Harajuku

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts

• Spirit of Nightmare
    replied
    Autorius neko_pari
    p.s. kuo toliau tuo labiau japonu vaikinukai maziau skiriasi nuo mergiociu
    Kuo toliau, tuo ne tik japonų bernai nuo merginų skiriasi, pažiūrėk į lietuvius - scenoje iš bernų beveik vieni pederastai arba bobos, o ne vyrai (čia kalbu apie visokius NEO, picaso ir dar kažin kiek tokių yra...) -____-

Rašyti komentarą:

• Idechi
    replied
    Na jei pasidaręs plastuškė, tai gal ir bus problemų, tuomet tiesa išaiškės kitoj vietoj XD

Rašyti komentarą:

• Yuffie
    replied
    Na bet kai būna kilogramas makiažo ant tų visų J-rockeriu tai ir proporcijų nesimato

Rašyti komentarą:

• Idechi
    replied
    Pagal veido proporcijas lengvai atskiriu, kas mergina, o kas ne. beje dar J-merginų akis didesnės nei J-vyrų XD

Rašyti komentarą:

• Yuffie
    replied
    Visa tai yra gražu (Japonijoje, kur žmonės yra tolerantiški ir kaip kiti sako - neapmėto akmenim), bet pati šitaip nesirengčiau. Man asmeniškai per daug ryšku, išsiskirti iš minios yra tikrai gerai, vertinu tokius žmones kurie nebijo, bet šitiek visko prisikrovę (apyrankės, žaisliukai, makiažas) atrodo ne tiek įspūdingai kiek juokingai. Dar blogiau kai neatskiri vaikino nuo merginos. Į kokį vakarėlį ar cosplay smagu nueit šitaip apsirėdžius bet kiekvieną dieną...Tai ne man.

Rašyti komentarą:

• Mendeks
    replied
    Man tai jie kietai atrodo Žino japonai kaip reikia renktis ir ypač merginos

Rašyti komentarą:

• neko_pari
    replied
    man asmeniskai grazus ir orginalus japonu mados suvokimas - nebijoma spalvu, issiskirti is minios, nebuti pilka mase. Zinoma viskam yra ribos - kasdien taip vaikscioti yra mazu maziausiai keista, o susitinkant su draugais ar tusinantis ar cosplayinant manau tikrai smagu paspalvinti savo isvaizda

p.s. kuo toliau tuo labiau japonu vaikinukai maziau skiriasi nuo mergiociu

Rašyti komentarą:

• Džiro sesė
    replied
    Autorius Mendeks
    Dievaži jie tai gerai atrodo bet daugiau bernu pvz gal kas galėtu įmest??
    Atsirinksite kur berniukai, o kur mergaitės bendrose fotose~
    Spoileris:

Rašyti komentarą:

• neko_pari
    replied
    pasiskaicius apie netoliarancija ganguro atzvilgiu, tikiuosi manes akmenim neuzmetis per AN

Rašyti komentarą:

• Esquisse
    Guest replied
    Autorius fasian
    That shemales
    Taip ir galvojau kad būsiu kažką sumaišius... ta google pasitikėt negalima xD

Rašyti komentarą:

• fasian
    replied
    Autorius Anime_Yuuki

Nors man dar klausimas... taip išsidažę lūpas kad atrodo kaip merginos... o gal ir yra merginos...
    .
    That shemales

Rašyti komentarą:

• Esquisse
    Guest replied
    Autorius Mendeks
    Nėra daug vaikinų kurie rengtųsi kaip koks harajuku fashion "model". Arba yra daug, bet jie tik vienai dienai su tuo kostiumu išeina ir tai į ta harajuku rajoną kur harajukų boys'ų pilna. O tas kostiumas turbūt koks cosplay... Ieškojau gražių nuotraukų internete, bet pamačiau tik šukuosenas ir kelis veidus:

Nors man dar klausimas... taip išsidažę lūpas kad atrodo kaip merginos... o gal ir yra merginos...
    O gal išvis ne ten pataikiau... Bet nesimato jų aprangos todėl negaliu pasakyti kokiu stilium iš harajuku pasipuošė.
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-07-04, 12:42.

Rašyti komentarą:

• Mendeks
    replied

Rašyti komentarą:

• Toxiz
    replied
    pas mus iseitu kasnors taip apsirenges i gatve po 5 minuciu jau krumuose guletu sudauzytas tokia jau ta lietuvele musu...

Rašyti komentarą:

• Idechi
    replied
    Tai tik ir įrodo, kad Japonija laisvesnė šalis nei musu, pas mus tai pabadyk išeit su tokia išvaizda. Iškart matosi, kad japonams įgriso monotoniškas gyvenimas, mokytis, dirbt, pramogaut, mokytis, dirbt, pramogaut. Japonijoj daugiau visokiu būrelių. Nereikia sakyt, kad ten labai tolerantiški žmonės, gal tiesiog jie labiau užjaučiantis ir supratingi ir gerbia kitų nuomonė. Visi mes esam skirtingi ir mes turime elgtis skirtingai, kam mums tą "kaukė", darykim tai ką norim, o ne tai ką kiti norėtu, kad tu darytum. Hmm dar Llietuva vadinasi demokratiška valstybė? Na taip, nėra niekur laisvės, bet mums tiesiog reikia atmerkti savo akis ir pagalvoti kam aš gyvenu ir kam gyvenu. Kam išvis tada gyvent, kad patenkintume savo primityvius poreikius ir instinktus?
    Paskutinis pakeitimas nuo Idechi; 2010-01-06, 20:08.

Rašyti komentarą:

Working...