Sveiki, as irgi visai nesenai susidomejau japonu kalba. Noreciau ismokti, nes pagal savo busima specialybe Lietuvoj neturesiu tikriausiai ka veikt, o Japonijoj visai kas kita, aisku, cia tik pusiau svajone bet bent jau pabandyti tikrai verta. "Genijus - tai 99% darbo ir 1% talento" (dr. Rimantas Raudonis), todel jei pasistengsiu, manau ikirsiu ta kalba, tik beda ta, kad esu nuliniam taske ir nezinau nuo ko pradeti... Kaip susidaryti sau sistema: nuo ko pradeti, i ka labiausiai atkreipti demesi ir t.t.??? Kana ir gana abeceles turiu, bet kas is to, jei Japonijoj beveik viskas kanji uzrasyta? Kaip su gramatika? Help me
P.S. del kanji hieroglifu skaiciaus: man atrodo ju moket reikia apie 1800-1900, kad skaitytumeis ishsilavines. O is viso ju yra apie 2000 (kazkur skaiciau, nepamenu tos knygos, tai buvo senai), o ne tris ar desimt kart daugiau, kaip kazkas cia minejo... Nors gal klystu
P.S. del kanji hieroglifu skaiciaus: man atrodo ju moket reikia apie 1800-1900, kad skaitytumeis ishsilavines. O is viso ju yra apie 2000 (kazkur skaiciau, nepamenu tos knygos, tai buvo senai), o ne tris ar desimt kart daugiau, kaip kazkas cia minejo... Nors gal klystu
Comment