Kendo

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • niekšas
    forumo idiotas

• 2006 08 23
    • 544

Autorius svetimas
    Niekshe, tu neatrodai toks senas, kad jau sveikata skustumeisi O jei esi didelis kazko fanatas, tai ir gali susigadinti sveikata ir nebutinai tai sportas turi buti. Cia turbut tinka tas pasakymas, kas per daug - tas nesveika

Ir gydytojai nera durini (bent jau dauguma manyciau) bet galbut neatsakingi, nes ziuri kaip greiciau tuo pacientu atsikratyti (jei jis kokio bonuso neduoda ) Zodziu jie yra kaip ir nemazai dabartiniu zmoniu, jei nemato naudos sau - tai ir nesipleso per daug.

Jei nepaslaptis, ka ir kaip buvai sau susigadines?
    Vo teisingas sakinys. Aš jei nematau naudos sau, tai greičiau pakenksiu kam nors nei padėsiu
    Ką buvau 'susigadinęs'? Hm.... tiesiog nuo didelių krūvių nusivariau ant tiek, kad net prasidėjo problemos su širdim. Didelis entuziastas buvau (ir tebesu). Prabėgti kasdien po 10km buvo (ir tebėra) natūralus dalykas ir tai tik apšilimas Bet kai atsistačiau, jiegos sugryžo dešimteriopai taigi problemos su sveikata išejo į gerą.

Comment

• svetimas

Autorius niekshas
      Vo teisingas sakinys. Aš jei nematau naudos sau, tai greičiau pakenksiu kam nors nei padėsiu
      Jei tu istikro toks, tai man labai gaila ir kuo daugiau tokio poziurio zmoniu ant zemes, tuo sunkiau...
      Tu sutelkes visa demesi i kuno treniruotes, pamirsai ir kai ka kitka palavinti

Comment

• niekšas
        forumo idiotas

• 2006 08 23
        • 544

Autorius svetimas
        Jei tu istikro toks, tai man labai gaila ir kuo daugiau tokio poziurio zmoniu ant zemes, tuo sunkiau...
        Tu sutelkes visa demesi i kuno treniruotes, pamirsai ir kai ka kitka palavinti
        Ne nepamiršau to kito palavinti nu šiaip nevisai rimtai aš ten rašiau, bent jau niekam nekenkiu ir nesistengiu kenkt, tiesiog manau, kad visada reikia žiūrėti naudos pirmiausia sau. Kiekvienas žiūri savęs, o altrūizmas iš esmės nera geras dalykas, nes jau seniai mano patirtis byloja, kad gerais ketinimais kelias pragaran grįstas Nu čia tik mano nuomonė. O specialiai kenkt niekam nesiruošiu.
        Ne į temą, bet... jei kam nepatinka - ištrins

O be to - nei vienas nėra šventas. Argi nuodėmė pripažinti savo blogają pusę?
        Paskutinis pakeitimas nuo niekšas; 2007-11-25, 17:35.

Comment

• svetimas

Jau kai zinai savo nuodeme, tai galima ja jau ir taisyti

Bet tu teisus, jei visad pirmiau kitais rupnsiesi, tai pats basas paliksi. kaip ten sakoma, gera dusele - plika subinele?

Comment

• oyo
            Toks žmogus
            • 2006 05 07
            • 611

Prašyčiau arčiau temos, kad nereikėtų vargintis ir nervinti kitų moderavimais
            www.kendo-lka.lt
            www.kendo.visiems.lt
            www.armleg.com/nebulagleam/

Comment

• svetimas

O kaip cia suprasti http://youtube.com/watch?v=-nCquKiw3DY jis ten su papildomu 'irankiu' kovoja? Ar man kazkas akyse vaidenasi...

