Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
O dabar taip. Eglaya, kadangi niekur tavęs nepagaunu, tai čia kreipiuosi...Ar manęs forumai neapgauna? (taip kaupiu pikusXD) Changmin mokosi KyungHee? *Nuėjo į Eglės temą* Kur tu važiavai?LUCKY!! Ir net neužsiminei >_<''' ot kokia
-jaučiasi beviltiška, nes dar sėdi mokykloj- XD
Čiut neapsižliumbiau perskaičius XD
Nušokau aš nuo proto...
Pikai:
Ir vėl jisXD
Spoileris:
tema pereina į Changmino stadijąXDDlol Bet šitos trys paskutinės jau sneokos fotės biški~
Ir kitų reiškia reik~~~
ir vėl Evisu kolekcijai~Žiemos dabar jau~
Uf... -nuėjo gydytis, sustojo pusiaukelėj ir nuėjo toliau tikrint forumų-
EDIT:
Dar iš japonijos pusės~~
scanai geros kokybės, kad psl neiškraipyt dedu miniatiurom...
Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-10-14, 19:07.
O dabar taip. Eglaya, kadangi niekur tavęs nepagaunu, tai čia kreipiuosi...Ar manęs forumai neapgauna? (taip kaupiu pikusXD) Changmin mokosi KyungHee? *Nuėjo į Eglės temą* Kur tu važiavai?LUCKY!! Ir net neužsiminei >_<''' ot kokia
-jaučiasi beviltiška, nes dar sėdi mokykloj- XD
Čiut neapsižliumbiau perskaičius XD
Lol "nepagaunu". jei labai degtų, sms parašytum
nu jo, "mokosi". tiek ten jis ir mokosi. ant popieriaus greičiausiai. daugelis įžymybių renkasi kyung hee, nes ten nesunku ir leidžia mokytis eksternu per atstumą. ten visos mokytojos svaičiojo, kad ir rainius yra kyung hee baigęs. paskui big bang ten kažkada filmavo majimak insa klipą, o man per kažkurią paskaitą atėjo sms'as kad, omg, ar matei, ft island laukia filmuoja kažkokia reklamą... ten tiesiog aplinka graži (korėjiečių supratimu), tai ir trainiojasi visokie xD
erm.. nu čia tipo, man regis jau buvo iš šito srauto, bet mano naujas wallpaperis. padeda neprikišti nosies prie ekrano. rimtai, per rankos atstumą sėdžiu, kai visi langai nukelti, nes pradeda akyse mirguliuoti
nu jo, "mokosi". tiek ten jis ir mokosi. ant popieriaus greičiausiai. daugelis įžymybių renkasi kyung hee, nes ten nesunku ir leidžia mokytis eksternu per atstumą. ten visos mokytojos svaičiojo, kad ir rainius yra kyung hee baigęs. paskui big bang ten kažkada filmavo majimak insa klipą, o man per kažkurią paskaitą atėjo sms'as kad, omg, ar matei, ft island laukia filmuoja kažkokia reklamą... ten tiesiog aplinka graži (korėjiečių supratimu), tai ir trainiojasi visokie xD
erm.. nu čia tipo, man regis jau buvo iš šito srauto, bet mano naujas wallpaperis. padeda neprikišti nosies prie ekrano. rimtai, per rankos atstumą sėdžiu, kai visi langai nukelti, nes pradeda akyse mirguliuoti
Kad galvoju užteks tave kankint, prisikabino čia kažkokia neišmanėlė ir rašinėja.XD
Tai ir galvoju nereik čia lyst į akis per daug savo klausimais, prisigooglinu, prisiskaitau svaičioju po to. v.v'
Tai aišku,tavo tiesa, bet vistiek....
kad į temą būtų:
naujų pikų normalių nėr v.v
O ir soulmate scanai visi vienodi daros...
Kitų....kiti biški palauksXD
nuėjo toliau causative formų rašyt..o tai pramiegot pirmą pam reiksXD
Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-10-14, 22:20.
ir vaje vaje.. jauciu bus tabu man sita tema , nes kas 5 minutes( mat i viena nuotrauka ziuriu 5 minutes) isimyliu vis kita: parinkti tokie grazus , ir mmm vaikinukai
Mergaitės toks jau būdas - mylėti tą, kuris nemyli, ir atstumti, kuris ją myli....
ir vaje vaje.. jauciu bus tabu man sita tema , nes kas 5 minutes( mat i viena nuotrauka ziuriu 5 minutes) isimyliu vis kita: parinkti tokie grazus , ir mmm vaikinukai
Įdomu kaip jums tektų su jais tikrovėje draugauti/bendrauti IQ 100++
Įdomu kaip jums tektų su jais tikrovėje draugauti/bendrauti IQ 100++
Niekas tikrovėje su jais bendrauti nesiveržia >.>'' Tikrovėje kuo toliau nuo jų, brrr... (bent jau aš asmeniškai). O į kompiuterio ekraną žiūrėti nieks nedraužia
Niekas tikrovėje su jais bendrauti nesiveržia >.>'' Tikrovėje kuo toliau nuo jų, brrr... (bent jau aš asmeniškai). O į kompiuterio ekraną žiūrėti nieks nedraužia
Tai aš nieko ir nesakau tiesiog taip įdomu pasidarė, nes kažkada galvojau apie girl from Japan
Comment