O kur vyrai? :)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Eglaya
    Procrastinator

• 2005 07 22
    • 561

Šiaip tai kadangi pirkau AADBSK3 DVD box set tai man photobook'ui pinigų neliko, bet taip išėjo kad gavau photobook'ą dovanų ^..^ Ir ten kažkaip jį pirko per korėjiečius, o korėjietiškais pinigais kažin ar 30,000 wonų kainuoja (1000 won ~ 1USD).. (ir man atrodo, kad ebay gali rast viską su shipping už maždaug 40 USD) ir tikrai brolio kompas >< mano nešiojamas viskas, atsisakė dirbt. visksss nebeturiu kompo. baisiau ir būt negali lol. nu kaip nors, išgyvensim. svarbu visi duomenys saugūs išoriniam HDD ^..^

Lol gal ne tiek susivėlusių plaukų mada, kiek kad tokia šukuosena Khun tinka. Jo plaukai vargšai dažymų nualinti, tai geriau juos šiaušt, negu lygint.

Haha, woogleriai ne tiek pikti kiek crazy. Ir šiaip, korėjiečiai nemėgsta dalintis. Ten va kiek visokių fotkių matai papostinta international forumuose, tai garantuoju, pusė nuvogta be leidimų. Nes šiaip korėjietiškuose saituose yra sudėtingos registracijos ir level-up sistemos, nu ten nėra lengva. Pati keliuose sėdžiu ir ten kas mėnesį būna valymas, tai negali šiaip troll'int. Turi ir komentuot, ir pan. Nu ten visai kitokia interneto kultūra. Ne tik kad mum, bet ir kitiem azijiečiam (pvz. tajam) nesuprantama. Patrauki pečiais, ir tiek. kk

oh šitie scans man labai patiko. Changminnie ♥ ir taip verčia mąstyt kada pagaliau ta jo drama pasirodys. Kad tik nebūtų taip, kad JJ spės ir naujoj nusifilmuot, o ta ranča dar neišleista.. >.>''

Umm.. čia už tą pliurpimą ir man reik ką nors indėt a ne?

umm.. random stuff nuo desktopo...

Spoileris:

Comment

• zhmogeliukas
      Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
      • 722

Autorius Eglaya
      Šiaip tai kadangi pirkau AADBSK3 DVD box set tai man photobook'ui pinigų neliko, bet taip išėjo kad gavau photobook'ą dovanų ^..^ Ir ten kažkaip jį pirko per korėjiečius, o korėjietiškais pinigais kažin ar 30,000 wonų kainuoja (1000 won ~ 1USD).. (ir man atrodo, kad ebay gali rast viską su shipping už maždaug 40 USD) ir tikrai brolio kompas >< mano nešiojamas viskas, atsisakė dirbt. visksss nebeturiu kompo. baisiau ir būt negali lol. nu kaip nors, išgyvensim. svarbu visi duomenys saugūs išoriniam HDD ^..^
      Lailailai nande jums visiems aplink taip sekasi?
      Aš pasent spėsiu kol kortą elektroninę užsisakysiu...ir išmoksiu naudotis >_>' fail gi pas mane visur. XD

O dėl pc,tikiu,juokauju tiesiog^^"
      Pati irgi apie naują svajoju,netelpa čia nieks. Na bet čia offtop bus,tyliu.

Autorius Eglaya
      Lol gal ne tiek susivėlusių plaukų mada, kiek kad tokia šukuosena Khun tinka. Jo plaukai vargšai dažymų nualinti, tai geriau juos šiaušt, negu lygint.
      gome gome, aš tikrai nė velnio apie jo plaukus nežinau, spėjimas toks buvo,nes daug kas veliasi~
      o dėl korean saitų - jėtau...alei gaila matXD Ačiū už info,kaip visada~

Autorius Eglaya
      oh šitie scans man labai patiko. Changminnie ♥ ir taip verčia mąstyt kada pagaliau ta jo drama pasirodys. Kad tik nebūtų taip, kad JJ spės ir naujoj nusifilmuot, o ta ranča dar neišleista.. >.>''

Umm.. čia už tą pliurpimą ir man reik ką nors indėt a ne?

umm.. random stuff nuo desktopo...

Spoileris:

Dėl Changmin dramos tai kažkada čia teko skaityt gandus, kad žiemos pabaigon jau gal ir turėtų būt...Bet man atrodo čia jau beveik antrus metus tempia >_>" nufilmavo ir nerodo,gah.. *vistiek žiūrės visas dramas,ir nesvarbu kad abitūra ant nosies*

užsipliurpėmXD Reik ko nors įdėt?

