japonu kalba
Collapse
X
-
-
Ačiū tamagochi. Padėjai apsispręsti. Pasistengsiu savarankiškai bentjau hieroglifus išmokti ^^ Vėliau lengviau bus.Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2007-12-27, 16:52.Comment
-
seip Kaledoms dovanu gavau knygele "japonu kalba Manga Fanams", negaliu nieko blogo apie ja pasakyti, yra Hiraganos ir Katakanos lenteles, visi zodziai isversti, pamokos padarytos Manga forma, sone - gramatika, viskas puikiai isaiskinta, bet kaip man tai nelenda i galva, tai nelenda. :dizzy:Comment
-
Paskutinis pakeitimas nuo Džiro sesė; 2007-12-27, 19:20.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
-
sveiki,
su naujais!
siulau japonu kalbos kursu vilniuje. jei jums idomu, paziurekite ir parasykite man i elektro pasta.
http://www.blogas.lt/japonukalbaComment
-
Katik perskačiau visą šitą giją ir suvokiau jog yra tokių pat durnelių (no ofence) kaip ir aš, kurie nori išmokti JP, tada suvokiau jog tai visdėlto nėra kvaila ir visai imonoma. Labai dėkoju jum už tai.One big smile, that is what an ideal world should be.
a smile just like this one :}Comment
-
Niekaip nesuprantu, kaip imanoma ND daryt iki 21 val, ar net iki 20 val, as net turedams veiklos po pamoku, dachuja, ir itai prie ND prasedziu max pusvalandis, o jeigu nepadarau tai tik del to kad neuzsirasiau, seip netgi daug ko daryt nematau prasmes, jei galima viska padaryti eksprontu su tokiu paciu rezultatau kaip prisedus namie, tai kam sedet ir gaisti laika, o jeigu daroma eksprontu ir kuryba lavinama, o mokykla baigsiu kitais metais.
O japonu kalba galima ismokti ir paciam, tik reikia tureti tinkamos medziagos, tai nera ta kalba kuria reiktu mokintis labai intensyviai ir sunkiai, kadangi lietuviu yra zymiai sunkesne, tai manau per daug dideliu problemu niekam neturetu kilti mokinantis ir paciamSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
kad lietuviu daug sunkesne manyciau, nes japonu yra tik du laikai ir taip maziau nesamoniu nebent ju "hieroglifai" kuriu tiek daug, kad patys net nemoka visu. O del namu darymo iki tokios laiko tai deja taip yra jei nori islaikyt pirmuno padeti ir dar del to kad eini i viena is geriausiu lietuvos gimnaziju.sigpicComment
Comment