O kur vyrai? :)
Collapse
X
-
-
bet as nzn, ar man veno uzteks...juk zn, mano haremo sarasiukas gan nemazas..o daba, kai isvydau visus cia sukrautus, tai manau, jog laikas papildymui
p.s., nepamirsk kitais metais ivykdyt gimtadienio prasyma ...Comment
-
-
geraj, apie haremus Abieju patylim............mano pagrindiniaj tik trys, o tawo taj khem patylim
!!! Ninirvuok !!!Comment
-
Comment
-
-
em, tas antras moterisku bruozu turi.............Jei rasaj, kad ne tau aiskin kas grazu y kas ne, taj geriau isvis patylek, nes mums jie grazus y taskas
!!! Ninirvuok !!!Comment
-
Nerashau kat jaigu vyras grazus jis gejus.Rashau kat daugiau negu puse jusu fotkesia esanciu, taip vadinamu vyru 98% primena mergynas. Vejalis pasikels ir nunesh tuos gemofroditus. Jie uz save vargu pastovet gali.Bet tai man nesvarbu. Kashkam pasirode kad Wentworth Miller [ Michael Scofield ]
turi moterishku bruozu, noretusi pamatit kokiu ??? [svelnus veidas gal, bet motirishki bruozai vargu]Paskutinis pakeitimas nuo SolidSnake; 2008-09-16, 21:18.I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Comment
-
Man atrodo, kad jie pavydi. Srsly, kitos priezasties nematau.
Kad ir kokie apsilpe, mergaitiski ir vejelio nupuciami tie vyrukai, kuriuos mes cia rodome bebutu, ne vienas is AZ besilankanciu vyru [tas pats manau ir moterims tinka] nera placiai pripazintas modelis, aktorius ar dainininkas. Aisku nepriimkite to priesiskai, cia nera super modeliu forumas todel niekas ir nesako, kad jus turite buti modeliais.
Paprasciausiai mes ziurime ir ziuresime i tai kas mums grazu.
Working underground.Comment
-
Nerashau kat jaigu vyras grazus jis gejus.Rashau kat daugiau negu puse jusu fotkesia esanciu, taip vadinamu vyru 98% primena mergynas. Vejalis pasikels ir nunesh tuos gemofroditus. Jie uz save vargu pastovet gali.Bet tai man nesvarbu. Kashkam pasirode kad Wentworth Miller [ Michael Scofield ]
turi moterishku bruozu, noretusi pamatit kokiu ??? [svelnus veidas gal, bet motirishki bruozai vargu]
pala, as tokia pat kudute kaip wisi ce rodyti wisual kei, bet manes nepastumsi y uz sawe pastowet tikraj moku...jie wiswien treniruojasi y ju kunaj twirti...nebent tau jega parodo tik raumenu kiekis aar pilwuko apimtis...
!!! Ninirvuok !!!Comment
-
Sheip pastovet jus mergyos uz save nemokat.Jaigu sudet visas i viena kruva tai gal kas ir butu.Bet sheip jokiu argumentu,nieko negirdejau.Kashkokie tai neapmastyti pasakimai ir t.t .Kad su klaidom rashau tai zinau[kad aki bado nuo to man tik geriau] Ilindau ce pas jus,kaip pas bites, o aistru ce nera,nuvilet mane. Net nera su kuo pasiginciot, silpnoka.I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!Comment
-
Man rods nei vieni, nei kiti nėra teisūs. Na nėra aišku ten tie jūsų numėgti japoniukai kažkokie pe********, bet faktas, kad yra nušpakliuotas šou industrijos produktas, neatspindintis pilkos tikrovės. Kaip ir nematau net vietos ginčams, nes čia dedami iš esmės būtent tokie vyrukai. Šou industrija nėra kažkoks vyriškumo matas, tiesiog besikeičiančių madų židinys. Be to galima pasakyt kad daugeliu atvejų tai tie produktai yra vertinami visi bene pagal pakuotę - koks ten iš tikrųjų tų vyrų vyriškumas nežinia. Nors ką žinau ar labai galimą gerai spręst apie jį kai tie 'vyrai' nevengia kartkarčiais apsiverkt ar dar kaip moteriškai elgtis, kas irgi madinga pas japonus kaip lengva pastebėtComment
Comment