O kur vyrai? :)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FainaruFantaji
    Cyber Snake

    • 2007 04 28
    • 579

    Man tai ju balsai kaip tik jega, nezinau ar maciusios ju koncu, bet Jin gerai solo pavaro, as is pradziu galvojau, kad ju dainavimo lygis rimtai yra 0, bet, kai pamaciau kiekvieno solo, tai akytes svelniai tariant o_O pasidare... Be to ju choreografija nereali, pasoka, tai nors i krumus dek... Gaila, kad jie niekuo negroja, bet juk negali buti viskuo, tiesa?

    Beje, Eglaya, Tonoshinki yra DBSK ar kaip?

    Nu tiksliau Gackt gali, jis visagalis (inlove)



    Working underground.

    Comment

    • Eglaya
      Procrastinator


      • 2005 07 22
      • 561

      Dėkui už thumbnail view <3 Tani, o tai man kol puslapis pasikrauna nuo tų didelių nuotraukų... >.<

      FF, Tohoshinki = DBSK = TVXQ. Taip yra dėl to, jog jų pavadinimas rašomas hanja (tipo korėjietiška kanji) ir kiekvienoj šaly tiek kiniški hieroglifai persiskaito skirtingai. Korėjietiškas originalas yra Dong Bang Shin Ki (DBSK), japoniškai Tohoshinki (THSK), kiniškai Tong fVang Xien Qi (tarptautinis pav. TVXQ)... Jie patys savo dainose kartais sako, we are TVXQ. nu matai, čia priklauso nuo to, kurioj šalyje jie bus. Japonijoj, Tohoshinki, Korėjoj ir tarp tarptautinių fanų - Dong Bang Shin Ki.

      (!) Taigi jie sudaivo dainą 2006 Pasaulio futbolo čempionatui! Tipo buvo, Korea Image song. Va:
      http://www.megaupload.com/?d=4DHY2X08

      Ir jie buvo Vokietijoj praeitų metų birželį, stebėjo Korėjos - Prancūzijos dvikovą berods... man regis, kad turiu nuotraukų iš tų "laikų"

      Beje, Junsu tikrai galvojo apie futbolininko karjerą. Jeigu nebūtų tapęs dainininku, kas žino^^ Jo brolys dvynys yra profesionalus beisbolininkas (ir jie nepanašūs, gal ir gerai - too much cuteness in a family = overload x_x)

      O, ir to singlo scan'ai ^^






      O čia jie truputį ala urban Visual Kei

      xD jeigu gerai pamenu, nuotrauka iš Vogue.


      ='.'=
      gawd, tvxq overload >.<

      PS. Gali ne tik Gackt, bet ir Wang Leehom! *___* Koncerte vienam grojo elektrine, akustine gitarom, fortepijonu, smuiku, būgnais ir dar kažkokiu kinišku vienastygiu instrumentu <3 beje, DBSK irgi moka groti ir nerealiai akapela dainuoja... o tai sunkiau negu solo. (Junsu solo... gaaaaa~ *miršta*)
      xD nu karoče, mes čia kiekviena už savo
      Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2007-07-31, 11:11.

      Comment

      • Nebu
        Syscemos Valdovas

        • 2006 08 07
        • 199

        Autorius FainaruFantaji
        1. Jus esat pavydus berniukai, kurie net nezino kas yra depiliacija!
        2. Nekenciu plaukuotu vyru, man jie tiesiog sniego zmones!
        3. Jus manot, kad vyriskumas kumsciuose ir fizinej jegoj, raumenyse ar jusu tam.. xD Bet sitie vyrtukai moka parodyti vyriskuma ir kitaip, jie talentingi, jie moka uzvest paneles savo judesiais ant scenos, jie sugeba jas zaveti savo klipais, ju dainos eina kiaurai sirdi... O jus? Kada susokot taip, kad jusu panos vos nealptu? Kada jus nufilmavot kazka tokio kas jas verte lydytis ir mastyti, kad jus vienas sauniausiu vaikinu pasaulyje? Galu gale ar jus buvote kazka sudainave del ko jusu panele asarotu, juoktusi, arba jai tiesiog pakiltu nuotaika?
        Speju 95% bus ne karto neatlike ne vieno is isvardintu punktu, o 5% galbut kada ir bande, bet jiems nepavyko...
        P.S. Jums gerai kol dar Lietuvoj fyfynas, bet, kai ju sindromas baigsis, teks tapt "galelem"... Tegyvuoja grozis!
        Vakar ziurejau KAT-TUN & NewS koncerta, KAT-TUN taip romantiskai pasirode, raudonais kostiumiuais, su rozem, su ispanisko stiliaus melodija fone... Miriau tiesiog ir galvojau ar imanoma rast toki kuris tai pakartotu... Deja.. *mirsta*













