O kur vyrai? :)
Collapse
X
-
-
👍 1Comment
-
Siaubos. lietuvos mergiukstes i japonija vaziuos bx medziot xDDD joke. jei atvirai tai mergos labai isrankios. manau pusei mergu svarbu ne pats zmogus o ugis ir amzius. visom beveik svarbu kad butu aukstesnis ir vyresnis. o bernai i jaunesnias rimtai neziuri. thats lame xDD na bent jau as toki poziuri susidariau xDDComment
-
deja, klysti, ne visos paneles isrankios ir neziuri i vaikinus, kad jie butu aukstesni ir .t.t.. man jau asmeniskai svarbus vaikinu bendravimas, poziuris i gyvenima tokia mano nuomone.Comment
-
👍 1
Comment
-
na as kalbu daugelio atzvelgiu xD nesakau kad visos. bet daznas atvejis. pamato grazu berna, isimyle (net nebendravusios) o kai neiseina su juo nieko isizeidzia xDDComment
-
kaip įmanoma pamatyti ir įsymylėti? gal ten susižavi ir pan. bet..hm..nemanau nemanau..čia gal kaprizai labiau XDComment
-
bet nemanau kad tavo pavyzdžiai tinka,gal ten ne vsiką žn ir t.t. na bet čia ir ne mano reikalas.
beje su šiomis diskusijomis dabar visiškai nukrypta nuo temos.
kadangi dedu į kitus forumus,įdėsiu ir čia
Arena37C SPECIAL - Uruha [Sep. 2008, vol 48]
tik labai jau daug photoshopo >__<Comment
-
Dėl to didumo. Praies. Sulauks kokių 20 metų ir tuomet į visokius žiūrės.
Ir pačiai temai:
... aigoo... likus trim savaitėm iki skrydžio, jau pradedu košmarus sapnuot, aigoo...👍 2Comment
-
haha čia jau ne tavo kaltė.Uraha sumaišyt nėra nuodemė
o aš vėl su pic kad nebūtų offtop
spėkit kas?
kas gi daugiau jei ne Miura?ir šendienai(bent jau)Miuros pakaks XD
p.s.eglaya>ką,jau po 3 savaičių išvažiuoji?greitai n.n
p.p.s. 3 foto kažkodėl labai linksma pasirodė XD keista sjis tne (gal be photoshopo?oO'' XD)Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2008-07-31, 15:27.👍 1Comment
Comment