man buvo atveze kinisko maisto tai iki siol nebenoriu. kaskoks nesveikai astrus pakliuvo. nors nebelabai atsimenu ka valgiau.
Japoniskas valgis
Collapse
X
-
-
Na žmonės, prisiruošiau ir aš prašyti Jūsų išganingos pagalbos.
Problema tokia:
nepavyskta pagaminti valgomų dango.
Ta prasme, kiek bandžiau tai arba jie natūraliai tokie šlykštūs, arba kažką ne taip darau. Lyg ir rutuliukai lyg ir viską, bet kai atšąla įkąsti neįmanoma. ;x padažas tai super gavosi.
taigi jaunieji vyrėjai(-os), padėkite.(?) ;oVelvet Revolution.Comment
-
Na žmonės, prisiruošiau ir aš prašyti Jūsų išganingos pagalbos.
Problema tokia:
nepavyskta pagaminti valgomų dango.
Ta prasme, kiek bandžiau tai arba jie natūraliai tokie šlykštūs, arba kažką ne taip darau. Lyg ir rutuliukai lyg ir viską, bet kai atšąla įkąsti neįmanoma. ;x padažas tai super gavosi.
taigi jaunieji vyrėjai(-os), padėkite.(?) ;o
Pagal kokį receptą darai? (Galėtum pasidalint su AZ liaudimi? ) Bandei palyginti su kokiu nors kitu receptu, rastu internete? Ar tikrai dedi tinkamus ingridientus? (Paskutinį klausimą pabraukiu, mat dažnai būna kad susišviečia "ai šito ingiridiento neturiu, bet anas pakankamai panašus,dėsiu jį" - pagal tokią filosofiją būdamas mažas "kepiau pyragą": vietoj kepimo miltelių dėjau cukraus pudrą o vietoj džiovintų vaisiu privariau tešlon uogienės ir t.t. Pačiam atrodė, kad skonis lyg obuolių pyrago, bet mama stebėjosi, kaip aš išvis jį galiu valgyt )Comment
-
Sudominai.
Pagal kokį receptą darai? (Galėtum pasidalint su AZ liaudimi? ) Bandei palyginti su kokiu nors kitu receptu, rastu internete? Ar tikrai dedi tinkamus ingridientus? (Paskutinį klausimą pabraukiu, mat dažnai būna kad susišviečia "ai šito ingiridiento neturiu, bet anas pakankamai panašus,dėsiu jį" - pagal tokią filosofiją būdamas mažas "kepiau pyragą": vietoj kepimo miltelių dėjau cukraus pudrą o vietoj džiovintų vaisiu privariau tešlon uogienės ir t.t. Pačiam atrodė, kad skonis lyg obuolių pyrago, bet mama stebėjosi, kaip aš išvis jį galiu valgyt )
mmh na tikrai dėjau visus ingredientus. Ir ryžių miltų susiradau ir viską. Sakau, išvaizda tokia pati, padažas niam niam, tik patys dango tai ewww. :/ mąsčiau, gal per trumpai pakepinau.? Bet ar nuo to pasikeistų pačio tešliuko sandara.?
štai receptas http://www.justhungry.com/mitarashi-...et-salty-sauce
pasimokiau: jei darai pagal receptą, daryk viską taip kaip parašyta.Velvet Revolution.Comment
-
mmh na tikrai dėjau visus ingredientus. Ir ryžių miltų susiradau ir viską. Sakau, išvaizda tokia pati, padažas niam niam, tik patys dango tai ewww. :/ mąsčiau, gal per trumpai pakepinau.? Bet ar nuo to pasikeistų pačio tešliuko sandara.?
štai receptas http://www.justhungry.com/mitarashi-...et-salty-sauce
pasimokiau: jei darai pagal receptą, daryk viską taip kaip parašyta.
Mano nuomone, tai čia dėl tų ryžių miltų tau nesigavo taip, kaip norėjai - kokie ten jie autentiški bebūtų pakuotės duomenimis, abejoju ar Lietuvoj rasi tikrų. Either that, or tavo skonio receptoriai unikalūsComment
-
na ok, bandyk. Praneši. Čia šiaip jau ne skonio reikalas, o dantų stiprumas, nes kitą dieną įkast nebuvo įmanoma. Tai gal tada juos iš karto reik pasigaminus ir valgyt..?Velvet Revolution.Comment
-
Comment
-
mmmhm na jei taip tai tada patarimas iš patirties: visų produktų dėk per pusę mažiau, nes gaunasi žiauriai daug. x)Velvet Revolution.Comment
-
Galu gale , Lietuvoje , galime paragauti , sushiu ir sashimio , o visi kiti patiekalai , sriubos ir tt ,padaryti ish daukmash musu ingredientu.Ta pati sriuba tuo paciu pavadinimu Japonijoje skyriasi ir skoniu ir isvaizda
PVZ: Lietuvoje , musu japonu restoranose vargu ar paragausi tikro ramen ar udon , bet belieka tenkintis kuo turim ir moketi beshenas babkes uz egzotikasigpicWelcome to the Master plan
__________________
www.kendo-lka.lt
www.kendo.visiems.lt
www.armleg.com/nebulagleam/Comment
-
Comment