Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
hiragana yra labai lengwa. katakana labai sistematinga. ja irgi nesunku ismokt, tik reikia su tais "smailais" nesimaisyt.
jei jau pradedat nuo abeceles, tai nemaisykit tsu su "maza" tsu. jinai pratesia sekancios (kartais pirmojosios) raides pirmaja raide. kaip zodyje matte. ma - "maza" tsu - te.
Grant my enemies a long life. So they can watch my victory.
jei jau pradedat nuo abeceles, tai nemaisykit tsu su "maza" tsu. jinai pratesia sekancios (kartais pirmojosios) raides pirmaja raide. kaip zodyje matte. ma - "maza" tsu - te.
aiskiau galejai paaiskinti mazoji tsu pratese po jos einant priebalsi ir viskas. nesvarbu koks jis bebutu. tarime matte mes dvieju t netariame tesiog padaroma pauze tokio ilgio kokios reiketu tai raidej istart.
pas mane į šūlę buvo japonas atvažiavęs ir kadangi aš esu gimnazistų taryboje tai galejau su juo susitikt. visiem kas ten buvo užrašė vardus japoniškai. visais trim dialektais. jis sakė kad kanji turi 2-3 mln. ženklų
^Teisybė.
Kanji kiek žinau perimta iš kinų. Gal ir be jos galima kažkiek apsieit.
Autorius Usotsuki
hiragana yra labai lengwa. katakana labai sistematinga. ja irgi nesunku ismokt, tik reikia su tais "smailais" nesimaisyt.
Gal ir nesunku, bet visur mokytis reikia. Kai katakana pavyko parašyt "Kakashi", jaučiaus kaip po pergalės prieš Visatą. Bet gyvenimas dar prieš akis.
Comment