Sorry, šią akimirką daugiau nieko neturiu, o ir SM Town fotkyčių atsirado,tai To Paties ir įmesiuXD
      -sigh-
      Aš pati žinau,man nieko sakyt nereik...
      Spoileris:

and the bonus one. Kyyyah

|

P.S. Į tą pat temą. Šitam live Taemin labai meilutis buvo, bet..jis labai jaunasXDDD

Egle,tiesą tu man tada sakei,tiesą...(dėl jaunesnių atsiradimo)

Comment

• Eglaya
        Procrastinator

• 2005 07 22
        • 561

Autorius zhmogeliukas
        P.S. Į tą pat temą. Šitam live Taemin labai meilutis buvo, bet..jis labai jaunasXDDD

Egle,tiesą tu man tada sakei,tiesą...(dėl jaunesnių atsiradimo)
        Ojojojojojoj. Problemą atrado, jaunas atseit labai. Ir kiek jaunesnis? Metais kokiais lol. Tsk. Į Taeminą reik žiet rimtai, iš jo žvėris išaugs. Jau seniai matos. Žiek, kad po poros metelių, jeigu dar Shinee bus, ka tik nebūtų Taeminiie~ Taeminie~ kkk

Chun gi su Gahee anais laikais draugavo ir nieko, o jinai už jį kokiais šešeriais metais vyresnė or smth....

O man negėda ir į trejais-ketveriais metais jaunesnius dairytis :P

Spoileris:

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
          • 722

Autorius Eglaya
          Ojojojojojoj. Problemą atrado, jaunas atseit labai. Ir kiek jaunesnis? Metais kokiais lol. Tsk. Į Taeminą reik žiet rimtai, iš jo žvėris išaugs. Jau seniai matos. Žiek, kad po poros metelių, jeigu dar Shinee bus, ka tik nebūtų Taeminiie~ Taeminie~ kkk
          Tyčioookis tyyyčioookis.

Man jau užteko, kai aš apie visą šitą stuff sakiau "niekada to nebus" ir ką aš dabar... v.v"
          Atsargiau renku žodžiusXD
          O dėl Shinee tai,jei jamsim Taeminą jamsim ir padruškę Minho į priekabą~
          Just because

Spoileris:

Įsijautėm į pliurplaus biški. *bando eit miegot,nes ryt nepabus laiku, bet koncų fancamus tai updeitina žmonės...*

Comment

• Aramis

Autorius Eglaya
            O man negėda ir į trejais-ketveriais metais jaunesnius dairytis :P
            Autorius zhmogeliukas
            Man užteko kai aš apie visą šitą stuff sakiau "niekada to nebus" ir ką aš dabar... v.v"
            O dėl Shinee tai,jei jamsim Taeminą jamsim ir padruškę Minho į priekabą. XD
            O paskui ir galvoji, kodėl lietuviai vyrai greitai sensta - pamačius tai, ko reikėtų ir kuo taip žavisi lietuvaitės, galima ir pražilti >.<

Couldn't resist. Had to say a word. ~Pasižiūri per petį ir bėga slėptis - gerai, kad moderatoriai vyrai čia neužsuka ^^~.
            Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-08-22, 00:19.

Comment

• Eglaya
              Procrastinator

• 2005 07 22
              • 561

Autorius Aramis
              O paskui ir galvoji, kodėl Lietuviai vyrai greitai sensta - pamačius tai, ko reikėtų ir kuo taip žavisi lietuvaitės, galima ir pražilti >.<

Couldn't resist. Had to say a word. ~Pasižiūri per petį ir bėga slėptis - gerai, kad moderatoriai vyrai čia neužsuka ^^~.
              LOL. Aš tik už save asmeniškai galiu atsakyt. Žavisi vienokiais, teka už kitokių. ^..^v Žiūrėt į fotkes niekas nedraudžia, draugaut su tokiais.... oi, dar labai rimtai prieš tai pagalvočiau (ir apskritai manęs tokios jie neimtų). Taip kad, mano atveju, čia tik nekaltas laiko leidimo būdas (kuris beje kartais pažadina šiuo metu komos būsenoj besančią mūzą).

*eina šalin, kol dar visiškai nenusišnekėjo*

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                • 722

^
                |
                Totally agree.
                Beveik tą patį parašyt norėjau,tik minčių reikšt nemoku.

Arami, ir tiesų tai suprantu, ką turi omenyje, nu bet ech..Žiūrėt gi nieks nedraudžia,o realus gyvenimas - kas kita ^^"

Comment

• Esquisse

Spoileris:

Comment

• GuoDy
                    Naujokas
                    • 2010 05 28
                    • 10

Oh yeaaah.
                    Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Comment

• SaMe-chan
                      always online

• 2010 07 16
                      • 81

Japonui vyrui reikia moters kuri butu namie ir taisytu jam valgyti, kiekviena vakara atnestu slepetes ir butu tikra pele po sluota ^^

Mano drauges sesuo yra istekejusi uz japono. Jis aisku per visa galva uz ja yra zemesnis. Ir pas juos seimoje negali buti niekas nenuspresta be JO motinos. Faktiskai ji valdo visa seima,ir tai mano drauges sesei is namu beveik neleidzia iseit, nes motina vis dar jos nepripazino kaip lygios tad turi ji sedet namie ir neit i gatve nes bijo kad padarys seimai geda. Nu tai isivaizduokit >_<

