Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Fotkės tai gėris ir taip aiškuXDD o jei vaizde matyt tai Tokyo dome koncertas pilnai o nesukarpytas.ech....žinau ką šendien veiksiu...*Pargriūna ir laukia kol atsisiųs koncas*
atliekamos dainos
01 - Secret Game
02 - Share The World
03 - Doushite Kimi wo Suki ni Natte Shimattandarou?
04 - Take your Hands
05 - 9095
06 - Purple Line
07 - MIROTIC
08 - Heart,Mind and Soul
09 - Begin
10 - Nobody Knows
11 - TAXI
12 - Forever Love
13 - Choosey Lover
14 - Sky~Somebody To Love
15 - Survivor
16 - The way U are [ENCORE]
17 - ウィーアー!~Break up the shell [ENCORE]
18 - Stand by U [ENCORE]
19 - Kiss The Baby Sky [ENCORE]
20 - Bolero [ENCORE]
ooo... aš tą video buvau jau anksčiau parsisiuntus iš LJ, bet tavo postas priminė, kad reikia peržiūrėt. Prieš tai buvau žiejus youtube'j ir taip kažkaip... nu nieko... bet čia truputį geresnė kokybė ir... EIK.TU.SAU. Nė vienos natos pro šalį (bent jau ne akivaizdžiai), nepaprastai švari garso režisūra, PILNAS Tokyo Dome, senos ir naujos dainos... TT__TT I can't wait for my DVD <3
GD gerulis. Kaži, nenuslinks jam nuo to peroksido plaukai Jae tai buvo praplikęs viršugalvy truputį po tų baltų plaukų. Db jau ataugo, lol
Aš tai vakar apie pusvalanduką pažiūrėjau ir galvoju šen baigisu,nes nuo proto nušokus būčiau, sėdi ir linguoji prie kompo XDD
ech,o tame dvd ir koncas bus?Kaip tau fainai~~~
Dėl GD, tai jei ir nuslinks tai jis sakys, kad čia naujas jo įvaizdis ir čia taip ir turi būtXD Nu bet Jae baltesnis buvo, GD labiau į geltonumą vistiek dar toks~
------------
Kad į temą:
bet jau šypsena~~~=^_^=
Reiks biški ir prie japonų grįžt šitoj temoj turbūtXD kitą kartą jei ką atrasiu ir mestelsiu~Jeiv kas mielesnio nesitaikysXDD
Comment