Harajuku

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Genocidio
    replied
    Nezinau ar as cia kaimietis tokiu dalyku nesuprantu , bet man atrodo perdaug issaukianciai ir kaikur net apgailetinai. Ganguro stiliaus merginos atrodo tarsi apelsinai arba sergancios gelta or stuff Ir visko kalte yra saiko neturejimas. Pvz kur sek0ne rode fotke tai ten uch gerai atrodo , nes nebuvo su dazu volu ant veido spakliaus uzvaryta. Mano nuomone tu visokiu barskuciu ir aksesuaru uzsidek nors perpus maziau ir atrodys jau normaliau, nes man tiesiog perdaug. Na bet neveltui mes gyvenam skirtingose pasaulio pusese man regis viena is ju pamacius kaimo bobute infarkta gautu

P.S. Hikari - Japonijoj zmones tolerantiskesni , jauciu lietuvoj uztektu pro duris iseit ir jau akmenim uzmetytu..

Rašyti komentarą:

• Kaizen
    replied
    Tai, kad Lietuvoje ir taip uztenka soliariuminiu berniuku ir mergaiciu, pats geriausias ganguras. kuriam nereikia spakliaus.

Rašyti komentarą:

• sek0ne
    replied
    tai, kad pas bahurus yra visai kiti stiliai japoskijoj.

kazkas panasaus i visas tas ganguras, bet suvyriskinta

Rašyti komentarą:

• Hikari_
    replied
    Niekada nesuprasiu tokio stiliaus kur taip apsirengus galima iseiti ? (isskyrus visokius karnavalus, cosplayus, susiburimus ir tt) jei taip iseitum i gatve ar kokia parduotuve tai visi kreivai ziuretu, turbut net patis japonai, nes juk ne visi supranta toki dalyka.

Rašyti komentarą:

• Futari
    replied
    Autorius Anime_Yuuki
    Na, kiekvienam savas skonis
    Bet dekora tai tikrai kažkoks keistas Ir vien dėl to kad reik kilogramą aksesuarų nešiot... O kogal stiliuje dar ir špakliaus ant viso veido tepliotis reik...

Nu čia ganguro, bet mergina per daug akių šešėlio panaudojo ir atrodo kaip kaukė, giriu tik telefoną xD :
    Spoileris:
    Man šita kažkuo priminė vieną merginą iš Nyan Koi. Pirmose serijose ji irgi buvo taip prisiterliojus, bet paskui ją "išplovė"
    Na japonai grožį supranta įdomiai, o tas jaunimas tai išvis nuo proto tuoj nušoks, nebepaneš tų visų apyrankių žiedukų blizgučių~

Rašyti komentarą:

• fasian
    replied
    Autorius Idechi
    Kokios dar "fyfkės"? http://en.wikipedia.org/wiki/Ganguro tai fashion'as
    Kaip isiziuri biski nuemus gal ir graziai atrodytu

Rašyti komentarą:

• Idechi
    replied
    Kokios dar "fyfkės"? http://en.wikipedia.org/wiki/Ganguro tai fashion'as

Rašyti komentarą:

• arna
    replied
    dažnam lietuviui (kaip ir man) kyla klausimas dėl to, kas vadinama "per daug" apsirengimo stiliaus ar puošimosi. atrodo "kogal" ar "lolitos" stiliai yra aiškūs, bet kodėl vienos merginos apsirengusios tuo ar kitu stiliumi atrodo pritrenkiančiai, o kitos, švelniai tariant, - ekscentriškai. Manau čia reikia žvelgti į taip apsirengusio žmogaus asmenybę ar jos tam tikras sudedamasias dalis (kaip tam tikra dvasinė, fizinė ar protinė vidinė išraiška ir pan.). Jei žmogus save puošdamas akivaizdžiai persistengia ar visai nejaučia saiko, tai rodo tam tikrą tam tikros jo kokios tai savybės sutrikimą ar neišsivystymą. Tad nereikia iš karto smerkti tų žmonių, kurie atrodo daugiau, nei įprastai, ekscentriškai. Tai tik viso labo tokia jų saviraiškos priemonė, jų vidaus atspindys išorėje.

Išmokime priimti ir gerbti žmones tokius kokie jie yra.

P.s.: na, kas liečia "ganguro" stilių, tai tos merginos iš arti ir gyvai labai panašios į 'mūsų' soliarines "fyfkas". Jei mergina fiziškai graži ir patraukli tai ir jos pasirinktas su skoniu ganguro stilius atrodis labai gerai. bet "ganguro" tai daugiau ekscentriškų soliarinių fyfkų (atsiprašau už tokį išsireiškimą) stilius. Na toks įspūdis (asmeninis) susidarė kai iš l.arti jas gyvas pamačiau. Jei labiau patinka kitokie stiliai, tai šis "ganguro" stilius atrodys gana kraupiai. Labai įdomu būtų sužinoti koks jų (ganguro merginų) mąstymas ir mentalitas ir šiaip požiūris į gyvenimą yra :-).

Rašyti komentarą:

• Bardakas
    replied
    Tie visi apsirengimo stiliai pavardinti tai tik mergaitėms tinka. Praktiškai nesimato bachūrų kurie persirengtų gothic-lolita ar ganguriškai išsitepliotu veidą. Ir ištikro, kas per daug tas nesveika, prisigalvoja įdomių stilių, bet besirengdami persistengia...
    Apie straipsnį - nepasakyčiau, kad informatyvus, animezonoj buvo kur kas mandresnių aprašymų, įvairių harajuku rajono subtilybių.

Rašyti komentarą:

• Integra
    replied
    Autorius Idechi
    Manau jie truputi persistengėXDDD

COSPLAY FAINIAU
    Spoileris:

Kipi cosplay
    Yra atskira tema cosplay nuotraukom.

Rašyti komentarą:

• sek0ne
    replied
    as nekalbu apie tokias baidykles, kur parodei

stai grazi ganguro

Paskutinis pakeitimas nuo sek0ne; 2009-12-29, 18:43.

Rašyti komentarą:

• Integra
    replied
    Patikėk neužknisa pati beveik kiekviena rytą susikraunų kilograma apyrankių
    Šeip Straipsnio norėtusi platesnio.

Rašyti komentarą:

• fasian
    replied
    omg ziaurei atrodo
    Tokia mintis uzejo kazin ar joms neuzknisa kiekviena ryta viska per naujos uzsidet ( ta prasme papuosalus , ir kt) ?

Rašyti komentarą:

• Idechi
    replied
    OMG! Gan įdomus straipsnis,nežinojau, kad tiek tu stiliu yra, bet mano mėgiamiausias turbūt COSPLAY stilius XDD

Rašyti komentarą:

• slicKrox
    replied
    Autorius Anime_Yuuki
    Na, kiekvienam savas skonis
    Bet dekora tai tikrai kažkoks keistas Ir vien dėl to kad reik kilogramą aksesuarų nešiot... O kogal stiliuje dar ir špakliaus ant viso veido tepliotis reik...

Nu čia ganguro, bet mergina per daug akių šešėlio panaudojo ir atrodo kaip kaukė, giriu tik telefoną xD :
    Spoileris:

O šičia normaliau atrodo {bent jau man ;D} :
    Spoileris:
    Japonų aboringėnės... viena iš tų grožio išraiškų Japonijoje, kurių aš niekada nesuprasiu ir negalėsiu suprast.
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-01-20, 01:09.

Rašyti komentarą:

Working...