aš vis užmiršt negaliu kai buvau Akropoly ir ten tipo neseniai atsidarė Japonų virtuvė prie pat kitaicų, tai karočia turbūt japonai tame japonų restorane sėdėjo ir į tą maistą kurį užsisakė žiurėjo kaip į š... rimtai, žinot kai būna - duoda kokį lievą maistą nei tu jo valgyt nori nei ką, tipo su šakute bakšnoji tai va ten lygiai taip pat buvo, tokie apakę su šakute bakšnoja į maistą nu karočia toks prikolas buvo
Japoniskas valgis
Collapse
X
-
Autorius bi0dileetaš vis užmiršt negaliu kai buvau Akropoly ir ten tipo neseniai atsidarė Japonų virtuvė prie pat kitaicų, tai karočia turbūt japonai tame japonų restorane sėdėjo ir į tą maistą kurį užsisakė žiurėjo kaip į š... rimtai, žinot kai būna - duoda kokį lievą maistą nei tu jo valgyt nori nei ką, tipo su šakute bakšnoji tai va ten lygiai taip pat buvo, tokie apakę su šakute bakšnoja į maistą nu karočia toks prikolas buvoComment
-
Comment
-
hmmm...jei ziurint i gijos pradzia ir nenukrypstant nuo temos tai del japonisko maisto tai nieko daugiau nevalgius tik kaip ta pati sushi...na bet ka....daugiau nei keturis kasnius atsikandau ir jau bloga pasidare...-_-...na seip ziurint koki ir su kuo pasirinksi bet daug ju pati suvalgyt tai negaleciau.....o kaip del kinu maisto(na taip jau pakrypo gija) tai man labai patinka...per savaite bent koi karta su tevais arba draugais nuvaziuojam i kinu restorana ir tikrai maistas pasakiskas...i jokius kitus nevaziuojam tik i restoranas "rytai" ir dar koks ten yra....vienas yra prie seimo ten tai tikrai kas nebuvot nuekit tikrai labai skanu ir aptarnavimas ir aplinbka maloni tik kad va vietu nelabai kada atrsiranda nors buna....^^ai dar karta buvau paciam japonu restorane tik kad ten nepapigiai viskas ....man patiko tas kad reikia batus nusiaut....^^arbata skani labai....Comment
-
hmz, radau cia kazko apie ta jp virtuve. ir cia receptu.
(nu ir kodel linko neideda, ka?!)
as pati valgiau tik sushio. na man jis pasirode OK.
kinisko maisto nevalgau, nes ten beveik viskas su mesa arba su bjauriu padazu. na desertai gal visai ir nieko dar. bet saldumynu siaip nelabai megstu.
geriausias rytietiskas dalykas - ARBATA ^^"Paskutinis pakeitimas nuo Youka; 2006-04-30, 15:57.Comment
-
na ka Yakatoje pasitaise japanu mastais visai nieko....
beto turiu knyga receptu Azija kulinarines ishkylosLaisvas ir nepriklausomas video menininkasComment
Comment