Japoniskas valgis

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • zeke
    trust me i'm engineer

• 2009 01 02
    • 392

man buvo atveze kinisko maisto tai iki siol nebenoriu. kaskoks nesveikai astrus pakliuvo. nors nebelabai atsimenu ka valgiau.
    S_T

Comment

• hello_kitty
      Naujokas
      • 2008 10 27
      • 7

Suši mano mylimiausias :* iš Japoniškų patiekalų o kaip jums?

Comment

• madaralt
        Rimtas forumo narys
        • 2009 02 28
        • 112

Na Kinu maistas tikrai neatrodo labai jau geras man, bet ka galiu pasakyti apie japonu maista tai: geriausias maistas= japonu maistas
        sigpic

Comment

• WingedSheep
          avis.

• 2007 11 14
          • 49

Na žmonės, prisiruošiau ir aš prašyti Jūsų išganingos pagalbos.

Problema tokia:

nepavyskta pagaminti valgomų dango.

Ta prasme, kiek bandžiau tai arba jie natūraliai tokie šlykštūs, arba kažką ne taip darau. Lyg ir rutuliukai lyg ir viską, bet kai atšąla įkąsti neįmanoma. ;x padažas tai super gavosi.

taigi jaunieji vyrėjai(-os), padėkite.(?) ;o
          Velvet Revolution.

Comment

• aguchan
            Naujokas
            • 2008 12 08
            • 13

myliu japonu maista

Comment

• Verdict
              Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
              • 95

Autorius WingedSheep
              Na žmonės, prisiruošiau ir aš prašyti Jūsų išganingos pagalbos.

Problema tokia:

nepavyskta pagaminti valgomų dango.

Ta prasme, kiek bandžiau tai arba jie natūraliai tokie šlykštūs, arba kažką ne taip darau. Lyg ir rutuliukai lyg ir viską, bet kai atšąla įkąsti neįmanoma. ;x padažas tai super gavosi.

taigi jaunieji vyrėjai(-os), padėkite.(?) ;o
              Sudominai.
              Pagal kokį receptą darai? (Galėtum pasidalint su AZ liaudimi? ) Bandei palyginti su kokiu nors kitu receptu, rastu internete? Ar tikrai dedi tinkamus ingridientus? (Paskutinį klausimą pabraukiu, mat dažnai būna kad susišviečia "ai šito ingiridiento neturiu, bet anas pakankamai panašus,dėsiu jį" - pagal tokią filosofiją būdamas mažas "kepiau pyragą": vietoj kepimo miltelių dėjau cukraus pudrą o vietoj džiovintų vaisiu privariau tešlon uogienės ir t.t. Pačiam atrodė, kad skonis lyg obuolių pyrago, bet mama stebėjosi, kaip aš išvis jį galiu valgyt )

Comment

• WingedSheep
                avis.

• 2007 11 14
                • 49

Autorius Verdict
                Sudominai.
                Pagal kokį receptą darai? (Galėtum pasidalint su AZ liaudimi? ) Bandei palyginti su kokiu nors kitu receptu, rastu internete? Ar tikrai dedi tinkamus ingridientus? (Paskutinį klausimą pabraukiu, mat dažnai būna kad susišviečia "ai šito ingiridiento neturiu, bet anas pakankamai panašus,dėsiu jį" - pagal tokią filosofiją būdamas mažas "kepiau pyragą": vietoj kepimo miltelių dėjau cukraus pudrą o vietoj džiovintų vaisiu privariau tešlon uogienės ir t.t. Pačiam atrodė, kad skonis lyg obuolių pyrago, bet mama stebėjosi, kaip aš išvis jį galiu valgyt )

mmh na tikrai dėjau visus ingredientus. Ir ryžių miltų susiradau ir viską. Sakau, išvaizda tokia pati, padažas niam niam, tik patys dango tai ewww. :/ mąsčiau, gal per trumpai pakepinau.? Bet ar nuo to pasikeistų pačio tešliuko sandara.?

štai receptas http://www.justhungry.com/mitarashi-...et-salty-sauce

pasimokiau: jei darai pagal receptą, daryk viską taip kaip parašyta.
                Velvet Revolution.

