Pagal veido proporcijas lengvai atskiriu, kas mergina, o kas ne. beje dar J-merginų akis didesnės nei J-vyrų XD
Harajuku
Collapse
X
-
Kuo toliau, tuo ne tik japonų bernai nuo merginų skiriasi, pažiūrėk į lietuvius - scenoje iš bernų beveik vieni pederastai arba bobos, o ne vyrai (čia kalbu apie visokius NEO, picaso ir dar kažin kiek tokių yra...) -____-
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
Na seip db paplites iskreiptas vyriskumo supratimas, nebeatlieka savo funkciju vyrai, juk jie turi dirbti fizini darba ir buti stiprus, kad buti kaip uz muro, o db tik i veidrodi ziuri, pedikiuras, manikiuras, soliariumas ir dar tos klaikiai aptemtos kelnesComment
-
Normalios grupės? Vaikeli, nejuokink. AR TU BENT ŽINAI KAS YRA GRUPĖ? Kaip galima, kažkokį debilų susirinkimą, kurių nei vienas nemoka dainuoti ir niekas negroja jokiu instrumentu iš vis grupe vadinti??? Lietuviška pop scena yra didžiausia tragedija muzikoje, kokią tik galima surast. Pažiūri į kokį nors Dragūną, "e, aš nesiuprantiu kas vyksta, pirmą kert man teip atsitiko". Gaila, kad akcento neįmanoma parodyt forume
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
O kas liečia japonų tai yra tradicijų išsigimimas bei savaiminis tokių poreikių kaip sunkus darbas, šalies gynimas + noras neatrodyti kitaip masinės popkultūros fone. Apie Lietuvą net kalbėti nesinori...👍 1Comment
-
Mmm, man patinka, kaip visi lietuvoje kalba apie toleranciją "pas mus visi netolerantiški, būkit tolerantiškesni, tolerancija ...", nors patys siaubingai netoleruoja visokių "forsų" ar "fyfačkų".
Rodos, po truputį, po truputį, ir pas mus ateina visi šitie FASHIONS, bet kur tau - pilnas miestas mergaičių, kurios drižuotom kojnėm, trumpais sijonukais ir emo plaukuosenom, save vadina didžiasiom Harajuku mados žinovėm.
However, respects tiem, kas turi laiko ir noro vaikytis japanese madų, juk Lietuvos parduotuvėse to tikrai nerasi.
👍 1Comment
-
Comment
-
nemaciau tokijuje labai daug tu madu gal ne tose vietose buvau hmm
daugiausia ka maciau tai french maid turbut todel kad akiboj sitas populiariausia.
o siaip pilka salaryman mase viska uzgozia hahaha
aa taip brand slaves dar yra nezinau cia mada ar siaip..
na ir zinoma sairor fuku yra kawaii...
kiek zinau ganguro jau pasenus mada dabar ji jau nyksta japonijoje..
nemazai japonijos merginu vengia saules ir bet kokio idegimo bent jau kiek man pastebet teko ir girdet is gyvenanciu japonijoje.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
Comment