        Sorry del prastos kokybes, is judesiu prastai screnshot`us daro :/
        P.S. Apie ta sutreskima lovoj sakiau as
        Ale naivumas liejasi per kraštus.
        Aš nieko prieš neturiu prieš visus šitus boyband`us ir ta mergaitiško vyruko kultą, esu tolerantiškas žmogus, bet negaliu susilaikyt poros pastabų neišsakęs, nors tai taipogi mano subjektyvi nuomonė.
        Kiek man yra žinoma tai tas macho įvaizdis, kaip jūs sakote, Japonijoje yra gerokai giliau įsišaknijęs nei mūsuose ir tai visai suprantama dėl kultūrinio ir istorinio konteksto. Tad pop kultūros prodiuseriai puikiai pajutę esamą situacija pateikė tokio švelnaus tipažo vyrukų japonų rinkai.
        Kas dėl muzikos, tai išvis daugumas šių atlikėjų nėra nei kultūriškai nei muzikos atžvilgiu bent kiek vertingi. Tai prodiuserių naujagimiai, skirti mass kutlūrai ir visas jų įvaizdis bei muzika yra orientuota ir paauglius ir popsą - iš to jie gyvena tai jų darbas.
        Tad nereikia čia visko absoliutinti. Nors beabejo tenka pripažinti, kad savo įvaizdžio kūrimu, estetikos pojūčiu bei mada Japonija lenkia mus geru šviesmečiu . O atlikėjų jie turi taip pat labai gerų, ypač gitaristų. Taigi peace!
        O daba pasigailėsi!!!

        Comment

        • Eglaya
          Procrastinator


          • 2005 07 22
          • 561

          Kas dėl muzikos, tai išvis daugumas šių atlikėjų nėra nei kultūriškai nei muzikos atžvilgiu bent kiek vertingi. Tai prodiuserių naujagimiai, skirti mass kutlūrai ir visas jų įvaizdis bei muzika yra orientuota ir paauglius ir popsą - iš to jie gyvena tai jų darbas.
          Me knows, me knows.... - . -

          But listens nevertheless...

          Peace!

          burb, jaučiu, kad privalau išplėsti.. mmm, dėl jų muzikos. Aš puikiai suprantu, kad po dešimt ar net po poros metų jų gali niekas nebeprisiminti, ir aš nekeliu pop grupėms labai aukštų reikalavimų, juoba kad Lietuvos popsui iki Azijos pop dar truputį toloka. Kartais man pačiai tenka ginčytis su iniršusiais fanais, kurie tipo rėkia, kad "kas čia per popsūcha, jie moka daug geriau dainuot, o šitą dainą tuojau visi užmirš". Tuomet man belieka tik O_____o stebėtis. Juk Japonijos pop muzikos rinka... ką aš žinau, man ji panaši į vienadienių drugelių fermą. Ir kai kažkas išleidžia pop dainą, o žmonės piktinasi, jog tai ne Mocartas, man darosi karšta.