Comment

• oyo
                Toks žmogus
                • 2006 05 07
                • 611

Autorius svetimas
                O kaip cia suprasti http://youtube.com/watch?v=-nCquKiw3DY jis ten su papildomu 'irankiu' kovoja? Ar man kazkas akyse vaidenasi...
                nesivaidena.
                Kendo yra tokia gan sudėtinga kovos maniera dviem kardais, trumpu ir ilgu - nito-ryu. Kam įdomu, tas užsiima. Bet gerų nito-ryu kovotojų gal tik keli pocentai nuo visų kendokų.
                www.kendo-lka.lt
                www.kendo.visiems.lt

Comment

• svetimas

Ir tas keli procentai turbut tik moterys, nes juk tik jos vienu metu sugeba kelis darbus daryti
                  O jei rimtai, tai turbut ta technika tobulina tik letesni ir/arba stiprus fizizskai, visgi karda valdyti viena ranka nera lengva.

Comment

• oyo
                    Toks žmogus
                    • 2006 05 07
                    • 611

Autorius svetimas
                    Ir tas keli procentai turbut tik moterys, nes juk tik jos vienu metu sugeba kelis darbus daryti
                    Nebūtinai. Moterų kendo tikrai nemažai, bet absoliučią daugumą moterų galima rasti panašiame klasikiniame kovos mene - naginata-do. Naginata kažkaip tradiciškai prigijo kaip labiau "moteriškas" ginklas.
                    www.kendo-lka.lt
                    www.kendo.visiems.lt

Comment

• westa69

Norejau pasiteirauti o kur galima butu lankyti vienus geresniu kendo apmokymus Lietuvoje arba Vilniuje?

Comment

• Ame
                        Narys

• 2007 12 03
                        • 98

Autorius westa69
                        Norejau pasiteirauti o kur galima butu lankyti vienus geresniu kendo apmokymus Lietuvoje arba Vilniuje?

o ka reiskia "geresniu"?. Kendo arba geras arba tai ne Kendo
                        Aisku, gali pasirinkti kluba , priklausant nuo vietos kuriou gyveni , jug nevaziuosi i Vilniu kiekviena diena. Tarp kidko , gali uzeit i Vilniaus ir Kauno Klubo saitus..

PS; kendo-visiems.lt Vilnius,Klubas Trijega KenYukai
                        kendo.lt Kyumeikan Kaunas.
                        sigpicWelcome to the Master plan

Comment

• oyo
                          Toks žmogus
                          • 2006 05 07
                          • 611

Pastaba. Kadangi klubą "Trijėga KenYuKai" pristatantis www.kendo.visiems.lt laikinai neatnaujinamas, domėtis reikia šio puslapio forumu. Pradėti galima nuo čia: http://www.armleg.com/nebulagleam/vi...um=nebulagleam
                          www.kendo-lka.lt
                          www.kendo.visiems.lt

Comment

• Nebu
                            Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
                            • 199

Štai truputis nuotraukų iš mūsų "ekspedicijos" Londone:

Taigi ir Europoje Kendo pradedamas praktikuoti nuo pat mažens
                            O daba pasigailėsi!!!

Comment

• oyo
                              Toks žmogus
                              • 2006 05 07
                              • 611

Savaitgalį Helsinkyje vyko Europos kendo turnyras, į kurį suvažiavo kendokos iš daugiau nei trisdešimt šalių. Buvo ir Lietuvos rinktinė, pirmą kartą tokio lygio renginyje. Nepaisant sunkumų ir stresų, lietuvių kendokos apturėjo ir pergalių.
                              Šeštadienio "Respublikos" priede "Juliuje" turėtų pasirodyti straipsnelis apie tai.

Paskutinis pakeitimas nuo oyo; 2008-03-27, 17:12.
                              www.kendo-lka.lt
                              www.kendo.visiems.lt

Comment

• oyo
                                Toks žmogus
                                • 2006 05 07
                                • 611

2008 m. birželio 13-15 dienomis Vilniuje lankysis klubą kuruojantis J. Humm, buvęs Tokijo policijos (Keishicho) dojo auklėtinis, britų kendo asociacijos vyr. instruktorius.
                                Dešimt valandų kendo bei kendo katų su griežtu, bet teisingu žmogumi!

Smulkesnė informacija čia: http://www.armleg.com/nebulagleam/vi...bulagleam#2230
                                www.kendo-lka.lt
                                www.kendo.visiems.lt

Comment

Working...