Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Ech, seniai čia jau buvau. Visos šios nuotraukos man energijos suteikė, ak!
O kad būtų į temą, štai C.N.BLUE, dieve, tie jų teaseriai mane iš proto išvarys
Ir štai ta 2PM telefonų reklama, kuri mane jau gana ilgai varo iš proto. Dieve, šita daina nuostabi. Šokis irgi. 2PM fantastiški. Užsikrėčiau aš jais, gaila, kad vis dar tik šešiese... Bet kuo toliau, tuo jie gražesni darosi.
Edit: Pokalbis su mama pamačius šią reklamą pirmąkart :
"Mama! Aš jų noriu!"
"Gerda, tu ir taip turi gerą mobilų telefoną, kam tau dar vienas?"
"Aš apie VYRUS mamyte"
Paskutinis pakeitimas nuo biganimefan; 2010-01-11, 18:59.
Stai koks vaidmuo jam labiausiai tinka - psaicho. Esi macius Mr Brain? Pats geriausias Gakutos vaidmuo.
-------------------
Ech... Korejieciai karaliauja temoje. Nieko blogo, bet noris man japonu daugiau ;D
Gerai, kad tokia sic Enemy yra ,kuri vis pasidalina Yuuuuuuuta, Endo.. <3
Ok. Ir zinoma grizau ne tusciomis
BUCK-TICK ''The Day in Question''
Gruodzio 29d. Nippon Budokan.
<3
Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2010-01-17, 14:34.
antroj nuotraukoj panasus i Oskara is Hana Kimi. cia jis?
o del tautybiu, tai gome, tiesiog as pastaruoju metu praktiskai tik korejieciais domiuosi [t.y., taip uzsitaiko, kad konkretus mano droolo objektai yra koralai]
Taip, ce oskaras is hana kimi, tik nesiwaipantis XD jis panasus i a-chan XD
SeiSoraYu: neatrinkineju as ju, ce nedidele dauguma kurie man grazus =^.^=
senpaj: as kazkaip nzn ne wieno japono del kurio droolinies...........puse hashio mirsta del endo, o tu ne :P
O wiespatie, izzo is kur taj parowiaj.................zinojau, kad bardakas perwertas, bet, kad tu :S y be to, ko jus landziojat i musu foruma, mes jum taj nekisam japoniu su kreiwom kojom y dwigubom siknom :P
Comment