          Kai mano mama, turinti aukštąjį muzikinį išsilavinimą, man visuomet prikaišioja, ką aš čia klausau, kažkokių primityvų, Wet Wet Wet kopijuotojų (būtent taip ji vadina TVXQ - Wet Wet Wet kopija), aš galiu į tai atsakyti kitu klausimu - o ko klausyt? Mano manymu, tiesiog nereikia užsisvajot, ir viskas. Taip, galbūt aš čia svaigstu ir kvykauju žiūrėdama/klausydama savo vienmečių, tačiau aš labai gerai suvokiu, jog jokios kultūrinės išliekamosios vertės jų kūrybą galbūt ir neturi, jog jie neprilygsta teatrui, baletui ir dar belenkam. Tai tiesiog graži, paprasta ir nekalta pramoga, kurią aš sau leidžiu po sunkios darbo dienos.

          ...

          ok, darbo dienos gal ir nėra, bet nesvarbu

          Tik nesipykim žmonės, kiekvienas turim savo nuomonę, kiekviena jų yra svarbi.
          Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2007-07-31, 11:38.

          Comment

          • Nebu
            Syscemos Valdovas

            • 2006 08 07
            • 199

            Vat iki ko, ko kaikurie nepriaugę, tai iki diskusijų forume. Galim būtų nagrinėti visą šitą dalyką kaip reiškinį, bet ne prasideda fleimas....
            Eglaya turi labai sveikintiną požiūrį į tai. Ji muzika vertina kritiškai ir to kritiškumo reiktų daug kam pasimokyti. Šiaip išties tai kad grupė neturi išliekamosios vertės netrukdo mėgautis ja, nes galbūt tuo metu nereikia nieko gilaus ir rimto. Tiesiog nereikia pamesti dėl to galvos, kaip kad pvz FainaruFantaji. Atleisk bet atrodo kad tu nesuvoki kad tas GACKT, kurį tu matai, yra sukurtas prodiuserių personažas, ir supratimas kad jis yra kažkuo kitoks negu visi kiti ir dėl to jį myli yra vaikiškas naivumas yra kelia šypsnį .
            Galima būtų pereiti prie bendros mass medijos įtakos visuomenei ir problematikos bet tai jau būtų offtopic ir vargu ar išvis tai būtų kažkam įdomu.

            P.S. Užuot fleiminesi geriau, tos kurios domitės rimtai visais šitais boybandais, galėtumėte apšviesti mus, neišprusėlius, iš kur toks reiškinys kilęs, kodėl jis toks populiarus, ir kas bandoma tuo parodyti bei pasakyti. Manau kad gilesnis požiūris į tai būtų naudingas tiek jums pačioms, tiek galbūt išspręstu kai kurias konfliktines situacijas. ( Man būtų visai idomu sužinoti apie visa tai daugiau ir plačiau)
            O daba pasigailėsi!!!

            Comment

            • Eglaya
              Procrastinator


              • 2005 07 22
              • 561

              DBSK pasiekė Oricon chart No. 1 dienos reitinguose yay~
              Dabar, kad savaitės reitinguose išliktų ta pati vieta >.<

              Joong winks


              Tiesa, dėl Boybandų kultūros. Aš daugiau žinau apie SM Entertainment, o ne Johnny's Ent. tai... na, kiek suprantu, tai Japonijoj pagrindinė muzikos įrašų perkamoji galia yra jaunos moterys. Dėl to tie boyband'ai tokie populiarūs. Jų banga užėjo tuo pat metu kaip ir pas mus. Pamenu, dar buvau penktoj ar šeštoj klasėj, kai visos svaigo dėl BSB ir pan. Vakarų pasaulyje šita manija lyg ir praėjo, o pas juos užsiliko. Aš pati galvoju, kad galbūt taip yra dėl grupinės kultūros? Nžn. Sakau, Japonijos boybandų nelabai klausau.

