku-chan kun, san
Kaip jie vartojami ? kiek as buvau suprates tai kun vyrams- jaunuoliams san merginoms , o chan vaikamsComment
Comment