O kur vyrai? :)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Autorius zhmogeliukas
    dievulėliau vėl čia reikštis pradėjo,atsibodo,tuoj mes jūsų temon močiučių metyt pradėsim kokių nors xDD
    Visai nuo realaus pasaulio pabėgai, kur tu čia matei kieno nors piktibiškai metamus pensininkus? Nejau nepatiko Austriškas striptizas?
    Autorius Egura
    Izzo kun, video istrintas...
    Bet aš lengvai įtariu, kad čia yra tas: "...shirts off... shirts off... pants off... pants off..."
    hihihiih...gerulis...damn...
    http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=16906925 -> Apačioje.
    Beje, gal žinai ką jie ten dainavo?

    Comment

    • Egura
      Super mega ultra rašytojas


      • 2007 05 17
      • 684

      Autorius slicKrox
      http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=16906925 -> Apačioje.
      Beje, gal žinai ką jie ten dainavo?
      Taip taip, pas mus šiandien darbe visos moterys prie kompų prilipusios, visos "pasibaisėjusios", bet vis vien visos žiūri ....
      kiek man pavyko išgirsti jie ten kažką dainuoju..."oochacha...oochacha"... lyg ir "i'm singing in the rain...for the glorious day" ar kažką panašaus...ir linksmiausia dalis "shirts off..shirts off, pants off, pants off..." brač, kas čia per skanduotė net neįsivaizduoju..
      Aišku jie parodė aiškų savo požiūrį į mus....

      Ir kur aš gi tuo metu buvau...hmmm...
      ogi Kunigundoj ... mes ten merginos šūkaliojom, kai vokalistas Andro nuo rankos pirštinę nusiėme... kaip sakant, kam ko užtenka...

      Autorius zhmogeliukas
      beje egura,visdar laukiu tavo scanų xDD
      Brač visa bėda kad pas mane skanerio nėra... nebent perfotkint...hmmm...
      Paskutinis pakeitimas nuo Egura; 2008-05-06, 14:09.

      Comment

      • zhmogeliukas
        Super mega ultra rašytojas

        • 2007 03 21
        • 722

        slicKrox>>kad mesdavo mesdavo,o video tiesą sakant net nežiurėjau,tai negaliu išreikšt nuomonės



        o dabar į temą:
        Spoileris:

        Miyavi - neo visualism postcards



        egura,ugu perfotkinkik bent tada))
        o dėl konco,prisimine dar,bet nelabai ryškiai tą akimirką xDD
        Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2008-05-06, 14:20.

        Comment

        • Eglaya
          Procrastinator


          • 2005 07 22
          • 561

          My turn~ =P Nemačiau 10 dienų.. pasiilgau T^T





          Gražuolis arklys special: (taip mano mama jį vadina >.>'')




          EDIT.

          Ko gero, gausiu per galvą nuo ne kurių, bet viena mergina mūsų "kambary" paklausė, kuo skiriasi JE nuo Avex ir kodėl kambario senbuviai daužosi į krūtinę nenorėdami, kad THSK pereitų į JE. Kita mergina atsakė. Verta paskaityti dėl objektyvumo. Angliškai, ir šiek tiek šlubuoja rašyba, bet jinai rašo taip pat greitai, kaip ir kalba, tad visai suprantama xD:

          Autorius Genesis@bww2
          To Lina

          Im near expert these days on JE and Avex. Ive known these two companies for a very long time.

          JE... well do you know Yamapi? Groups like NEWS, KAT-TUN, Hey!Say! JUMP!, KinKi Kids, the like? Yeeeah, pretty much a Pop Boys Group Industry. They often have youngsters join Jonny Jr, and train as boyband members, pretty cheezy ones. XD Usually with JE, you either hate em or love em. i'm one of those rare people that are both. xD (Fan of NEWS, friend to KATTUN, grew up with T&T AND V6, worship Yamapi~, however I hate most of the new groups and like HSJ K8... bore me and yah.) And most members become trained to be actors and models aside from singers. If you take a look at most of the main groups, youll get an idea of what JE is like, and then take a good look back at TVXQ/THSK, youll understand why most will commit suicide.
          Really, in an honest, un biased opinion, no JE artist can pull off the songs, notes and technicals THSK have been known for. Then again, my claim for this, is they're Korean. (*cough*) 'nuff said.