              Kas dėl Korėjos, tai SM Ent. įkūrėjas Lee Sooman, praeito dešimtmečio vidury įkūrė savo kompaniją ir atliko sociologinę apklausą, ko iš muzikos pasaulio tikisi šiuolaikinis jaunimas, kadangi būtent jaunimas yra didžioji perkamoji galia. MTV karta. Ką padarysi. Taigi, susumavę visus rezus, jie padarė atranką ir atsirado dvi grupės H.O.T. (berniukų) ir S.E.S. (mergaičių). H.O.T. yra laikoma viena populiariausių visų laikų Pietų Korėjos grupių. Netgi Kinijoj grupės fanklubas turėjo virš aštuonis milijonus narių. Po to atsirado Shinhwa, BoA ir t.t. Buvo ir visokių nesėkmingų bandymų, tad, kai 2003.12.23 išleido TVXQ (DBSK, Tohoshinki), jie labai rizikavo. Bet va, berniukai užsikabino, ir jau netgi Nippon Budokan koncertus rengia. Tarkim, pas mus, kai eina į Kelią į žvaigždes, tai kažkaip tie "geresnę muziką" besiklausantys raukia nosim. O ten tos pačios įrašų kompanijos rengia didžiausias atrankas, ugdo jaunuosius talentus ir pan. Tarkim H.O.T. lyderis Kangta, kuris dabar daro solo karjerą, valdo dalį SM Ent. akcijų ir jis netgi buvo vieno iš TVXQ narių mokytojas, kai tas vaikinas dar tik treniravosi. Ten taip lengva ranka, atranka pačius geriausius ir sulipdo grupes. Vieni sulimpa (kaip TVXQ), kiti ne. Nors, manau, jų tiesiog horoskopai atitiko xD

              Nežinau dėl JE berniukų, bet SM Ent. vaikai talento šiek tiek turi. Ir klausos. Patys kuria dainas, ir pan. Aišku, fanai skundžiasi, kad nespėja pirkt visų su tomis grupėmis išleidžiamų produktų ir kad SM rūpi tik pinigai. Nu ką aš žinau. Nepirkit. Man užtenka vien jų albumų. Sportbačių su hieroglifais ir maikių su jų pieštais bananais man nereikia
              Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2007-08-01, 23:53.

              Comment

              • Kurotani
                Rimtas forumo narys

                • 2007 01 01
                • 119

                Gal kas galetu pameteti dideliu pic'u su Sung Kang (Han in "the fast and the furious tokyo drift") , jei pati gerai prisimenu kazkuri jau buvo idejusi jo pic (prie tokios neblogos masinytes ) bet dabar ir to neberandu pusesere taip pristojo..
                Puske:" tau gi taip patinka rytieciai kaip gali netureti Sung Kang wallpaper'iu?!
                Tani: "Dunno "
                taj vat.. butu milziniskas dekui uz pagalba

                Na o kad nenuklysciau per daug offtopic su savo prasymais..stai daug Myvsu
                *is anksto appologies for Eglaya jei vel kuris nors jo veiksmas privers tave sleptis xD
                daug judanciu picu su liezuviu ne nerizikuosiu deti xDD*

                Comment

                • Eglaya
                  Procrastinator


                  • 2005 07 22
                  • 561

                  Konban wa~ Me is Back~ And I'm bringing le Sexy Back of Jeong Yunho
                  (or front xD)



                  (aigooo, kas ten Orihime cosplayina? O.o)

                  Tiesa, Tani, sorry. Aš nelabai Tokyo Drift domėjausi ir jo nuotraukų neturiu. Be to, net nežinočiau kur ieškot.. Pasiklausinėk bww2 forume nuotraukų galerijoj, gal kas turi

                  Comment

                  • kypshius
                    Rašytojas



                    • 2007 04 17
                    • 254

                    taigi taigi kypshiukas dar kartą papildys japonų vyrų giją:
                    Spoileris:













                    have fun
                    Paskutinis pakeitimas nuo kypshius; 2007-08-26, 18:14.

                    Užkalė visus langus ir augina pingviną.

                    Comment

                    • Egura
                      Super mega ultra rašytojas


                      • 2007 05 17
                      • 684

                      uij... po tokių nuotraukyčių kažko gražaus norisi, ne..

