Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
@ Kleopso, per tave dabar pradėjau peržiūrinėt visą Hana-Kimi xDDD
Ikuta Toma ftw <3
Hehe, gerą darbą į mano sąskaitą prašyčiau :]
And me knows that boy! Matytas gi jis man pasirodė. Čia vienas iš tos naujos grupės, SHINEE atrodo vadinas. Tik aš vat nesuprantu, kodėl jie visi vienodi? Ir kodėl jie atrodo kaip Changmin? Rimtai, juos atskirti yra misija neįmanoma. Bet aš turiu špargalkę ir sakau, kad to vaikinuko vardas yraaaaa........Jonghyun!
Ir pastaruoju metu I'm all into YamaPi~ xD Pradedant Kurosagi (truputį apleistas reikalas) ir baigiant Sore wa, Totsuzen, Arashi no you ni (dėl šito užstrigo Kurosagis)
Yama-chan~~
Nepamirštam ir kitų. Oguri.
Hiro
Mokomichi Hayami "Am I sexy?"
And now I'm officially dead
Spoileris:
Atrodo laikas nusiimti rožinius akinius. Sayonara Yama-chan~~
@ Bagyra
Hana Yori Dango final išeina šią vasarą, a ne?
@ Kleopso
Atpažinti SHINee - misija neįmanoma? Nu ką aš žinau, 10 min su drauge pasėdėjom prie muzikinio klipo (draugė kinė, btw), ir atskyrėm, kur katras. Ir man jie visai nepanašūs į Changmin O.o Onew truputį primena Eunhyuk iš SuperJunior, o Key su savo skruostikauliais užneša į Ryeowook iš SuJu as well. O kiti tai, Minho žiauriai aukštas pagal savo metus, Taemin meteliai siaubą kelią, o Jonghyun yra forumiečių numylėtinis (nors, regis, pačioj Korėjoj fanai pasiskirstę kitaip, nežinau, nuvažiuosiu, pamatysiu xDDD).
Ah! Kurosagi, kurį laiką dėl to ant mano desktopo gulėjo ta scena, kur kelis postus anksčiau įdėjau :> YamaPi yra uuuuuuuuuuuuuuuuuujjujujuju xD Žinau aš tą An-An fotosesiją (čia tas pats An-An, kur buvo per Hana-Kimi? o.o). Net išsisaugojus vieną nuotrauką esu HQ formate. Man visai patiko
Spoileris:
WAAAAAAAAA~ pamiršau "Am I sexy?" xD Nerealus serialas~! OwO (ir gerai, kad pakeitė mangos siužetą truputį)
Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2008-06-06, 13:36.
Nors Yamashita Tomohisa man per daug žavesio niekad nesukeldvau , mačiau turbūt tik pora dramų su juos...
Bet nuotraukos ištikrųjų labai gražios, šiaip gražiai žiūrisi baltaodė mergina su j-berneliu...
Tas turbūt ir žavi tose nuotraukose
Na gerai...o dabar daugiausiai man susižavėjimą keliantis vyras
Na žinoma kas gi daugiau - Hiroki
Wonderfull arms, neee
Smagu žiūrėt, kai vyrai bando maisto ruoša užsiimti, kai kuriems tai net itin sekasi
Comment