          Basically TVXQ is on a whole 'nother universal plane from JE. I have to admit, most Johnny's kids are untalented, most are picked for looks too. However, because boybands are hot in Japan as well, JE flourishes with their overly cute pop sensations. Reminds me of SM a little for boys, although SM is more technical and talent-oriented and Its odd I was just thinking earlier today about this, that it only made sense SM and AVEX would affiliate. It's almost like its made. I consider AVEX the SM of japan, different style more or less, but the Top in its competition.

          Avex has artsist like koda Kumi, EXILE, Amuro Namie, Hamasaki Ayumi, and even MFLO (as well as Exile mentioned) under Rhythm Zone are under avex, all super influential and considered the best of the best in J-music. Names like Hamasaki are practically lengendary, man. (probably behind DBSK's success as THSK in japan, SM is much too smart for their own good, but this happened with Boa too~) Avex is diverse and has a deeper image, JE is kind of like frenchfries and hamburgers whilst avex is a dark garden salad and wine. XD I'm bad with words completely, but i thought maybe giving you the artists would show some comparison and be self explanatory.
          Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2008-05-06, 23:56.

          Comment

          • Egura
            Super mega ultra rašytojas


            • 2007 05 17
            • 684

            Na kaip sakant pasiklykavom su tom gothikom ir užtenka... grįžtam prie savų nuostabiausiųjų, mieliausiųjų....

            Kažink kas galėtų jie būti? .......... ogi D





            Na ir žinoma pats pačiausias

            Kas? Kas? Kas? ..........

            Hiroki

            Comment

            • zhmogeliukas
              Super mega ultra rašytojas

              • 2007 03 21
              • 722

              Why,Egura,why?U'll kill me xDD
              net nebandei manęs užkrėst bet pati jau šiek tiek užsikrėčiau.
              Dar viena bacilų nešėja xDD


              o čia šeip,ko nors linksmesnio xD
              Spoileris:


              ir da rkeli scanai iš to pat žurnalo
              Spoileris:

              Comment

              • Eglaya
                Procrastinator


                • 2005 07 22
                • 561

                you've been caught on candid camera!!!




                P.S. NORIU PADĖKOT UŽ VISAS SUDĖTAS YAMAPI NUOTRAUKAS. KAIP VISI NUMANO, AŠ NELABAI PASINEŠUS ANT JOHNNY'S, BET KITAM FORUME SKAITYTOJA PAPRAŠĖ PERSONAŽO PROTOTIPO IR IŠ KAŽKUR ATKNISAU SAVE KOMPE YAMAPI NUOTRAUKĄ VIENĄ. VISAI TIKO. DABAR TEKS KEISTI PAČIĄ PERSONAŽO KONCEPCIJĄ, NES YAMA-KUN YRA OMG, BET VERTA. DARKAT DĖKOJU UŽ ŠIOJE TEMOJE SUKRAUTĄ YAMAPI

                P.S. times 2

                Peržiūrinėjau temą nuo pirmų puslapių ir kažkur prie pirmosios pusės galo prasidėjo tos visos diskusijos su forumo vyrukais, kur vienos/-i flame'ina, kiti ginčijasi, treti diskutuoja. Ir nuo vieno kažkurio posto bemaž įsižeidžiau, dabar jau nebevemsiu visko, ką galvoju, tiesiog keista, kad anksčiau jo nepastebėjau. Tiesiog keista, kad žmonės užsukę į šitą temą ir pastebėję visas nuotraukas, susidaro absoliučiai kraštutinę nuomonę ir apie mus, ir apie pramogų verslą. Jaučiuosi taip pat, kaip kažkada.... važiavau traukiniu ir tik įlipus reikėjo užsikelti didelę tašę virš sėdimosios vietos. Aišku, visuomet yra koks mielas paslaugus vaikinas ar vyras, kuris tai padaro ir labai malonu. Tai va, kartą keliu, ir neužkeliu, ir pribėga vaikinas ir padeda man vargšei, o šalimais tokia pagyvenusi moteris tokiu šlykščiu balsu: Va va~ "lygios teisės", o kai reikia lagaminą užsikelti, tai jau nebesugebat...

