Šiandien pirmą kartą valgiau miso sriubos - kaip nekeista, nemėgstu grybų bet shitake suėjo puikiai dar vakar bandžiau gamint japoniškus "pocky", išėjo tiesą pasakius visai skaniai ir gražiai, smagu.
Japoniskas valgis
Collapse
X
-
As tai jau kuris laikas noriu pabandyti pasigaminti okonomiyaki ^^ nom nom skaniai atrodo (ypac Hana Kimi doramoj), beje reikia tobulinti tamagoyaki gamyba ^^VComment
-
Na man pvz pirmą kartą sushi visiškai nepatiko... bet po antro norėjosi dar ir dar esu ragavus raamen ir miso ^^ raamen aštresnė... daug daug aštresnė...Comment
-
aš tai savo išprusimu japonų virtuvės atžvilgiu pasigirt negaliu kažkada yra tekę būt tam Miyako restorane, bet tai buvo prieš kokius 5 metus, tada buvau maža ir durna, ir labiau norėjau eit į piceriją negu į japoniško maisto restoraną xD tada, pamenu, valgiau tą keptą vištieną ir kažkokios sriubos. Skonio nepamenu xD užtat dabar gailiuos, kad tada nenorėjau ragaut sushi, nes pakolkas vienintelis mano ragautas sushi buvo iš maximos XD dar mano krikšto tėvai moka sushį gamint, gaila dar neteko ragaut naminio sushio, ateity planuoju arba pati pasigamint arba į kokį restoraną nueit ;D apie ramen, kad ir kaip juokingai skambėtų, sužinojau iš Naruto mangos xDDDDD gėda, gėda seniau tai labai mėgdavau tuos visus mivinas... XD onigiri pirmą kartą susidomėjau pamačius foto per deviantart ;D planuojam su drauge daryt tokį ale onigiri gaminimo party ;D šiaip daugiau lyg ir nieko ragavus nesu, nors dumbliai manęs ir nežavi, ryžių makaronai taip pat, ir apskritai ryžiai nėra mano mėgstamiausias maistas, su mėsyte arba žuvyte viskas iškart skanu ;D man patikti japonų virtuvė ^^the real world didn't want such a freak like me
because I have an onigiri instead of my brain
so I came to anime world
it's a really cozy place to beComment
-
Sumaniau veina diena pasidaryti japonisko maisto, vat seip, paragaut. Dabar pavadinimo niekaip neprisiminciau, bet jis labai paprastas. Tai ryziai, kiauliena, truputis svogunu ir kiausinis. Ir visa si maista kepi ant sojos padazo arba sultinio (cia sprendi pagal skoni). Viska sumeti (zinoma ne ryzius) ir kepi. Galiu pasakyti kad tikrai buvo labai skanu!!!
Aaaaaaa!Comment
-
Japonijos agrikulturos svetaine,kurioje galite suzinoti apie japonijoj auginamas darzoves,vaisius ir t.t bei galima rasti keleta lengvu receptu
http://www.maff.go.jp/e/oishii/ingredients/index.html
Keletas video apie Japonijos agrikultura
Japanese Cuisine
Spoileris:
Japanese Rice
Spoileris:
Japanese Seafood
Spoileris:
Japanese vegetables
Spoileris:
Japanese fruit
Spoileris:
Gifts from the forest
Spoileris:
Wagyu JApanese Beef
Spoileris:
Japanese green tea
Spoileris:👍 1Comment
-
Sušio atsivalgiau jau. Jei jau valgau suši tai tik tuos brangius iš gerų restoranų (o tai reiškia, kad tik su tėvais), nes apie maxima geriau nekalbesiu, o ir pati geriau nepagaminu.
Paskutiniu metu kažkaip dažniau pradėjau žvalgytis kitokių japoniškos virtuvės patiekalų. Pabandžiau sriubas - visos neypatingos ir vienodos. Bet jau mėsyte, daržovės ir įvairiausi ryžiai - niam niam. Teta labai megėja japoniškos virtuvės, mėgstu jai vis užuominas mėtyti, kada gi dažniau pas ją nueiti ir ką japoniško užkrimsti ;DComment
-
kagi as jau japonisko maisto valgiau nemazai.. ir dar turbut valgysiu daugiau taip jau susikloste zmona japone, tai ji dauguma uz maisto gaminima atsakinga haha daznai gamina curry nes lengva .. sushimi ipac skanu su wasabi bei soju padazu. sushi taip pat neblogai. miso nieko ipatingo bet pusryciam jau ipratau. natto hmm valgomas bet geriau be jo
na o duona pakeite ryziai... 80%.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.👍 1Comment
-
Japoniskas ir azijietiskas maistas yra nesveikai skanus .siandiena pati pasigaminau karage ,jp fried rice ir ramen internete receptu susiradus.isejo labai skaniai,visus pamaitinau ,liko patenkinti ^^kita kart manau padarysiu koki deserta japoniska.Comment
-
naujametinis japoniskas tradicinis maistas Mochi
http://en.wikipedia.org/wiki/Mochi
siuos naujus metus teko valgyt, siek tiek primena tofu nes skonio labai silpno ryziu reikia padazo skoniui pagyvinti..
sako labai pavojingas kas metus japonijoje mirsta zmones uzpringe mochi dazniausiai senyvo amziaus.
pastebejimas.
japoniskas maistas daznai labai blad skonio ta prasme neturi stipraus skonio daznai tai keiciama su padazais ir pan.Paskutinis pakeitimas nuo FlameHaze; 2011-01-04, 13:12.I am the bone of my sword. Steel is my body and fire is my blood. I have created over a thousand blades. Unknown to death. Nor known to life. Have withstood pain to create many weapons. Yet, those hands will never hold anything. So as I pray, unlimited blade works.Comment
-
Vakar dariausi Nori crisps (nežinau kaip jie japoniškai vadinasi, jei turi specifinį pavadinimą) ir jie tiesiog akyse nyko, nes labai jau nuo jų priprasti galima (aka addictive)
O juos taip paprasta pasigaminti: negausiai patepi nori lapą vandeniu, pabarstai druska (ar prieskoniais), perlenki (abi pusės sulimpa dėl vandens), supjaustai juostom (apie 2cm pločio) ir kepi kol pasidarys traškūs. Jie labai tinka, kai sėdi prie tv arba pc ir nori ką nors ''kramtyt''Comment
Comment