Harajuku

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• dainav
    Guest replied
    Autorius Esquisse
    Žiūrint koks Ganguro. Pedikiūras kaina Jei prisideda špakliaus 2cm, tada taip, taip... :>
    Bet kai jo nei per daug, nei per mažai, tai visai skoningai atrodo, pažvelk į nuotraukas. :3
    Visai gražiai atrodo
    Kartai pagalvoju, kad amine kūrėjai net nesugeba negražių personažų piešti ( na bent jau moterų)

Rašyti komentarą:

• Esquisse
    Guest replied
    Autorius limone
    Ganguro man labai primena fyfas Lietuvoje. >_>;;
    Žiūrint koks Ganguro. Jei prisideda špakliaus 2cm, tada taip, taip... :>
    Bet kai jo nei per daug, nei per mažai, tai visai skoningai atrodo, pažvelk į nuotraukas. :3

Rašyti komentarą:

• limone
    replied
    Ganguro man labai primena fyfas Lietuvoje. >_>;;

Rašyti komentarą:

• Hellsing_lover
    replied
    Autorius FlameHaze
    nemaciau tokijuje labai daug tu madu gal ne tose vietose buvau hmm
    daugiausia ka maciau tai french maid turbut todel kad akiboj sitas populiariausia.
    o siaip pilka salaryman mase viska uzgozia hahaha
    aa taip brand slaves dar yra nezinau cia mada ar siaip..
    na ir zinoma sairor fuku yra kawaii...
    kiek zinau ganguro jau pasenus mada dabar ji jau nyksta japonijoje..
    nemazai japonijos merginu vengia saules ir bet kokio idegimo bent jau kiek man pastebet teko ir girdet is gyvenanciu japonijoje.
    Pritariu. Pati irgi pagrinde tokį vaizdą susidariau, nors ir teko pabuvoti Harajuku rajone (aišku, teturėjau progos pasidairyti tik pačiame jo prieangyje, tačiau iš to, ką mačiau, gatvės tikrai nebuvo perpildytos vien išskirtiniu jaunimu (nors nepritrūko nei lolitų, nei Elvio laikų pasiekėjų užmatyt ). Aišku, tai įtakojo ir tai, kad gana anksti ten nuvykome ir, berods, buvo darbo diena ^^'' Nors ir kitur būnant, tai akyse beveik vien baltamarškiniai švietė, kas tikrai man labai nelipo prie širdies >.> Atrodė, lyg apskritai žmonės be veido būtų visi vienodi :\

Rašyti komentarą:

• FlameHaze
    replied
    nemaciau tokijuje labai daug tu madu gal ne tose vietose buvau hmm
    daugiausia ka maciau tai french maid turbut todel kad akiboj sitas populiariausia.
    o siaip pilka salaryman mase viska uzgozia hahaha
    aa taip brand slaves dar yra nezinau cia mada ar siaip..
    na ir zinoma sairor fuku yra kawaii...
    kiek zinau ganguro jau pasenus mada dabar ji jau nyksta japonijoje..
    nemazai japonijos merginu vengia saules ir bet kokio idegimo bent jau kiek man pastebet teko ir girdet is gyvenanciu japonijoje.

Rašyti komentarą:

• Esquisse
    Guest replied
    Autorius Shary
    Rodos, po truputį, po truputį, ir pas mus ateina visi šitie FASHIONS, bet kur tau - pilnas miestas mergaičių, kurios drižuotom kojnėm, trumpais sijonukais ir emo plaukuosenom, save vadina didžiasiom Harajuku mados žinovėm.
    Pritariu, tokios madistės Lietuvoj nebe retenybės

Rašyti komentarą:

• Shary
    replied
    Mmm, man patinka, kaip visi lietuvoje kalba apie toleranciją "pas mus visi netolerantiški, būkit tolerantiškesni, tolerancija ...", nors patys siaubingai netoleruoja visokių "forsų" ar "fyfačkų".

Rodos, po truputį, po truputį, ir pas mus ateina visi šitie FASHIONS, bet kur tau - pilnas miestas mergaičių, kurios drižuotom kojnėm, trumpais sijonukais ir emo plaukuosenom, save vadina didžiasiom Harajuku mados žinovėm.

However, respects tiem, kas turi laiko ir noro vaikytis japanese madų, juk Lietuvos parduotuvėse to tikrai nerasi.

Rašyti komentarą:

• Lucion666
    replied
    Plačiau žiūrėkit į pasaulį ir žmones. Ribotuvai susirinkę čia(kokia 80proc.) :/

Rašyti komentarą:

• Esquisse
    Guest replied
    Kam "peštis" dėl nieko... Taigi čia diskusijos apie Harajuku, o ne apie LTU grupes... Jei norit ginčytis juk yra PM...
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-07-04, 12:44.

Rašyti komentarą:

• Airiz
    replied
    Autorius Toxiz
    nenoriu gincytis , bet dawai tu varyk ir rodyk savo sugebejimus scenoj, gal visiem labai patiks ir tapsi nauja lietuvos zvaigzdute, o gal dar geriau minedu 2?
    O kam? Ten ir taip eilės tokių, kurie pasiryžę išgarsėti bet kokia kaina, ir patekti kaip jiems atrodo į spindinti pasaulį. Tragedija ta kad krizės metų tokio pobūdžio laidų vis daugėja. Dėl ko jau n metų nežiurau LTspamTV.
    O kas liečia japonų tai yra tradicijų išsigimimas bei savaiminis tokių poreikių kaip sunkus darbas, šalies gynimas + noras neatrodyti kitaip masinės popkultūros fone. Apie Lietuvą net kalbėti nesinori...

Rašyti komentarą:

• Toxiz
    replied
    nenoriu gincytis , bet dawai tu varyk ir rodyk savo sugebejimus scenoj, gal visiem labai patiks ir tapsi nauja lietuvos zvaigzdute, o gal dar geriau minedu 2?

Rašyti komentarą:

• Spirit of Nightmare
    replied
    Autorius Toxiz
    Spirit nesuprantu kuo tau jie nepatinka... picaso ar neo normalios grupes ir nematau kad butu ten bobos ar gejai...
    Normalios grupės? Vaikeli, nejuokink. AR TU BENT ŽINAI KAS YRA GRUPĖ? Kaip galima, kažkokį debilų susirinkimą, kurių nei vienas nemoka dainuoti ir niekas negroja jokiu instrumentu iš vis grupe vadinti??? Lietuviška pop scena yra didžiausia tragedija muzikoje, kokią tik galima surast. Pažiūri į kokį nors Dragūną, "e, aš nesiuprantiu kas vyksta, pirmą kert man teip atsitiko". Gaila, kad akcento neįmanoma parodyt forume

Rašyti komentarą:

• neko_pari
    replied
    Na seip db paplites iskreiptas vyriskumo supratimas, nebeatlieka savo funkciju vyrai, juk jie turi dirbti fizini darba ir buti stiprus, kad buti kaip uz muro, o db tik i veidrodi ziuri, pedikiuras, manikiuras, soliariumas ir dar tos klaikiai aptemtos kelnes

Rašyti komentarą:

• Toxiz
    replied
    Spirit nesuprantu kuo tau jie nepatinka... picaso ar neo normalios grupes ir nematau kad butu ten bobos ar gejai...

Rašyti komentarą:

• Idechi
    replied
    Visualistai kai nusiplauna grimą, visai kiti žmonės, o lietuviškiems pop-p, net grimo nereikXD

Rašyti komentarą:

Working...