                Man taip iškart akys O____O;;; Nesinorėjo veltis į diskusiją, kad lygios socialinės garantijos ir fizinė jėga yra "šiek tiek" skirtingi dalykai, bet vat... man čia kažkas panašaus irgi. Kai žmonės paima kažkokį fenomeną, kuris yra tik nedidelė mano (kadangi aš čia apskritai savo nuomonę dėstau ir galiu numanyt, kad pvz, Fainaru nelabai su ja sutiktų) pasaulio suvokimo dalis ir išpučia iš to burbulą, tiesiog užklijuodami man ant kaktos lipduką su kažkokiu stereotipu, ir tarytum patalpina į dėžę, kurios kraštų nė matyti nesimato, ir man tikrai niekad iš jos neišlipti... Pikta truputį. Nežinau, gal čia žmogus pagal save sprendžia. Jeigu jau turi kažkokią aistrą, tai ji jau atseit užgožia visa kita? Pardon, bet man taip neatrodo.

                Disclaimer: čia yra mano asmeniška nuomonė, nes tiesiog man nepatinka būti patalpintai į dėžę su "nakleika" ant kaktos 'brokuota'. Po paraliais, ne vien azijiečiai gražūs. Buvau prieš savaitę Kuboj. Eik tu peklon, kokie ten visi. Šiandien į troleibusą įlipo labai nieko lietuvis. Kur problemos? Juk mes čia šnekam apie mums patinkančius dalykus ir, jeigu atsibosta, išeinam. Nebūtina įšokt tarsi Pilypui iš kanapių ir atsiprašant prišikt į dūšią. Aš tiesiog nesuprantu vat to tokio užsidegimo ką nors pasakyt, įgelt dėl ko nors. Ir taip visuomet daugelyje lietuviškų forumų, kuriuose man teko būti. Čia dar nieko. Dėl to ir sėdžiu dažniausiai kokioj tarptautinėj bendruomenėj kaip pvz. bww2. Tikrai nesuprantu. Man, pavyzdžiui, visai neįdomūs kompiuteriniai/video žaidimai, bet aš neinu į žaidimų temas ir neaiškinu, ką čia nesąmonė, akių gadinimas, eikit sportuot. Nu rimtai. Negi taip sunku palikt žmones ramybėj?

                --nukiūtina šalin ir susiriečia kamputy--
                Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2008-05-09, 14:54. Priežastis: susinervijau...

                Comment

                • Youka
                  bishoujo

                  • 2006 01 30
                  • 335

                  True true, kad egzistuoja toks fenomenas, kaip, reiskias, tureti kazkokia baisia jau disatisfakcija nuo kazkokio reiskinio, tada samoningai ieskoti zmogaus, kuriam tas pats reiskinys kelia jau atvirkscius jausmus, ir tada jau jam issamiai isdestyti savo nepasitenkinima, diagnozuoti jam pora psichiniu ligu ir pazadeti uzmusti puse to piliecio giminaiciu, staciai bjauru.
                  Kazkaip juokas ima kai kuriuos blogus populiaresnius paskaicius del komentatoriu, kurie raso tokio jau baisiai rimto turinio komentarus juose, atseit, "dusk tu duche, kiek galiu tave skaityt, istrinsiu tave is savo rss." Kazkaip naturaliai kyla klausimas tada, kodel tas "myliumyliumyliumyliumyliumyliu" yra jo kvailam google readery in the first place?
                  Cia uzsuka panasaus lygio davatkos-ufonautai su savo pareiskimais, kaip atseit yra blogai deti cia tu vyriskiu nuotraukas ir zema, ir vajezau...

                  Zodziu, as irgi kazkaip susinervinau...

                  cha cha cha, juokinga manipuliacija
                  Paskutinis pakeitimas nuo Youka; 2008-05-09, 17:36.

                  Comment

                  • zhmogeliukas
                    Super mega ultra rašytojas

                    • 2007 03 21
                    • 722

                    na štai su šituo ir aš jus pakankinsiu
                    KAT-TUN išleido naują PV.


