Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Hmm, pirmoj vietoj ko gero butu miyavis, negaliu nedievint jo talento groti gitara taip, kad atrodo kad ji tuoj lus xD Nereali muzika ^_^ Tada ko gero UVERworld, Abingdon boys School, Asian Kung-Fu generation, Kartais Gackt (aaah, koks sodrus ir melodingas balsas <3), an cafe ir dauguma kitu kurios jau ne viena karta cia buvo paminetos ^__^
1. MUCC (keista, bet jie skaitos visual kei)
2. Due le quartz (dzin, kad isirus)
3. Miyavi
4. tradicines japoniskos muzikeles
...........
Dar patinka kelios dainos is Dir en Grey, hyde, Psichu le cemu...
anno.
pasigirsiu ir aš ką klausau.
雅-miyavi-,
abingdon boys school,
UVERworld,
alice nine.,
Plastic tree,
girugamesh,
KuRt,
176BIZ,
Ayabie,
KELUN,
JUNE,
華族 (kazoku),
摩天楼 オペラ (matenrou opera),
シリアル⇔NUMBER (serial NUMBER),
ムック (MUCC),
Sel'm,
Sincrea,
SuG,
the GazettE,
kannivalism,
Juka,
asian kung-fu generation,
L'Arc~en~ciel,
as.milk,
LM.C,
etc, etc..
čia tik dalis grupių/atlikėjų
(gal nevisi j-rock/visual kei)
kuriems varginausi sukurti atskirus folderius.
dar yra be galo daug grupių kurių dainos tiesiog sumestos į 'various artists' ar 'visual kei' folderius.
^ whoah, respect'as O_O
atskirus folderius mano kompe turi tik 5 Japonijos atlikėjai:
(kaip UVERworld užsiveisė sau atskirą aplanką, net neįsivaizduoju >.>'')
O į China-Korea-Japan geriau net nelįst. Ten belenką galima atrast. Nuo pigstar iki JJ Lin.
^ tai čia tik grupės kurių pavadinimus sugebėjau atsiminti.
įdomu kokia būtų reakcija tavo, mano ir visų kitų,
jei pamatytume žmonių, kurie turi po 1,5 terabaito azijietiškos muzikos, grupių sąrašus.
xDD
me tau pavydi, kad pas tave taip tvarkinga.
(bent jau išorė, nesvarbu kas tuose aplankaluose)
nes tarp tos betvarkės pas save nieko nerandu.
>__<
db kad į temą.
radau kelias labai geras grupes, kurių diskografijas būsiu priversta atsisiųsti.
(muzika vietom man šiek tiek per tranki bet vokalistų balsai TOKIE gražūs. )
tos grupės būtų:
Brodiaea,
Villain,
ClearVeil,
Dear Bitch (dar galutinai nenusprendžiau).
Jap jap klausom....
O grupėm tai....LM.C, Ayabie, Alice nine, An cafe, Atria, Dir en grey, Canzel, Girugames, Heart, Hide, Lolita23q, Miyavi, The gazette, Phantasmagoria, SuG, Mucc, Plastic Tree, 12012 Lyg tiek
mano megstamiausios J-rock grupes:
Dir en Grey
Maximum the Hormone
Due le Quartz
MUCC
asian kung-fu generation
Sambomaster
and so on...
siaip cia ne visa J-music, kuria klausau
Aš tai klausaus The GazettE, Alice Nine, Miyavi, Gackt, An cafe, D'espairs Ray..čia mėgstamiausi, kur beveik visos dainos patinka..ir aišku yra daug grupių su pavienėm dainom, kurios patinka.
Aš tai dabar ,,užsidegiau" Buck-Tick`ais _ _ veža.. ech _ _........kai užeina prasta nuotaika einu per visus puslapius ir gaudau Atsushi Sakurai (vocalisto) nuotraukas n_n o tada taip linksma palieka n_n ech n_n šeip dar visko paklausau...hide, Siam Shade perklausiau porą albumų, X Japan pamažu užsikrečiu (ak ta Džiro sesės įtaka xDD ) dar Malice Mizer kartaip paklausau kai tamsi (bet nebloga) nuotaika būna..n_n šeip esu Last FM`e ,jei kam įdomu...seisorayu vadinuos, kaip ir visur kitur n_n bet man ten nepraeina, nes daug papraščiau winamp`ą įsijungt ir klausyt visko ko nori n_n
Comment