KAIP SKAOMA, GRAZU PAZIURET PACIUPINET, BET NE TURET. ;DDD

+ + =

Comment

• GuoDy
                        Naujokas
                        • 2010 05 28
                        • 10

Spoileris:
                        Autorius SaMe-chan
                        Japonui vyrui reikia moters kuri butu namie ir taisytu jam valgyti, kiekviena vakara atnestu slepetes ir butu tikra pele po sluota ^^

Mano drauges sesuo yra istekejusi uz japono. Jis aisku per visa galva uz ja yra zemesnis. Ir pas juos seimoje negali buti niekas nenuspresta be JO motinos. Faktiskai ji valdo visa seima,ir tai mano drauges sesei is namu beveik neleidzia iseit, nes motina vis dar jos nepripazino kaip lygios tad turi ji sedet namie ir neit i gatve nes bijo kad padarys seimai geda. Nu tai isivaizduokit >_<

KAIP SKAOMA, GRAZU PAZIURET PACIUPINET, BET NE TURET. ;DDD

Na, jei Japona ištempus iš Japonijos į kokią šalį, kur mamytės nebūtų. xD.. Gaaal, ir išeitų daug geriau.. Svarbu nuo mamytos atskirt, (čia iš tikro visose šalyse ir šeimose mamytės būna didelės bėdos xD) Arba .. Jei Japonai tokie Imam Korėjiečius. xD.. Gražūs, ir dažnai pastebiu ūgis 180cm bent siekia. xD

Comment

• Eglaya
                          Procrastinator

• 2005 07 22
                          • 561

Autorius GuoDy
                          Arba .. Jei Japonai tokie Imam Korėjiečius. xD.. Gražūs, ir dažnai pastebiu ūgis 180cm bent siekia. xD
                          O tu manai pas korėjiečius geriau? Teki už korėjiečio - teki už viso jo klano. lol Jie ten ne šeimom, o klanais. Kaip gentinė bendruomenė. Tai kas kad bobutės metro važinėjasi ir ten sėdėdamos per telefonus TV propramas žiūri.

Korėjietį hmmm... nebent paaugint porą savaičių. Pažiet kas tai per daiktas. Pavalgydint, pavedžiot lauke. Duonos ir žaidimų.. Jeigu reiktų rinktis iš dviejų blogybių, ar tik ne japonas būtų geriau... Na, nebent būtų kokie užsieny ilgai gyvenantys ir smegenim praplautom jau. Tada gal. Šiaip Korea is srs bzns, folks.

O čia šiaip:

Spoileris:

Comment

• GuoDy
                            Naujokas
                            • 2010 05 28
                            • 10

[QUOTE=Eglaya;184158]O tu manai pas korėjiečius geriau? Teki už korėjiečio - teki už viso jo klano. lol Jie ten ne šeimom, o klanais. Kaip gentinė bendruomenė. ... Na, nebent būtų kokie užsieny ilgai gyvenantys ir smegenim praplautom jau. Tada gal. Šiaip Korea is srs bzns, folks.[QUOTE=Eglaya;184158]

Va, va.. Sakau imt jau praplautom smegenim. D Tada gal ir išeitų.. Na o šiaip, gi nemanau, kad visi visi visi ten tokie klaniniai, gal yra ir tokių kurie Europitiškiesni etc.. Tikiuosi bent

Spoileris:

Comment

• (sic)enemy
                              Sakikao

• 2008 08 13
                              • 162

[QUOTE=SaMe-chan;184093]Japonui vyrui reikia moters kuri butu namie ir taisytu jam valgyti, kiekviena vakara atnestu slepetes ir butu tikra pele po sluota ^^

Ka cia nusisneki, japonams reik iki kaulu smegenu meilumu persipildziusiu japoniukiu, o daugelis japoniu lb prastaj priziuri savo vyrus. Nes jos ziuri i vyrus pagal ju kisene ...
                              Seip ta tavo drauges sesuo mate i kokia seima velesi ... man rodos lietuvoi ne ka geriau su uosvenem buna, o ypac, kai gyveni po jos stogu ...
                              Mano drauges grauge istekejo japonijoi ir jau vaikuti turi, buvo atvykus i lietuva, pakrikstiti vaikiuko ... cia yra laimes dalykas, o ne tautinis bruozas tos vestuves su kitatauciais.

!!! Ninirvuok !!!

Comment

• SeiSoraYu
                                That's my pie.

• 2007 03 09
                                • 212

(sic)Enemyyy!!!!!!!! Takayuki!!

Jetau kaip nustebino ir pradziugino mane Takayuki Yamada foto!!!!!! (ir is vis... japono foto no offense xDD)

Stai daugiau ^^ Aaah kokio mielumo

heeheee~
                                Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2010-08-26, 20:25.

My DeviantArt

Comment

Working...