                    And some mine screens
                    Spoileris:



                    and download here
                    Spoileris:
                    http://www.mediafire.com/?xiknwnfoqf6

                    Comment

                    • Eglaya
                      Procrastinator


                      • 2005 07 22
                      • 561

                      Oba, gerai pratrynė xDD

                      @ zhmogeliukas
                      specialiai atsidariau youtube ir pasižiūrėjau. ale blemba, aranžuotė dainos tai super T.T ir tonas balsų nelabai pjaunasi su akompanimentu. galėtų dažniau jie tokias dainuoti dainas, ir man imtų patikti. --eina į bww2 siųstis dainos--

                      Comment

                      • Sable
                        The Hitchhiker





                        • 2005 03 11
                        • 1530

                        Taigis tataipgis, įvykdėm misiją neįimanomą xyz, pravalėm nuo offtopo, nusišnekėjimų, nusivarymų ar nusiatvarymų vienų ant kitų ir panašaus briedo, double, tripple and so on postus apjungėm kur reikėjo. Ateityje patarčiau visiems laikytis forumo taisyklių, nes nei įžeidinėjimai, nei floodas ir offtopinimas nebebus toleruojami. Kol kas apsiriboju tik įspėjimu, nes kalti bene visi čia rašiusieji, o ir nebuvo tikrinta anksčiau padėtis čia.

                        Kitas dalykas dėl pačios gijos išvis paskirties - ar tai diskusija, ar galerija. Pasižymi iš esmės galerijos savybėm, taigi norėtus kelt į atitinkamą skilti forume, bet kiek mačiau Airiz, kuris tai skilčiai vadovauja neįtin prisidėtų jos tvarkai palaikyt xD Tai tiek to, paliekam čia, bet galios daugiau galerijos taisyklės. Jokių pasičatinimų, pasiklykavimų, alpimų, tirpimų, mirimų ir panašaus plauko komentarų... Diskutavimas galimas, bet tol kol tas nepereina į minėtą čatinimą. Dar vienas dalykas, kurio labai norėtus, tai kad naudotumėt spoilerių sistemą jei talpinat didesnius nuotraukų masyvus ar didesnes nuotraukas, nes naršymas šioje gijoje yra tiesiog apgailėtinas. Tai va, čia dėl formalių dalykų.

                        O kad neužmetytų akmenais, šekit mano sexy foto kad į temą būtų xD
                        Spoileris:

                        Comment

                        • Kleopso
                          Followkata Toushifollow


                          • 2008 04 01
                          • 208

                          Turiu, ką metu.
                          Nagi, Hiro, pasirodyk :]






                          Ech tu, Hiro.... Reik eit miegot, kol dar negyvai neužsidūsavau

                          Comment

                          • Eglaya
                            Procrastinator


                            • 2005 07 22
                            • 561

                            New Hair <3




                            Kleopso, pastebėjau Hiro su juodu kostiumu. Čia tikriausiai kuo nors susiję su Zettai Kareshi?
                            Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2008-05-10, 16:27.

                            Comment

                            • Kleopso
                              Followkata Toushifollow


                              • 2008 04 01
                              • 208

                              yeaaaah, Yunhooo~ Welcome Back! New Hair=Old Hair=Hoooot~ xD

                              To Eglaya: Tos photo iš jo photobooko, man rodos dar iš praeitų metų. Mmmmm...vyras su kostiumu, juodu, o jei jis dar Hiro...Mmmm...

                              Truputis F.T Island. Žinau, kad jie tokie jaunučiai, kai pagalvoji taigi mano brolio metų... Bet užtat kokie kawaii~ xD



                              P.s. Man rodos, kad Heechul šoka geriau Rain'o I'm coming negu pats Rain xD Įvaldęs tą judesiuką... Atrodo šnd aš pervertiškos nuotaikos xD

                              Šekit kalendoriuką ^___^ Didžiuuuulį. Galima suskaičiuoti apgamus xD Jesus, šnd aš rimtai perv

                              Comment

                              • Eglaya
                                Procrastinator


                                • 2005 07 22
                                • 561

                                Eeek... FT. Island, nee-chan iš last.fm įgrūdo man kelias jų dainas. visai nieko. ir vokalisto balsas toksai subrendęs. nice x]

                                ahem... kartais originalus dvd turi visai neblogų bonusų... (šiaip tai aš visai ne YunJae/JaeHo shipper, but oh well -varto akis-)
                                Paskutinis pakeitimas nuo Eglaya; 2008-05-14, 14:56.

                                Comment

                                Working...