O taip, Yamada-kun ... jis yra totali love , o ypac kai db taip suviriskejas ... patikek, man ce japona pamatyt irgi swente XD
O kur vyrai? :)
Collapse
X
-
-
👍 1Comment
-
-
Va kas blogai lietuvoje tai su poziuriu i vaikinus. Cia jus alpstate kokie grazuoliai o kai lietuvis prisiziuri svarus issikvepines kremus tepas ir taip toliau tai jau gejus pacios merginos taip sako. As su tuo susidures ne karta kai jau pamato kad naudoju daugiau priemoniu savo odai nei kai kurios merginos tai jau gejum isvadina kas uzsienyje pats paprasicausias dalykas. Nes musu lietuvaites pripratusios prie pilkos mases bernu kurie geriausiu atveju pasikvepina is gariunu atvestais kvepalais. Pacios merginos parodykite kad jums patinka save priziurintis vaikinai ir tada galesite kurti gijas musu lietuvaiciaiComment
-
Spoileris:Va kas blogai lietuvoje tai su poziuriu i vaikinus. Cia jus alpstate kokie grazuoliai o kai lietuvis prisiziuri svarus issikvepines kremus tepas ir taip toliau tai jau gejus pacios merginos taip sako. As su tuo susidures ne karta kai jau pamato kad naudoju daugiau priemoniu savo odai nei kai kurios merginos tai jau gejum isvadina kas uzsienyje pats paprasicausias dalykas. Nes musu lietuvaites pripratusios prie pilkos mases bernu kurie geriausiu atveju pasikvepina is gariunu atvestais kvepalais. Pacios merginos parodykite kad jums patinka save priziurintis vaikinai ir tada galesite kurti gijas musu lietuvaiciaiComment
-
O, atgijo sita tema =D reik ir man jungtis xDD kadangi teko girdet daug geru ir siaip fun atsiliepimu *zvilgsnis i eglaya ir cruc* apie Fugitive Plan B... isvados: jeigu rainius butu taip sypsojesis per nindze zudika, filmas butu buves daug geresnis xDD
Spoileris:
aisku bet ir uzbullintas dede policininkas super xD (apsimokejo... xD)
ghm..nu ir antraplanis dede su uniforma xD
eh..vel isitraukiau i dramu liuna xD
👍 4Comment
-
Agata, tu man DIEVAS! Song Joong Ki toooks mielas, naujoji mano manija! Viskas prasidėjo nuo personažo, o dabar ir jis pats...
Mint Royale, pilnai su tavimi sutinku. Jau įsivaizduoju Rain'ių besišypsantį per Nindzę Žudiką xD Turbūt tai būtų buvęs pats mieliausias filmas. Beje, myliu Rain personažą Fugitive, ale mimikų gerų padaro.Comment
-
Eee senpai, tas antraplanis dėdė su uniforma rulez. My type O_O Gaila neaišku, kas jis TT^TT Ale man jis toks kelių veikėjų mišinys xDD Šauštas Ryoichi Endo, žiupsnys Oscaro, trupinėlis Waffle Guy.... eina sau kur jis man matytas. Tikrai jo veidas looks familiar *įtarus žvilgsnis*Comment
-
Ehey, o čia ne tas pats, kur antraplanis buvo per "You are beautiful" bei mažiau antraplanis per
"My girlfriend is Gumiho"? Šitas vat KIm Ho Chang: http://wiki.d-addicts.com/Kim_Ho_Chang
Jis man patiko~
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArtComment
Comment