Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Niam niam JJ. Pasisotinau aš juo... Beeet... Reik lėkti dar pažiūrėt į šią Dievo dovaną, tiksliau tikrą Dievo kūrinys.
Njum, o aš dbr ne į temą. Negalėjau atsispirti.Ponas Mike He iš "Dveil beside you" "why why love" ir "Bull fighting"
Ir iš japonų pusės:
Cha, aišku, kad HarumaXD
Deje nedaug, daugiau bus dramai pasirodžius~
Smalsu kokiai dramas?Pauploadinau teaserius`
Ir dar grįžtant į Korėjos temą~
Mieliausias vaikas pasaulyje. Nu nepasikeitė jis per tiek laiko O.o
Taigi tas pats vaikas tik jau užaugęs - čiaXD
Pikai pilnu dydžiu~
zinot ka as pasakysiu? ogi kad mano brolis kad ji kur panasus i changmin.... omo... na kai taip pat susisukuoja... retkarciais panasus.... bet vis tiek!!!!! cia buvo kietai kai pamaciau panasuma.... ech. na o vat cia vat
F.T. Island i hope:
SOMEDAY CHANGMIN WILL RULE THE WORLD, I SWEAR!!! Mwahahahahah~ >=D
TU kai susakai,tai visada pralinksmina. Čia totali tiesa, nes man jau negera. Kas antra žingsnį kažkokia asociacijaXD
Beprotė aš,beprotė =_=''
Autorius soshite
zinot ka as pasakysiu? ogi kad mano brolis kad ji kur panasus i changmin.... omo... na kai taip pat susisukuoja... retkarciais panasus.... bet vis tiek!!!!! cia buvo kietai kai pamaciau panasuma.... ech. na o vat cia vat
Nereik čia lia lia lia.Jis vienintelis ir nepakartojamasXD nors...Ką tu ten sakei?Į svečius?Stalkint?XDD Gerai -susikrauna daiktus- XD
lol juokauju.
Į temą:
*numirot...numirojo*
Šitas žmogus...*atsidusta*
Ai nu ką aš pasakysiu...
P.S. Soshite, taip ten F.T. tikrai~~Bet šitas jų klipas keistas man kažkoks pasirodė O.o
EDIT:
Ech...Jau dabar taip, dramos nežėt gal kai išeis, nes bus visai man cink cinkXD
Spoileris:
Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-10-13, 20:21.
Comment