nu suo ta sugihara tai tartis imanoma.....bet destytojas labai geras....ir tikrai mokinsiuos...
japonu kalba
Collapse
X
-
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today -
ai ash daug visko vien ish anime ishmokau;D shiaip smagu butu rimtai uzhsiimt,madafaka kad ash kaime gyvenu,niekam laiko neuzhtenka>.> kazhkur straipsniuka skaichiau apie baxuriuka kur savarankishkai per 2m. ishmoko japanese,ir gavo ishvazhiuot i japonija~netinginiams sekasi.uzhsiimsiuXDPaskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-09-19, 20:30.Comment
-
man įdomūs keli dalykai,gal kas žinos.ar is romaji į katana ir hiragana galima rašyt tiesiog žiūrint į kanos ir hiraganos lenteles?ar yra kažkokios taisyklės ir pan..ir kaip katakanoj rašosi 'genki desu',ir apskritai 'g' su 'd'?Comment
-
1. of course, jei įsimini kas keičiasi į ką (ka į ga ir t.t.) parašius kabutes ar rutuliuką kampe xD
2. ga gi gu ge go rašosi kaip ka ki ku ke ko tik su kabutėm šalia. Da ji zu de do rašosi kaip ta chi tsu te to, tik irgi su kabutėm.I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!Comment
-
suformuluok normaliai klausimą(us). o.O Nors, pabandysiu ir taip padėt, jei teisingai supratau
1. of course, jei įsimini kas keičiasi į ką (ka į ga ir t.t.) parašius kabutes ar rutuliuką kampe xD
2. ga gi gu ge go rašosi kaip ka ki ku ke ko tik su kabutėm šalia. Da ji zu de do rašosi kaip ta chi tsu te to, tik irgi su kabutėm.Comment
-
Sveiki visi,
Ar yra cia tokiu kurie jau pakankamai gerai moka sia kalba? Ar sugebate suprasti anime ar manga be subtitru ir pan? Kiek laiko jums tai uztroko kur moketes?
As nusprendziau rimtai pradeti pries kelias dienas, bet kadangi Siauliuose nera jokiu kursa ir pan.. tai teko imtis visokiu audio CD, knygu ir t.t. Gal kas taip ir ismokot?..
-sententekiComment
-
Sveiki visi,
Ar yra cia tokiu kurie jau pakankamai gerai moka sia kalba? Ar sugebate suprasti anime ar manga be subtitru ir pan? Kiek laiko jums tai uztroko kur moketes?
As nusprendziau rimtai pradeti pries kelias dienas, bet kadangi Siauliuose nera jokiu kursa ir pan.. tai teko imtis visokiu audio CD, knygu ir t.t. Gal kas taip ir ismokot?..
-sententekiComment
-
As per kelis metus anime ziurejimo ismaukau frazes ir pavienius zodzius irgi. .juk tai labai lenva tas frazes ismokt. . . o dabar Sugiharos namuose jp mokiniuos.. . tai jau daugiau moku .. dabar isgirstu kelis zodzius zinomus ir zinau apie ka kalba einaImagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
-
Aš tapau kažkokia praktiška, pradėjau mąstyti, ko man reikės gyvenime, tai mane truputi gąsdina :dizzy:
Taigi pamąsčiau, kad man neapsimoka mokytis japonų kalbos, kol kas neketinu savo ateities sieti su šia šalimi. Atsižvelgiant į savo gyvenimo svajonę man labiau praverstų tobulinti savo anglų kalbą
Bet kelias frazes bežiūrint anime išmoksti, čia kas be ko ^^_____
In the future 15 people will be famous
Comment
-
Stai kaip mokesi Futari:
www.blogas.lt/nihongo - lietuviskas gramatikos kursas nemokamai, seriously.
http://www.japanesepod101.com/catego...essons/page/1/ - cia Futare nemokamai gauna kone tobula audio pamokeliu kursa uz aciu.
Ir galiausiai, zodziu Futari ismoksta is anime.
Ir vis tiek Futari tegali pasigirti tik tokiu kalbos ziniu lygiu, kad gali paerzinti Izzo AZ vertimu chate, bet ziuredama SOUL EATER RAW moku suprasti kas 5 sakini ^^'Comment
-
Aš pati dbr mokausi savo sulioj (zemynos gimnazija) bet ciuju jau bus welu uzsirasyt.Shiawase da...Comment
Comment