                      Comment

                      • Eglaya
                        Procrastinator


                        • 2005 07 22
                        • 561




                        o dabar nueisiu, išsikasiu duobę ir mirsiu

                        *pakasa daugiau*

                        [TVXQ]'s JaeJoong beats Jerry Yan in Becoming the World's Most Gorgeous Male
                        Monday August 20, 2007


                        (*NOTE:note the gorgeous~as in pretty + handsome*)

                        Korean top idol group [TVXQ]'s member Hero JaeJoong was highly voted as the 'Most Gorgeous Male On Earth' by China's net-pal with his smooth skin and gorgeous looks,beating Jerry Yan from [Meteor Garden]. Another member of the group, U-Know YunHo came in third for the votings. It's no wonder [TVXQ] is being called the most goodlooking male group.

                        "The Most Gorgeous Male" voting campaign was being held in order to commemorate the lauching of [Meteor Garden 2] in China. The voting campaign started off on the 9th of July and lasted for a month. Earlier, the broadcasting station [Star World] in China had selected 80 gorgeous male artists recognised by the whole world to participate in the voting campaign, and JaeJoong had won 4180 thousand votes from the people in China as being the most gorgeous looking male.

                        There are some net-pal saying that, JaeJoong is the prettiest male on earth. There's also net-pal from Vietnam saying that JaeJoong is also recognised as the no.1 most gorgeous mal in Vietnam. As for the Thai fans,"I've also voted my sacred vote for JaeJoong, Young Woong JaeJoong who is a male prettier than a female HWAITING!" (*NOTE:The fan didn't actually said hwaiting but I have no idea how I should translate that 'hwaiting' phrase in English -.-" *)

                        TVXQ will be holding a conert in Taipei's ZhongSan Soccer Stadium on the 5th and 6th of October. The boys will also be arriving in Taiwan tomorrow to help promote their ticket. On the 23rd, they will be having a press conference in YuanDong Hotel. They are estimated to be having a "stamping" meeting (?) (*NOTE:no idea how I should translate it,but I think it's when the boys stamp their signature rather then signing them*)
                        around 6pm at Taipei's International Convention Center's Conference Hall,there are sure to be interesting performances by the boys then.

                        SOURCE: Yahoo!Taiwan
                        Translator:Millie! from TVXQmate forum
                        Also Credit to: tvxqlover84@asianfanatics.net


                        Huh? You're talking about me?


                        xD Dork Joong. Man ypač patiko vieta "recognized by the whole world"
                        pwahahaha~
                        Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-05-09, 21:31.

                        Comment

                        • FainaruFantaji
                          Cyber Snake

                          • 2007 04 28
                          • 579

                          Eglaya manau padesiu tau kast, nes mum reikes dideles duobes.... Reiks pasiimt dar pora kompu, kad galetume ziuret i situs grazuoliukus.

                          *Itariai nusuka zvilgsni i "www.google.com"*



                          *Ima lakstyti o kambari klykdama, nes perdozavo grozio*



                          *Prisimenu, kad vynuoges mano megstamiausios, uogos ir vel imu lakstyti po kambari*



                          *Ziuri, apsiseileja, vel ziuri, vel apsiseileja...."



                          *Meow*



                          *(inlove)*



                          *Karstas..."



                          *Just Gackt..."



                          GACKT: OVERLOAD

                          Siandien gana



                          Working underground.

                          Comment

                          • Eglaya
                            Procrastinator


                            • 2005 07 22
                            • 561

                            Kam patinka J-music?
                            [PV] Tohoshinki - SHINE [nockin] - 119 MB

                            Šokis ant vandens... *ogles in awe*

                            Keletas "screencaps" iš klipo:

                            Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2007-09-03, 18:07.

                            Comment

                            • arna
                              emptiness

                              • 2006 06 20
                              • 1064

                              Comment

                              • FainaruFantaji
                                Cyber Snake

                                • 2007 04 28
                                • 579

                                Ech jus pavyduoliai pavuduoliai... ^^



                                Malice Mizer mania prasidejo!!!

                                Juk tai grupe kurioje kazkada buvo Gackt!!!



                                Eilini karta padariau isvada: Gackt grazus nesvarbu kiek ant jo "tinko" uzdesi!



                                Be Gackt, bet vistiek grazu




                                Working underground.

                                Comment

                                Working...