O kur vyrai? :)
Collapse
X
-
Dėl TVXQ niekučių... Aš taip pagalvojau....
Neseniai nusipirkau va tokį daiktą:
http://img296.imageshack.us/img296/8354/pb300002lg7.jpg
Jeigu kas norit, galiu parvežti kažką panašaus, o paskui jau Lietuvoj atsirukuosim
Kadangi esu vargšė studentė, tai vienam žmogui galiu parvežti VIENĄ daiktą iš trijų - ženkliuką, raktų pakabuką arba mobilaus telefono pakabuką.
Tai jeigu domina, pasakykit, kurio daikto norit ir su kuriuo nariu (o gal su visais penkiais? Nors paprastai tokie daiktai turi tik vieną galvą xD).
Tiesiog norisi platint TVXQ ligą
Duokit žinot iki gruodžio 19!!!!👍 1Comment
-
WTF?!!!!Tu visiskai rimatai??
jeigu taip tai as noreciau telefono pakabuko su JaeJoong(Hero)veidukuPaskutinis pakeitimas nuo PaperAngel; 2008-12-08, 15:52.Spoileris:Comment
-
-
Dėl TVXQ niekučių... Aš taip pagalvojau....
Neseniai nusipirkau va tokį daiktą:
http://img296.imageshack.us/img296/8354/pb300002lg7.jpg
Jeigu kas norit, galiu parvežti kažką panašaus, o paskui jau Lietuvoj atsirukuosim
Kadangi esu vargšė studentė, tai vienam žmogui galiu parvežti VIENĄ daiktą iš trijų - ženkliuką, raktų pakabuką arba mobilaus telefono pakabuką.
Tai jeigu domina, pasakykit, kurio daikto norit ir su kuriuo nariu (o gal su visais penkiais? Nors paprastai tokie daiktai turi tik vieną galvą xD).
Tiesiog norisi platint TVXQ ligą
Duokit žinot iki gruodžio 19!!!!
O dieve.o dieve o dieve *_____*
o kokie ten pakabukai ant telefonu?noreciau ir as ko nors jei zinoma nekels daug problemu ^^
hero gerai butu. XD arba su visais XD
krastutiniu atveju ir Yunho tiks
imk dabar ir issirink XD
beje,o kiek tada tau skolingos busim? ^^ ir kada grizti (nu zinau,kad 2 semestra,bet tiksliau? n.n)Comment
-
-
Comment
-
Comment
-
[QUOTE=zhmogeliukas;104643]kaip gi kitaip juk HERO is soooo CuteSpoileris:Comment
-
O jei jo charakteris kaip visiško kelmo? Jis baisiai pasipūtęs ir dar baisesnis savimyla. Išvaizda nėra nulio vietoj, bet ir už jos šis tas turi būti. Mylima ne už gražias akisPaskutinis pakeitimas nuo Kea; 2008-12-10, 14:58.👍 1Comment
Comment