O kur vyrai? :)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FainaruFantaji
    Cyber Snake

• 2007 04 28
    • 579

Gal kas turi ir noretu su manimi Lee Jun Ki nuotrauka, kurioje jo veidas butu gerai matomas is priekio?

Autorius Kleopso
    Gan sudėtinga. Jis amžinai pasisukęs, nusisukęs ar užsitamsinęs, ar dar ten bala žino, ką padaręs, bet niekad nežiūrintis tiesiai >_<
    Butent butent, nusibodo jau, perziurejau kelis simtus puslapiu ivairiose galerijose ir neradau nieko kas butu bent arti to ko man reik. Anyway thanks.
    Paskutinis pakeitimas nuo FainaruFantaji; 2008-07-23, 14:19.

Working underground.

Comment

• Kleopso
      Followkata Toushifollow

• 2008 04 01
      • 208

Gan sudėtinga. Jis amžinai pasisukęs, nusisukęs ar užsitamsinęs, ar dar ten bala žino, ką padaręs, bet niekad nežiūrintis tiesiai >_<

Comment

• Eglaya
        Procrastinator

• 2005 07 22
        • 561

New faces for Smart S Line, anyone?

sparkly.. oops. sorry. shinee x''D

Comment

• zhmogeliukas
          Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
          • 722

kiek korėjos XD nee taip negalima
          Haruma Miura))
          nya))
          gaunat fotkių tik todėl kad čia gokuseno ir koizora įtaka XD

Comment

• kepasa
            Naujokas
            • 2008 04 23
            • 25

ech, kiek daug graziu vaikiniku

Comment

• Haji
              Horror and Mystic lover
              • 2008 07 05
              • 116

Siaubos. lietuvos mergiukstes i japonija vaziuos bx medziot xDDD joke. jei atvirai tai mergos labai isrankios. manau pusei mergu svarbu ne pats zmogus o ugis ir amzius. visom beveik svarbu kad butu aukstesnis ir vyresnis. o bernai i jaunesnias rimtai neziuri. thats lame xDD na bent jau as toki poziuri susidariau xDD

Comment

• kepasa
                Naujokas
                • 2008 04 23
                • 25

Autorius Haji
                jei atvirai tai mergos labai isrankios. manau pusei mergu svarbu ne pats zmogus o ugis ir amzius. visom beveik svarbu kad butu aukstesnis ir vyresnis. o bernai i jaunesnias rimtai neziuri. thats lame xDD na bent jau as toki poziuri susidariau xDD
                deja, klysti, ne visos paneles isrankios ir neziuri i vaikinus, kad jie butu aukstesni ir .t.t.. man jau asmeniskai svarbus vaikinu bendravimas, poziuris i gyvenima tokia mano nuomone.

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                  • 722

diskutuokit diskuotuokit. XD o tuo tarpu me įdės dar MiuHaru-tyan
                  Spoileris:

more?XD

Comment

• Haji
                    Horror and Mystic lover
                    • 2008 07 05
                    • 116

Autorius kepasa
                    deja, klysti, ne visos paneles isrankios ir neziuri i vaikinus, kad jie butu aukstesni ir .t.t.. man jau asmeniskai svarbus vaikinu bendravimas, poziuris i gyvenima tokia mano nuomone.
                    na as kalbu daugelio atzvelgiu xD nesakau kad visos. bet daznas atvejis. pamato grazu berna, isimyle (net nebendravusios) o kai neiseina su juo nieko isizeidzia xDD

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                      • 722

Autorius Haji
                      na as kalbu daugelio atzvelgiu xD nesakau kad visos. bet daznas atvejis. pamato grazu berna, isimyle (net nebendravusios) o kai neiseina su juo nieko isizeidzia xDD
                      hm..isivelsiu ir aš į šią diskusiją.
                      kaip įmanoma pamatyti ir įsymylėti? gal ten susižavi ir pan. bet..hm..nemanau nemanau..čia gal kaprizai labiau XD

Comment

• Haji
                        Horror and Mystic lover
                        • 2008 07 05
                        • 116

patikek man teko daug tokiu atveju matyti! arba mano drauge (jai 14) guodziasi kad ja paliko 18 metu bernas. tai wth o.O o puske isvis duodas su 22 metu bx. jus aisq panos asmeniskai nepriimkit as tik sakau nuomone apie diduma xD

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                          • 722

Autorius Haji
                          patikek man teko daug tokiu atveju matyti! arba mano drauge (jai 14) guodziasi kad ja paliko 18 metu bernas. tai wth o.O o puske isvis duodas su 22 metu bx. jus aisq panos asmeniskai nepriimkit as tik sakau nuomone apie diduma xD
                          gosh,but that's so stupid.
                          bet nemanau kad tavo pavyzdžiai tinka,gal ten ne vsiką žn ir t.t. na bet čia ir ne mano reikalas.
                          beje su šiomis diskusijomis dabar visiškai nukrypta nuo temos.

kadangi dedu į kitus forumus,įdėsiu ir čia
                          Arena37C SPECIAL - Uruha [Sep. 2008, vol 48]
                          Spoileris:

tik labai jau daug photoshopo >__<

Comment

• Haji
                            Horror and Mystic lover
                            • 2008 07 05
                            • 116

nebutu tema apie vyrus galvociau kad merga -.-'

Comment

• Eglaya
                              Procrastinator

• 2005 07 22
                              • 561

Autorius Haji
                              arba mano drauge (jai 14) guodziasi kad ja paliko 18 metu bernas. tai wth o.O o puske isvis duodas su 22 metu bx.
                              Tegu tik džiaugiasi, kad paliko. Neturiu nė žalio supratimo, ko tas 18-os metų bernas išvis prasidėjo su tokiu vaiku. Tik ir rodo, kad proto neturi.

Dėl to didumo. Praies. Sulauks kokių 20 metų ir tuomet į visokius žiūrės.

Ir pačiai temai:

... aigoo... likus trim savaitėm iki skrydžio, jau pradedu košmarus sapnuot, aigoo...

Comment

• zhmogeliukas

• 2007 03 21
                                • 722

Autorius Haji
                                nebutu tema apie vyrus galvociau kad merga -.-'
                                haha čia jau ne tavo kaltė.Uraha sumaišyt nėra nuodemė

o aš vėl su pic kad nebūtų offtop
                                spėkit kas?
                                kas gi daugiau jei ne Miura?ir šendienai(bent jau)Miuros pakaks XD
                                Spoileris:

p.s.eglaya>ką,jau po 3 savaičių išvažiuoji?greitai n.n

p.p.s. 3 foto kažkodėl labai linksma pasirodė XD keista sjis tne (gal be photoshopo?oO'' XD)
                                Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2008-07-31, 15:27.

Comment

Working...