O kur vyrai? :)
Collapse
X
-
na va gal nelabai jis derinasi prie jusu idetuju bet visgi azijietis vykuras ^^
http://hg.iap.ac.cn/dcphoto/movie/gto_01.jpgComment
-
atrodo kažkur labai matytas.. O.o
Ir jeigu pas ką nors rezoliucija telefono kaip maniškė... (240x320), tai:
*pakreipia galvą*
:P
^ noriu tokio megztinio
^ ir tokiu batu xD
^ kai turi toki screensaver'i ant telefo, tai kone kiekvienakart, kai jis uzsidega, uzsikreti cute-syndrome: KYAHHHHHHHHHHH~
yeah, Yucheon bug is all around these days - . -
pala O.o as nesikartoju kartais? ooooooooooooooooooh, meh.Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-05-09, 22:36.Comment
-
Comment
-
kai pamačiau žodį "kawaii" pamaniau, ar tik nebus "Hey Say 7". Akurat v.v Aš suprantu, kad tie vaikai niekuo nekalti, bet aš jų neklausau, nes:
1. sumušo tohoshinki ant oricon top weekly su viena iš saldžiausių dainų ever
2. priklauso johnny's entertainment
3. amžiaus vidurkis - 14,3 metų x___x
='.'=
ne šiaip tai, kai pagalvoju, trečia priežastis pati svarbiausia. jeez, čia visai kaip Snieguolė ir septyni nykštukai. Žinot, juk Snieguolei buvo 14 metų, kai ji ištekėjo už princo. *pašiurpsta*Comment
-
kazkaip ramu cia pas mus pasidare Musu berniukai nauja gija susikure sau, o mes cia irgi nesnauskim
Autorius EglayaO________o
Baigiau žiūrėt Hana Yori Dango II, pradėjau Hana-Kimi... o.o eik tu peklon. Čia panašiai kaip korėjiečių dramoj "Coffee Prince" (Waffle Sunki <3333333), bet daug... daugiau... beprotiškumo.
Nevertheless, Oguri Shun kYAH~
savaitgali ziurejau taivanieciu drana "why why love", tai ten irgi bishiu yra, bet ne tiek daug kiek j-dramose Bet ta proga:
made in Taiwan
and back to Japan:
[/IMG]
testuji...
Shun:
Paskutinis pakeitimas nuo Sable; 2008-05-09, 22:37.Comment
-
-
OMG, Klaha sexy (inlove)
Gazette`s vokalistas turi vienas sexy`iskiausiu lupu kokias maciau... Su meevs gal ir neperlabiausiai pakonkuruotu, bet FainaruFantaji jas tikrai dievina!!
Anyway sitas mano pats mylimiausias .... Ech Tetsuya kada mes pagaliau galesim kartu kurt FF?!
Working underground.Comment
-
1. Jus esat pavydus berniukai, kurie net nezino kas yra depiliacija!
2. Nekenciu plaukuotu vyru, man jie tiesiog sniego zmones!
3. Jus manot, kad vyriskumas kumsciuose ir fizinej jegoj, raumenyse ar jusu tam.. xD Bet sitie vyrtukai moka parodyti vyriskuma ir kitaip, jie talentingi, jie moka uzvest paneles savo judesiais ant scenos, jie sugeba jas zaveti savo klipais, ju dainos eina kiaurai sirdi... O jus? Kada susokot taip, kad jusu panos vos nealptu? Kada jus nufilmavot kazka tokio kas jas verte lydytis ir mastyti, kad jus vienas sauniausiu vaikinu pasaulyje? Galu gale ar jus buvote kazka sudainave del ko jusu panele asarotu, juoktusi, arba jai tiesiog pakiltu nuotaika?
Speju 95% bus ne karto neatlike ne vieno is isvardintu punktu, o 5% galbut kada ir bande, bet jiems nepavyko...
P.S. Jums gerai kol dar Lietuvoj fyfynas, bet, kai ju sindromas baigsis, teks tapt "galelem"... Tegyvuoja grozis!
o dėl baxuru tai as balsuoju uz gackt man jis autoritetas ypac muzikinis
Comment
-
-
Comment