J-ROCK, VISUAL KEI etc.

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amaeru
    big fcuking surprise

• 2008 11 15
    • 111

pas mane lastfm'e pirmose vietose yra hide, the gazette, Boom Boom Satellites ir HYDE. per juos atradau jrock ir kadangi visdar tebeklausau ir tikrai labai pamėgau tarpe savo didžiaja dalimi elektroninės muzikos, tai sakyčiau tikrai geri atlikėjai. man jrock toks tarsi atokvėpis nuo to įprasto jau net iki skausmo roko.. apart tų mano mėgstamiausių šiaip pas mane labai daug jrock muzikos, nes vis dar ieškau daugiau visko. tai galima privardint ir dir en grey, maximum the hormone, girugamesh, miyavi, one ok rock, srew, abingdon boys school, gackt, d'espairsray, inoran, mucc, luna sea, blin belekiek iš tikrųjų.. čiuju kokius 40% mano visos muzikos sudaro
    Paskutinis pakeitimas nuo amaeru; 2009-11-06, 01:40. Priežastis: žioplumas yra gėda..

Comment

• Idechi
      Wakaranai

• 2008 10 21
      • 193

Kai geriau pažinau japonų muziką, man ji tapo gyvenimo dalimi, kaip ir anime. Japonų muzika yra išskirtinė ir labai įtraukianti, yra begalė japoniškų grupių, atlikėjų, kurių žanrai labiausiai priskiriami sunkiai muzikai ir tai mane džiugina, nes esu sunkios muzikos gerbėjas^^. Beje mėgstu ir J-popXD, hip-hop. Klausausi ir vakarų muzika:Metallica, Queen, Guns N' Roses, three days grace, Rammstein, AC/DC, Papa Roach, Pink foyd, Nirvana, Limp Bizkit ir tt. Tačiau japonų muzika labiau unikali ir neatsibostanti, kuri mane pritraukė su jų begalinių stilių įvairovė. J-muzika: Acid Black Cherry, ACIDMAN, Ai Otsuka, ASIAN KUNG-FU GENERATION, Ayumi Hamasaki, BEAT CRUSADERS, Bonnie Pink, BUCK-TICK, D’espairsRay, FictionJunction YUUKA(Kajiura Yuki), Galneryus. Girugamesh, HALCALI, HOME MADE KAZOKU, HYDE(pirmoji visual grupė, kuria išgirdau), Ikimono Gakari, Kaela Kimura, KOTOKO, L’Arc~en~Ciel, lynch, Maximum the Hormone, Nakashima Mika, Mikuni Shimokawa, MUCC, nobodyknows+, ORANGE RANGE, PUFFY, RIP SLYME, Sambomaster, SCANDAL(kuriamias anime apie šia grupė), Shouko Nakagawa, Stereopony, THE BACK HORN, The Brilliant Green, the GazettE, Tommy heavenly6, Utada Hikaru, Wakeshima Kanon, X JAPAN, YUI, Makino Yui. Dabar užkibęs ant HIGH and MIGHTY COLOR ir Dragon Ash.
      Paskutinis pakeitimas nuo Idechi; 2009-11-11, 19:00.

Comment

• amaeru
        big fcuking surprise

• 2008 11 15
        • 111

Autorius Idechi
        HYDE(pirmoji visual grupė, kuria išgirdau)
        am tai kad HYDE yra l'arc vokalisto solo projektas ir nelabai visual, sakyčiau:}

Comment

• Aviete
          Naujokas
          • 2009 06 05
          • 17

An Cafe ir jokia kita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Idechi
            Wakaranai

• 2008 10 21
            • 193

Autorius Aviete
            An Cafe ir jokia kita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Va šitą man išvis nepatinka XD

Comment

• Hoshi^^
              Naujokas

• 2008 08 26
              • 23

Man an cafe patiko kada Bou buvo. Ta prasme dainos tada fainesnės buvo xDDDDDDDD

Comment

• Juodojisesuo
                ^-^murr...rrrr^-^
                • 2009 06 17
                • 68

oj japonu muzika geri prisiminimai grizta, kai viskas prasidejo... anime ir muzika kartu su ja, senokai buvo tai... ahhh bet dziaugiuosi kad pamaciau ir galiu klausit tokias grupes kaip The Gazette , dir en grey, lolitaq23, X Japan ir zinoma kiti kuriuos turiu... muzika tikrai unikali yra japonu ir nevisi ja gali suprast... nors ir klausau tik alternativa, bet man J-Rock ir kiti stilia ju yra super ir patinka ta va ir zmones patinka kurie taip rengesi ir ta muzika klauso

Comment

• Aviete
                  Naujokas
                  • 2009 06 05
                  • 17

Autorius Hoshi^^
                  Man an cafe patiko kada Bou buvo. Ta prasme dainos tada fainesnės buvo xDDDDDDDD
                  Man as tai neseniai pradejau klausyti An Cafe ir zinau kad Bou isejo todel man liudna, bet ju muzika dabar vistiek gera tik pati grupe man tokia kaip ,,pilka: pasidare...Nes kol buvo Bou tai jie kazkokie kitokie buvo,,spalvoti" dabar tai kaip sakiau ,,pilki".......Dar Maximum The hormone gera grupe tik nezinau ar ja galima priskirti prie Visual Kei grupiu......

Comment

• Idechi
                    Wakaranai

• 2008 10 21
                    • 193

Autorius Aviete
                    Man as tai neseniai pradejau klausyti An Cafe ir zinau kad Bou isejo todel man liudna, bet ju muzika dabar vistiek gera tik pati grupe man tokia kaip ,,pilka: pasidare...Nes kol buvo Bou tai jie kazkokie kitokie buvo,,spalvoti" dabar tai kaip sakiau ,,pilki".......Dar Maximum The hormone gera grupe tik nezinau ar ja galima priskirti prie Visual Kei grupiu......
                    Maximum The hormone tikai ne visual kei grupė

Comment

• dynciu
                      Naujokas
                      • 2009 11 30
                      • 20

Exist Trace dar The Gazzete

Comment

• Umeka
                        先生
                        • 2009 12 04
                        • 4

Mana-sama, Mucc, Sug, An Gafe, Miyavi, Gackt, L`Arc~en~Ciel, Alice Nine,Gazette,Kra,Screw,Kagrra
                        sigpic
                        J-pop, J-rock, Dorams, Anime is <3

Comment

• IceCube
                          Naujokas
                          • 2009 11 27
                          • 8

Mana-sama? Tai tu čia Malice Mizerius, ar Moi dix Moisus turi omeny?

Pati klausau Malice Mizer, Moi dix Mois, Versailles. Daugiau klausau angliškos, todėl j-muzikos pas mane mažai.

Comment

• VampireBlood
                            Rimtas forumo narys

• 2008 07 18
                            • 155

Malice Mizer <333*

Comment

• Anita
                              The watcher..

• 2008 03 23
                              • 132

Nevisai y tema butu, bet j-rock ten per akis.. Jei nekreipsim demesio perdaug y ispanishkai kalbanty balsa (labai retai).. Ispanu Anime fanu sukurtas radijas grojantis Anime muzika ir j-rock kas be ko ---->>>

Comment

• goja101
                                Narys
                                • 2009 02 18
                                • 39

Man baisiai patinka grupė BigBang ir 2NE1
                                http://media.photobucket.com/image/c...al_93.jpg?o=16

Comment

Working...