Comment

• fasian
                  Tas kur daug kalba.

• 2009 01 28
                  • 586

Šeip patinka tačiau per daug neiskiriu iš kitų
                  Daug šalių virtuvių patinka.
                  Nepatinka prancuzų ir dar kelios
                  Ech tie seni laikai ..

Comment

• Verdict
                    Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
                    • 95

Autorius WingedSheep
                    mmh na tikrai dėjau visus ingredientus. Ir ryžių miltų susiradau ir viską. Sakau, išvaizda tokia pati, padažas niam niam, tik patys dango tai ewww. :/ mąsčiau, gal per trumpai pakepinau.? Bet ar nuo to pasikeistų pačio tešliuko sandara.?

štai receptas http://www.justhungry.com/mitarashi-...et-salty-sauce

pasimokiau: jei darai pagal receptą, daryk viską taip kaip parašyta.
                    Progai pasitaikius pabandysiu pasigaminti, rezultatus parašysiu...
                    Mano nuomone, tai čia dėl tų ryžių miltų tau nesigavo taip, kaip norėjai - kokie ten jie autentiški bebūtų pakuotės duomenimis, abejoju ar Lietuvoj rasi tikrų. Either that, or tavo skonio receptoriai unikalūs

Comment

• WingedSheep
                      avis.

• 2007 11 14
                      • 49

Autorius Verdict
                      Progai pasitaikius pabandysiu pasigaminti, rezultatus parašysiu...
                      Mano nuomone, tai čia dėl tų ryžių miltų tau nesigavo taip, kaip norėjai - kokie ten jie autentiški bebūtų pakuotės duomenimis, abejoju ar Lietuvoj rasi tikrų. Either that, or tavo skonio receptoriai unikalūs
                      na ok, bandyk. Praneši. Čia šiaip jau ne skonio reikalas, o dantų stiprumas, nes kitą dieną įkast nebuvo įmanoma. Tai gal tada juos iš karto reik pasigaminus ir valgyt..?
                      Velvet Revolution.

Comment

• Verdict
                        Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
                        • 95

Autorius WingedSheep
                        na ok, bandyk. Praneši. Čia šiaip jau ne skonio reikalas, o dantų stiprumas, nes kitą dieną įkast nebuvo įmanoma. Tai gal tada juos iš karto reik pasigaminus ir valgyt..?
                        Na, užtikrintas nesu, bet manyčiau iš karto. (Kiek esu žiūrėjęs anime, arba nė karto nemačiau, arba neužstrigo, kad koks nors veikėjas savo bento būtų atsinešęs dango ar valgytų juos atšalusius )

Comment

• WingedSheep
                          avis.

• 2007 11 14
                          • 49

Autorius Verdict
                          Na, užtikrintas nesu, bet manyčiau iš karto. (Kiek esu žiūrėjęs anime, arba nė karto nemačiau, arba neužstrigo, kad koks nors veikėjas savo bento būtų atsinešęs dango ar valgytų juos atšalusius )
                          mmmhm na jei taip tai tada patarimas iš patirties: visų produktų dėk per pusę mažiau, nes gaunasi žiauriai daug. x)
                          Velvet Revolution.

Comment

• Verdict
                            Draugiškas dėdė

• 2007 11 05
                            • 95

Roger that~
                            Visą porciją daryti pirmu bandymu nelabai patartina darant bet ką. Išmokau to iš savo paties klaidų

Comment

• Ame
                              Narys

• 2007 12 03
                              • 98

Galu gale , Lietuvoje , galime paragauti , sushiu ir sashimio , o visi kiti patiekalai , sriubos ir tt ,padaryti ish daukmash musu ingredientu.Ta pati sriuba tuo paciu pavadinimu Japonijoje skyriasi ir skoniu ir isvaizda
                              PVZ: Lietuvoje , musu japonu restoranose vargu ar paragausi tikro ramen ar udon , bet belieka tenkintis kuo turim ir moketi beshenas babkes uz egzotika
                              sigpicWelcome to the Master plan

Comment

• zalgirietiz
                                Naujokas
                                • 2009 04 18
                                • 4

As tai Bowl of Ramen pasidarau wo buna and easy to make!

Comment

Working...