Ka jūs manot apie šiuos gerus dalykus ? Man asmeniškai labai patinka ;] jos neturiu na bet... yra pirkt suvenyriniu katanu, kurios labai gražiai atrodo nu ždž., ka manot apie jas ? patinka ar nea ?
Katana
Collapse
X
-
kokia nauda is tikros katanos, jei nemoki jos valdyti?
suvenyrine tai tam ir yra, kad graziai atrodytu, o ne rankas draugams kapot "paziekit paziekit, ka turiu!!!" imo..
o lietuvoj net kendo klubo nera - -"
siaip tai grazus dalykas, grazus
Paskutinis pakeitimas nuo Youka; 2006-02-14, 19:53.Comment
-
Bet kokios info radau knaisiodamas ir ieskodamas info apie kendo
Great stuff - Ninjutsu
O siap nueikit i http://www.ninjutsu.ltComment
-
na mano galwa tai butaforeine katana blogiau nei jokios katanos. na bentau cia apie tas kurias esu mates cia. nes jos jau taip slyksciai atrodo... ;/ net ner zodziu kaip apibudint ^^
o jei as kadanors turesiu, tai tik tikra.
zinoma gerai but ja moket valdyt savo malonumui ar del sportiniu interesu, bet bet jau lietuvou tai nebent gali savamoxliu but, kas man atrodo nelabai imanoma is knygos ar neto ismokt kapot kitiems galwas taip, kad niekas net nesuprastu kas nutiko (nors neblogai butu) =]
tik ciuju nemazai bedu butu su muitine vezantis is jap, na gal nebent is kokios, labiau issikulturinusios EU salies ^^Comment
-
Na koks jums skirtumas tikra ar ne ta katana? Vistiek jus (tikiuosi) galvu kapoti su ja nesiruosiat ir vargu ar esate kokie samuraju kodeksu ispazinejai Pazaisti kokius nindzes ar pasikabinti ant sienos uzteks ir made in Cina imitaciju. Beja pagal visas kalvystes taisykles nukalta katana kainuoja nuo 8000 zaliu.Comment
-
Autorius KandidaSuvenyrines...Fe, tai tampa popsu,kaip ir visa japonu kultura.
bet man taip nebus, nes Japonai manes kaip kultura netraukia, tik piesimo stilius ir animeComment
-
Hmm. katana. Labai idomu. Jei tik turėčiau tikslius duomenis apie juos, koks naudojamas lidinys, matmenys, ir t.t., ir dar, jei gražiai parašyčiau savo senelio arba tėvo (jie gerai išmano apie kalvyste), gal kanors padarytu. Et, greičiausiai vistiek gautusi nesamone, čia reikia meistro kuris jau turi patirties katanu gaminime.Comment
Comment