Niekada nesuprasiu tokio stiliaus kur taip apsirengus galima iseiti ? (isskyrus visokius karnavalus, cosplayus, susiburimus ir tt) jei taip iseitum i gatve ar kokia parduotuve tai visi kreivai ziuretu, turbut net patis japonai, nes juk ne visi supranta toki dalyka.
Harajuku
Collapse
X
-
Nezinau ar as cia kaimietis tokiu dalyku nesuprantu , bet man atrodo perdaug issaukianciai ir kaikur net apgailetinai. Ganguro stiliaus merginos atrodo tarsi apelsinai arba sergancios gelta or stuff Ir visko kalte yra saiko neturejimas. Pvz kur sek0ne rode fotke tai ten uch gerai atrodo , nes nebuvo su dazu volu ant veido spakliaus uzvaryta. Mano nuomone tu visokiu barskuciu ir aksesuaru uzsidek nors perpus maziau ir atrodys jau normaliau, nes man tiesiog perdaug. Na bet neveltui mes gyvenam skirtingose pasaulio pusese man regis viena is ju pamacius kaimo bobute infarkta gautu
P.S. Hikari - Japonijoj zmones tolerantiskesni , jauciu lietuvoj uztektu pro duris iseit ir jau akmenim uzmetytu..Comment
-
Tai tik ir įrodo, kad Japonija laisvesnė šalis nei musu, pas mus tai pabadyk išeit su tokia išvaizda. Iškart matosi, kad japonams įgriso monotoniškas gyvenimas, mokytis, dirbt, pramogaut, mokytis, dirbt, pramogaut. Japonijoj daugiau visokiu būrelių. Nereikia sakyt, kad ten labai tolerantiški žmonės, gal tiesiog jie labiau užjaučiantis ir supratingi ir gerbia kitų nuomonė. Visi mes esam skirtingi ir mes turime elgtis skirtingai, kam mums tą "kaukė", darykim tai ką norim, o ne tai ką kiti norėtu, kad tu darytum. Hmm dar Llietuva vadinasi demokratiška valstybė? Na taip, nėra niekur laisvės, bet mums tiesiog reikia atmerkti savo akis ir pagalvoti kam aš gyvenu ir kam gyvenu. Kam išvis tada gyvent, kad patenkintume savo primityvius poreikius ir instinktus?Paskutinis pakeitimas nuo Idechi; 2010-01-06, 20:08.👍 1Comment
-
Nėra daug vaikinų kurie rengtųsi kaip koks harajuku fashion "model". Arba yra daug, bet jie tik vienai dienai su tuo kostiumu išeina ir tai į ta harajuku rajoną kur harajukų boys'ų pilna. O tas kostiumas turbūt koks cosplay... Ieškojau gražių nuotraukų internete, bet pamačiau tik šukuosenas ir kelis veidus:
Nors man dar klausimas... taip išsidažę lūpas kad atrodo kaip merginos... o gal ir yra merginos...
O gal išvis ne ten pataikiau... Bet nesimato jų aprangos todėl negaliu pasakyti kokiu stilium iš harajuku pasipuošė.Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-07-04, 12:42.Comment
-
pasiskaicius apie netoliarancija ganguro atzvilgiu, tikiuosi manes akmenim neuzmetis per ANComment
-
-
man asmeniskai grazus ir orginalus japonu mados suvokimas - nebijoma spalvu, issiskirti is minios, nebuti pilka mase. Zinoma viskam yra ribos - kasdien taip vaikscioti yra mazu maziausiai keista, o susitinkant su draugais ar tusinantis ar cosplayinant manau tikrai smagu paspalvinti savo isvaizda
p.s. kuo toliau tuo labiau japonu vaikinukai maziau skiriasi nuo mergiociuComment
-
Visa tai yra gražu (Japonijoje, kur žmonės yra tolerantiški ir kaip kiti sako - neapmėto akmenim), bet pati šitaip nesirengčiau. Man asmeniškai per daug ryšku, išsiskirti iš minios yra tikrai gerai, vertinu tokius žmones kurie nebijo, bet šitiek visko prisikrovę (apyrankės, žaisliukai, makiažas) atrodo ne tiek įspūdingai kiek juokingai. Dar blogiau kai neatskiri vaikino nuo merginos. Į kokį vakarėlį ar cosplay smagu nueit šitaip apsirėdžius bet kiekvieną dieną...Tai ne man.Comment
Comment